Sa e njeh veten?

shqiptare

Primus registratum
Re: Sa e njeh veten?

Po te thash njeher mor flobo mos prit nga te tjeret po ti smarke vesh :smash: :smash: :smash:

njomeza

Primus registratum

Edhe une keshtu mendoj qe vetja ime me cudit, bile me cudit ngadonjeher qe perserit ato gjera qe nuk duhen bere.Nuk me kujtohet ku e kam lexuar qe Arritja me e madhe e jetes se njeriut eshte kur ai njeh veten ( ndoshta ne fund te jetes se tij).

atman

Forumium maestatis

icon4.gif
Dilni e ankohuni te tema qe eshte poshte dhe do te merrni pergjigje!!!

viSara

Primus registratum

Njeriu e njeh veten e tij nepermjet sprovave te ndryshme me te cilat perballet ne jeten e perditshme. Pra a sillet si trim kur duhet te jete trim, a eshte i dhemshur kur duhet te jete i tille, a eshte i zgjuar ne situata te veshtira, a eshte kavalier ne tavoline.....etj

korcari12

Primus registratum

Njeriu gjithmone e nje veten nga vlersimi qe i bejne te tjeret?
N.q.s njerzit te respektojne te duan, do te thote qe je njeri i mire. (mendoj une)

shqiptare

Primus registratum

Fillimisht postuar nga korcari12:
[qb] Njeriu gjithmone e nje veten nga vlersimi qe i bejne te tjeret?
N.q.s njerzit te respektojne te duan, do te thote qe je njeri i mire. (mendoj une) [/qb]
Ti mir mendon,por jo gjithmon ndodh keshtu,e nese je i rrethuar nga njerez qe ste vleresojn per ate qe je ,si e njeh veten :confused: :idea: "dhe varet dhe svaret nga te tjeret" :thumbsup:

Danae

Primus registratum

...e njoh aq sa mendoj se duhet te jem shume tolerante me te tjeret...

Belinea

Primus registratum

Me shume se gjithe te tjeret qe pretendojne se mund te me njohin mua /pf/images/graemlins/wink.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif

RaVeR

Primus registratum

/pf/images/graemlins/smile.gif shume te forta keto hipotezat tuaja ... jane interesante ... disa ...

te njohesh veten tende, timen, tonen, tuajen, te atyre a ku ta d i une se c'fare ... duhet te mesosh te njohesh te tjeret, ata njerez me te cilet ti komunikon, shkemben ide, mendime etc. jane pikerisht ata njerez qe te kane ndertuar ty si njeri ... pastaj te thuash qe e njoh veten ajo eshte nje nga genjeshtrat me te medha dhe idjote ne bote ... ne, njerezit, jemi gjithmone duke zbuluar natyren tone ...

nuk po vazhdoj me se po pertoj vallahi dhe nuk ja vlen

Belina1986

Primus registratum

Edhe une akoma nuk e kam njohur vetem time keshtu qe nuk le as te tjeret te me njohin se mbase kam frike qe te dale si nje njeri i keq....

Dolores

Primus registratum

Une e njof aq sa e manipuloj te me sherbej ne benfitin tim.......te keqen apo te miren e te tjereve /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nella

Primus registratum

Aq sa nuk resht se njohuri! Njeriu vdes atehere kur nuk i ka mbetur me asgje per te zbuluar rreth vetes. Jam e lumtur qe jam gjalle*

RaVeR

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Belina1986:
[qb] Edhe une akoma nuk e kam njohur vetem time keshtu qe nuk le as te tjeret te me njohin se mbase kam frike qe te dale si nje njeri i keq.... [/qb]
Nuk ke frike se do dalesh ti njeri i keq, ndoshta ke frike se te tjeret do te dalin te keqinj dhe nqs ti i le te te njohin atehere do ju japesh atyre mundesine per te te vrare ...

ketitopi

Primus registratum

:idea: ....fakti qe themi sh shpesh "si arrita ta bej ate gje?" qofte ajo e mire apo e keqe tregon qe veten nuk e njohim dot kurre ashtu sic nuk njohim dot edhe te tjeret...si ne,si njerezit perreth...te gjithe jemi ne evolim te vazhdueshem,keshtu qe nuk ka njesi matese per kete teme.ai qe kujton qe e njeh veten dhe sh mire bile,thjesht genjen veten.

ketitopi

Primus registratum

ps nga mesazhi me siper: nuk e di nqs ndokush tjeter ka dhene mendim te njejte apo te ngjashem me timin po s´kam kohe me i lexu ato kshu sorry nqs kam perserit ndonje gje te thene me pare.sa per mua,jam sh e lumtur qe veten time nuk mund ta njoh dot se do ishte sh monotone ideja qe po te me pyeste njeri,ca tipi je ode pershkruaje pak vetene tende,do me mjaftonte ti jepja ne nje leteer formati veten time te pershkruar me fjale....sh pa fantazi dhe bardh e zi tingellon!!!

platinumvl2000@yahoo.co.u

Primus registratum

E njohe aq sa me njehe (hic)ne fund te fundid thone (NO BADY IS PERFECT)perfundimi kush mendon se eshte( :mad: ....).Dhe me vone edukata apo respecti ndaj nje neriu mer te njejten pergjigje.

Guest

Te njohesh vetveten do te thote,te jesh i vetedijeshem per gjithcka qe ben dhe mendon...

Por ka dhe raste, qe ndodh ndonje Surprize dhe mendoj ..Vertet ish reagimi im ky???

anny

Primus registratum

sa e njoh veten?!!! mendoj se veteja njihet ne raste me kritike,ne situatata qe jane large te perditshmes
sepse personaliteti qe ne shohim pothuajse perdite ndoshta eshte ai personalitet qe na "percaktohet"nga shoqeria dhe ambjenti
ajo pjese qe johim ne duhet te jete shume evogel ne krahasim me ate qe eshte apo me ate qe mendojne te tjeret se jemi
:confused: :confused: