Rr e Kavajes

TEDI

Valoris scriptorum
Re: Rr e Kavajes

Fillimisht postuar nga SkErDi:
[qb] Ku ta di une ku do jem pasdite mer TED. Une ku jam tani .... ne fakt nuk jam. /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
E Di Ta besoj .KOm Kalamoj vete <Amon re skerd Kur ke thon qe jom free. Ika dhe erdha un iher se m erdhi orari Ja Miredita iher t gjithve knejna ...

SkErDi

Primus registratum

Blendo : Do mungonin, do mungonin. Une te pakten flas per veten time si Skerd Gj. /pf/images/graemlins/smile.gif . Te Konferenca e Labinotit do mungoja se s'me intereson. Per "Skerdat" e tjere s'flas dot. /pf/images/graemlins/tongue.gif

:wave:

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga mAcjA:
[qb] spaska kemb njeriu nga rruga :idea:
a ndoshta flejn gjum
gjumashat /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
U Zgjove ti e . hec e pra na hudh nai tas qumesht ...

hot

Hotgirl

wooooooooooooo kavajsa faqekuqaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

(mos guxoj njeri te grricet per ket piken ktu :mad: /pf/images/graemlins/blush.gif :devil: )

pronarit na i ka hup vula..ishalla ja gje tedi anej neper tirone poshte ures se lanes tuj zbras "kazanet me uje" /pf/images/graemlins/laugh.gif ose atje te "behari" tuj hor akallore..

o sa mka mor molli..po per shyri hillsin ma shum se kavaj'n :rolleyes:

SkErDi

Primus registratum

Asgje Ashley .... qetesi e madhe ketej. Po ndodhi qe te Rruga .. te them une /pf/images/graemlins/tongue.gif
:wave:

I love new york

Primus registratum

1008-011-47-1060.gif

Happy Birthday Sweety
all the best in life
:thumbsup:

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga mAcjA:
[qb] ska qumesht maroi mo duhet te zgjohet te gjith ne koh te vin ta pin pas ores 10 s'ka mo [/qb]
po ma ruj n Frigorifer se e pi dhe te ftofte une ...Masnej un cohem qy m 8 t mjesit ti asiher se ke bo gati n at ore ...

I love new york

Primus registratum

ku dihet o Ashley
dasem e dasem e dasem :rockband: :rockband:

Pastaj rri se sot ke kjo tema kena edhe ditlindje :devil:
kam vu nje kartoline urimi ke faqja meparshme eeee

ladouce2005

Primus registratum

hajde dhe 100 dhe nga ana ime :rockband:
po mundohem ta guess kush :devil:
po te gjithe ne mars kane lindur ketu? :eek:

ladouce2005

Primus registratum

ma mori mendja :devil:
sapo e urova, hajde dhe 100 te tjera, se sa me shume te kesh kshu 100-she, aq me mire eshte /pf/images/graemlins/laugh.gif

it's me

Primus registratum

Faleminderit te gjitheve /pf/images/graemlins/wink.gif
Faleminderit pa perjashtim,jeni shume te mira.
Per hollesite mbase neser.
Naten :kiss: :kiss:

TEDI

Valoris scriptorum

Ja mirmjesi e piplla . Ca bohet knej me Ua Ua paska ardh itsja . Ka je ti me se ke hup Fare ... Nejse ika un se po m vje kerri ne t nisem me Pamje ka Deti . T Fala mi boni LLapkes ...