Sa e njeh veten?

eis

Primus registratum
Re: Sa e njeh veten?

Sa e njoh une veten??
-E njoh veten cdo dite e me shume por nuk e njoh plotesisht ,sa me shume qe te jetojme aq me shume mesojme pra jam akoma duke e njohur.

xhufipatufi

Primus registratum

C'do dite qe kalon njohim veten me mire.Aktet e perditshme jane ato qe na tregojn kush jemi.Mund nje njeri te jete me vite i sinqert dhe me shembulle te mira por jeta mund ti sjelli nje moment... te kete dhe nje faqe libri te jetes tij qe s'eshte lexuar as nga ai vet,thjesht sepse SISHTE SHKRUAJTUR AKOMA...Pra vetem pas vdekjes mund te njohim nje njeri.Kurr nuk mund te dish ku jane kufinjt e secilit!

epiphany

Primus registratum

nuk eshte se ngjarjet e perditshme na tregojne se kush jemi por jane keto ngjarje qe na ndryshojne...

genti1

Primus registratum

“VETEM NJE JAVE JETOVA”

Te henen jetoja mes imagjinatave te prinderve te mi,
Te marten linda,
Te merkuren u rrita,
Te enjten mesova te tere misteret e botes,
Te premten dashurova,
Te shtunen u martova ,
Te dielen vdiqa per te mos lindur kurre me!!!
...si mendoni ju njihet vetja per nje jave!? /pf/images/graemlins/smile.gif .

Indulgence

Primus registratum

Mundohemi ta njohim veten, por kjo mbetet gjithmone subjektive... Ka raste qe vetem i mbushim mendjen vetes se kush jemi, pra dhe me veten jemi pretencioze... Shume nga ne madje kane zgjedhur nje nic name, apo firme, apo imazh per kete forum, qe me teper pasqyron jo ata qe jemi, por ata qe duam te jemi...

Shanset me te mira per te njohur veten i kane ata/ato qe kane fatin e madh te kene ne jeten e tyre dike, qe vetem duke i dashuruar per ate qe jane, iu japin mundesine te njohin me mire veten!

Bukuroshja

Primus registratum

E njoh veten shume mire 100% por nuk e mohoj se dikur e kam pas njohur edhe me mire.

Jeta ka shume te panjohura. Mund ta njohesh veten shume mire por nuk njeh te gjitha situatat ne te cilat mund te ndollesh nje dite dhe papritur ose njerezit me te cilet do te ndeshesh ne jete. Mendon se i njeh! I di te gjitha! Po edhe keta njerez po i njeh! I njeh te gjithe!
Prit...!! atehere ti nuk e di me se kush je a je vetvetja apo nje transformim i luftes se xhelozise (liges) dhe te mires....

Indulgence

Primus registratum

hmmmmmm, me shume se 100% :shrug:

P.S. Shqipja ka shkronjat "ll" dhe "dh" for a good reason, don't you think?

StepbyAlbania

Primus registratum

Fillimisht postuar nga INDULGENCE:
[qb] hmmmmmm, me shume se 100% :shrug:

P.S. Shqipja ka shkronjat "ll" dhe "dh" for a good reason, don't you think? [/qb]
SA kohe keni qe njerzve juve u jepni leksione ne gj shqipe, filozofi etj etj ? A paguheni gjo, apo e keni hobi?

Je njesh :thumbsup:

Indulgence

Primus registratum

I/e dashur Step by Albania! Gjuhen shqipe e dua shume, per me teper qe e kam dhe me diplome...
Filozofia ka filluar te me ngacmoje paksa, por s'mund te them se e kam hobi...
Kurresesi nuk jap leksione per asnjeren, vetem ngacmime shoqerore apo verejtje thumbuese kalimthi... Fatkeqesisht asnjera s'me paguan...
Thanks for your friendly remarks. :wave:

yasmine

Primus registratum

E njoh aq mire vetveten sa me tmerron ndonjehere, megjithate kemi edhe momente te lumtura me njera-tjetren.

hysollari

Primus registratum

Fillimisht postuar nga yasmine:
[qb] E njoh aq mire vetveten sa me tmerron ndonjehere, megjithate kemi edhe momente te lumtura me njera-tjetren. [/qb]
neqoftese e njef veten kam mir si i shpjegon ato gjereat qe ti ben por me von behesh pishman. Ste ka ndodhur ndonjeher te pyesesh veten SI E BERA UN KTE?. dhe ne qoftese se ti mendon se e njef veten per mendimin tim po genjen veten sepse njeriu nuk ngelet ai qe mendon por ndryshon dit per dit. prandaj disa dit e caste qe kalojn jan te kendeshme sic the dhe vet e disa nuk jane.

arun

Primus registratum

ne shoqerine e sotme eshte shume e veshtire te tregosh vetveten sepse; disa te marrin per injorant, disa per medioker, disa per mendjemadh etj etj.
si mund te tregohet vetvetja ne nje shoqeri ku mbizoteron paraja , droga, prostitucioni , mafia ..............!!!!!!!!!!!!
si mund t'a tregosh vetveten ne nje shoqeri ku disa bejne jete perrallore dhe disa s'kane buke te hane !!!!!!!?????

Just_Alma

Primus registratum

Të them që nuk e njoh veten do të gënjeja, të them të kundërtën do të gënjeja akoma më shumë prandaj për të qenë e sinqertë po ju them se jam akoma në eksplorim të vetvetes /pf/images/graemlins/wink.gif .

William Wallas

Forumium maestatis

Aktualisht kam arritur te njoh vetem veset e keqija, dhe ngaqe po merrem me kultivimin e tyre pjesen tjeter e kam lene pas dore.

epiphany

Primus registratum

asgje nuk njihet 100% aq me pak vetvetja.cdo dite zbulon aspekte qe nuk i njihje me pare.asnjehere nuk arrihet ne njohje absolute sepse cdo gje qe na ndodh, cdo ngjarje apo ndjesi sado e vogel dhe e parendesishme te duket na ndryshon.

Anana

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Wallsingham:
[qb] Aktualisht kam arritur te njoh vetem veset e keqija, dhe ngaqe po merrem me kultivimin e tyre pjesen tjeter e kam lene pas dore. [/qb]
Tamam. Edhe une aty kam ngel. Te keqijat na prishin pune se te mirat s'na i p..... njeri.

Anana

Primus registratum

Shyqyr. Me mire ashtu. Une gjithmone them: Ignorance is a blessing.

nira

Primus registratum

ignorance is a blessing and all we suckers :smash: (or loser we you prefer) pursue knowledge and wisdom for nothing :book: :book: