Nuk e kuptoj pse jeni kaq te pikelluar. (ti helena dhe te tjeret bashke). Ajo qe ndodhi ndodhi dhe nuk u bo hataja. Ishte e bukur ajo e vjetra por po nuk pati mundesi te vije perseri... asgje, shnosh kur thot populli. Ajo teme ishte per ne dhe nuk ishim ne per ate teme. Kshuqe, ne jemi ata qe bejme temat dhe jo anasjelltas.Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] nuk di c'te them tjeter, sinqerisht me vjen shume keq.
kjo teme ishte bere si shpia jone (e imja te pakten) dhe une kaloja nje kohe shume te mire me te gjithe ju miq ketu.
me falni serish, shpresoj qe gabimi te jete i rikuperueshem. /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
Xander, faleminderit sinqeisht per fjalet qe the se te them te drejten nuk e di pse u bera vertet keq. m'u duk sikur te gjithe m'u hodhen ne fyt per nje gabim PADASHJE qe bera. I really feel bad.............dhe nuk dua qe <grupi> te shperbehet prej nje gabimi timin. kujt nuk i kam shkruar PM nga administratoret por ndryshimi i orarit ka bere qe ata mos ta kene lexuar akoma.Fillimisht postuar nga Xander:
[qb]Nuk e kuptoj pse jeni kaq te pikelluar. (ti helena dhe te tjeret bashke). Ajo qe ndodhi ndodhi dhe nuk u bo hataja. Ishte e bukur ajo e vjetra por po nuk pati mundesi te vije perseri... asgje, shnosh kur thot populli. Ajo teme ishte per ne dhe nuk ishim ne per ate teme. Kshuqe, ne jemi ata qe bejme temat dhe jo anasjelltas.Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb][/qb]
Ju pershendes te gjithve perseri. Tani jam ne bibliotek dhe sic e dini e ka radhen tjetri. Duhet te cohem.
PACIM o pipells i rr. te Kavajes. [/qb]
kur te me pergjigjen Mandi ose Futbollisti ose ndonje tjeter admin, te cileve i kam bere nje kerkese urgjente. :shrug:Fillimisht postuar nga Miyuki:
[qb] e kur do e marrim vesh ne nese mund te rikuperosh rrugen e pare te Kavajes ti? [/qb]
:kiss: :kiss: 1-sh je..ska sta mer njeriFillimisht postuar nga blendi@be:<br />[qb] jo jo ashtu nuk ka..
Helene po deshe mbylle dhe kete
plz!! :thumbsup: [/qb]