Rr e Kavajes

I love new york

Primus registratum
Re: Rr e Kavajes

Bisou e solle koken ti :kiss:
fola icik me ata sot ishin ke shpia motres dhe ai ylli po ushqeheshe.
Ai varjanti nuk u be, fola dje me Michelin :shrug: maybe it's for teh best, two more months from school :angel:

BISOU

Primus registratum

e mire mos e prish qefin se te kam thene qe disa gjera si puna e kesaj nuk behen sepse eshte nje tjeter me e mire qe te pret.
Une e besoj sepse gjithmone keshtu me ka ndoshur :kiss:

I love new york

Primus registratum

I hope so, ne fillim u merzita icik po pastaj thashe well, maybe there's a beter one waiting for me out there :shrug: :kiss:
C'kemi nga ty, c'do besh kete Friday Night
Any plans :devil:

BISOU

Primus registratum

po do dal me Amy & Suzanne se ato do shkojne ne miami per nje jave te poshtrat :mad: dhe jane te ftuara ne dasmen e nje shoqes se tyre. keshtu qe po dalim ta kthejme nga nje martini para se te nisen :mad:
po pse nuk shkojme edhe neve per pushime e te kernaqemi nja nje jave
se duhet me dal nga NY here pas here :cool:

I love new york

Primus registratum

ehhhhhhhh me ler tani mo me ngacmo per ate piken e pushimeve se me ka ardh aty ku s'ma mo :mad:
I really need a vacation by the beach :cry:

qeshem

Primus registratum

helen eshte edhe I*** , se e vure mbiemrin ne shkallen siperore, dhe u mbetet hatri ketyre qe jane ketej ... /pf/images/graemlins/tongue.gif

pyet biscou for more info /pf/images/graemlins/laugh.gif :wave:

I love new york

Primus registratum

Iren /pf/images/graemlins/wink.gif

si jeni Kavajsa sot, ju ka hup pronari si bariu me shqerat, s'dihet nga behet :idea:
Hajt pershendetje pra :wave:

P.S WELCOME TO THE JUNGLE :devil:
T'a hongsha Axl Rose, ka qene i dashuri im virtual kur kam qene 16 vjec :wub:
Kam pas edhe i flamur te tij qe e kam pas ke koka e krevatit.
ehhhhhhhhh c'kohera inoçence :rolleyes:

"take me down to the paradise city
where the grass is green
and the girls are pretty"

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga HIGHLANDERSS:
[qb] se mos te me shajne kush rugen e kavajes se e vrava ndonjerin ju griva fare /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Ti MOs u hap Bythesh se se ke idene kush eshte RR e KAvajes . Leqe ske Vize ke shku atje ti vizen e ke vetem rreth e qark Bllokut ka vodafoni deri ke Juvenilja ...

Miredita iher knejna . LLapo ka je mer Lom se na thave Syckat ...

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]
Fillimisht postuar nga HIGHLANDERSS:
[qb] se mos te me shajne kush rugen e kavajes se e vrava ndonjerin ju griva fare /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Ti MOs u hap Bythesh se se ke idene kush eshte RR e KAvajes . Leqe ske Vize ke shku atje ti vizen e ke vetem rreth e qark Bllokut ka vodafoni deri ke Juvenilja ...

Miredita iher knejna . LLapo ka je mer Lom se na thave Syckat ... [/qb]
akoma vazhdon e merresh me mua ti po e din dhe gomari qe je cop mishi more po nejse bardho nje gje ta dish qe skam nerva te merrem me ty ok po deshe shif punen tate ok ? ta kam shkrujt nje her
te lutem shume postimet e mija mos i shif fare bej sikur skam shkrujt gje ok ? thnx
tani ik vrit veten

blendiys

Primus registratum

Poshte mashtrimi /pf/images/graemlins/laugh.gif
Lavdi viktimave /pf/images/graemlins/laugh.gif

blendiys

Primus registratum

Verdalle,me kan akuzu per mashtrim dhe do hap proces,procesin do e drejtoj vete /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Blendi@:<br />[qb] Poshte mashtrimi /pf/images/graemlins/laugh.gif
Lavdi viktimave /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
LLapo Sh N Th B per t gjithe ktu e ... Ca bohet anej ka lagja jote mer . ate porosin n bote se e nise e . hajt hajt se ta gurruloj un kur t vish n vere ...