William Wallas
Forumium maestatis
Re: Sa e njeh veten?
Aveva la coscienza pulita. Mai usata.
Stanislaw J. Lec
Aveva la coscienza pulita. Mai usata.
Stanislaw J. Lec
Atehere mund te kuptosh se shkalla e njohjes se vetvetes ndryshon cdo dite.Fillimisht postuar nga iren':
[qb]atehere ... ???Fillimisht postuar nga yasmine:
[qb] E njoh aq mire vetveten sa me tmerron ndonjehere, megjithate kemi edhe momente te lumtura me njera-tjetren. [/qb]
shume a pak ??? /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
kush ka njohur vetveten(bere i plotesuar) , ka gjetur dhe ka njuhur perendineFillimisht postuar nga denna:
[qb] ideja eshte qe cdo person e njeh veten vetem per sa i perket rrethanave qe realisht ka jetuar.vetem ne lidhje me to e di si do reagonte e si do ndihej.per cdo situate te re me te cilen perballet, zbulon dicka te re nga vetja. [/qb]
e ke shume gabim DENAFillimisht postuar nga denna:
[qb] perendia nuk hyn fare ne njohjen e vetes.ajo eshte te dalesh nga vetja. [/qb]
eh sa kam pare aruni femra si puna jote , sa shume , sa shume........Fillimisht postuar nga denna:
[qb] mund t'i degjoja me shume kenaqesi ato qe d kishe per te thene por secili ka menyrat e veta per te njohur vetveten.per mua zoti nuk eshte nje nga keto.per nje gje te tille, une te pakten, dua gjera konkrete reale dhe ne te cilat te besoj.zoti per mua nuk eshte nje nga keto. [/qb]
Dakord me Denen... Une veten time si fukara e kam mesuar permendesh, tani vdes qe ta njoh si filthy rich /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga denna:
[qb] ideja eshte qe cdo person e njeh veten vetem per sa i perket rrethanave qe realisht ka jetuar.vetem ne lidhje me to e di si do reagonte e si do ndihej.per cdo situate te re me te cilen perballet, zbulon dicka te re nga vetja. [/qb]
preferoj ate te paren (nqs do me duhej te zgjidhja). /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga INDULGENCE:
[qb]Dakord me Denen... Une veten time si fukara e kam mesuar permendesh, tani vdes qe ta njoh si filthy rich /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga denna:
P.S. Mos u merr shume me Arunin se do perfundosh ose te "flesh" me S6-en ose te zshohesh me Bibel apo Kuran nen Jastek /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]