SA kohe keni qe njerzve juve u jepni leksione ne gj shqipe, filozofi etj etj ? A paguheni gjo, apo e keni hobi?Fillimisht postuar nga INDULGENCE:
[qb] hmmmmmm, me shume se 100% :shrug:
P.S. Shqipja ka shkronjat "ll" dhe "dh" for a good reason, don't you think? [/qb]
neqoftese e njef veten kam mir si i shpjegon ato gjereat qe ti ben por me von behesh pishman. Ste ka ndodhur ndonjeher te pyesesh veten SI E BERA UN KTE?. dhe ne qoftese se ti mendon se e njef veten per mendimin tim po genjen veten sepse njeriu nuk ngelet ai qe mendon por ndryshon dit per dit. prandaj disa dit e caste qe kalojn jan te kendeshme sic the dhe vet e disa nuk jane.Fillimisht postuar nga yasmine:
[qb] E njoh aq mire vetveten sa me tmerron ndonjehere, megjithate kemi edhe momente te lumtura me njera-tjetren. [/qb]
Tamam. Edhe une aty kam ngel. Te keqijat na prishin pune se te mirat s'na i p..... njeri.Fillimisht postuar nga Wallsingham:
[qb] Aktualisht kam arritur te njoh vetem veset e keqija, dhe ngaqe po merrem me kultivimin e tyre pjesen tjeter e kam lene pas dore. [/qb]