Rr e Kavajes

SkErDi

Primus registratum
Re: Rr e Kavajes

Hi ppl. O Tedi po mos u zini mer me Highlanderin se late nom. Na turperut Rr. e Kavajes. mer ju. Ne nga Rr. e Kavajes nuk zihemi .... dmth o nxjerrim pushken ... o nuk zihemi /pf/images/graemlins/tongue.gif
O Helen ! Rr. Kavajes eshte ne Tirane... jo ne Kavaje ... qe thua Kavajsit. Po Per rrugen e Barrikadave ca do thuash ti ? /pf/images/graemlins/tongue.gif Pastaj ai shoku ime qe thua ti s'eshte nga Rr. Kavajes por eshte tek Rruga H.H.Dalliu. /pf/images/graemlins/smile.gif ... apo jo Bisou and/or Ashley :wave:

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga SkErDi:
[qb] O Helen ! Rr. Kavajes eshte ne Tirane... jo ne Kavaje ... qe thua Kavajsit. Po Per rrugen e Barrikadave ca do thuash ti ? Pastaj ai shoku ime qe thua ti s'eshte nga Rr. Kavajes por eshte tek Rruga H.H.Dalliu. ... apo jo Bisou and/or Ashley [/qb]
O skerdo po ku di gjo ti o vlla si e kena organizu muhabetin neve ktu ke ky veni. Ktu emrin e ka Rr. Kavajes po merr pjese e gjithe shqipria. Pastaj mire e kishte Esi, ti don me von rregull gjith anaej vecse ajo te :kiss: per ket gje ndersa une qe s'te njof them te :smash: s'e s'i di gjonat si jane /pf/images/graemlins/tongue.gif

Pastaj sa per ate shokun tat, beji te fala Brrakes dhe atit bashk :wink:

Pastaj ktu ke kjo tema marrin pjese nga mbare shqipria madje kena edhe Durrsak, po kur vje puna per Rr. e Durrsit nuk e ngatarro njeri kekun me byrekun /pf/images/graemlins/laugh.gif kshu ne Kavaja jote.
Ktu ka Ali Demsa e Barrikadsa, madje edhe Xhamlliksa, Vorri Bomsa, Shyri Hillse, Kombinatse e Petroninsa ose te tjere e te tjere :tipsy:

nejse o KAVAJSA te RR kavajes ne Tirone :devil: ku jeni e re se ju ka ik tema per duresh. Po ja e ka fajin ai Blendi qe i ka hyp vedi n'qejf :mad:

SkErDi

Primus registratum

ooo Me fal Helen se nuk e dija qe ishe Kavajse. Ja e mora vesh. Gjithsesi ... here tjeter verini nje emer te tille temes : O ju njerez qe nuk e dini .... ketu per tjeter gje flasim ... e tjeter gje kemi ndermend. Se une flas per ate qe shoh te shkruar nga ju ... s'kam se si ti imagjinoj ato "muhabetet" qe keni ju me njeri-tjetrin.
Na fal qe shkruajta te Tema : "Rr. Kavajes" edhe pse atje hyj dhe une.

Ciaooooo :wave:

I love new york

Primus registratum

jajaja Skerdo mo u bo shume serioz se sikur nuk po te shkoka shume /pf/images/graemlins/laugh.gif
tema eshte rr e Kavajes dhe keshtu ka filluar gjithsesi ka histori shume te gjate, aq te gjate sa qellimi paresor i temes per t'u njohur me banues te tjere te rr kavajes dhe sorrounding areas dikur ne tirane, ka ndryshuar komplet pasi u njoftem, e beme muhabet, e kemi kaluar te mira e te keqija bashke e tashi jemi ne stad tjeter. :shrug:

Kjo qe e gjitha, gjithsesi edhe nje sekret tjeter i jetgjatesise se ksaj teme eshte qe ne e kuptojme njeri-tjetrin dhe shakate dhe ngacmimet qe i bejme njeri-tjeterit. fundi i fundit vime ketu per t'u shkeputur nga rutina e realitetit dhe jemi te lire me njeri-tjetrin se marshalla kuptohemi mire. ti mirese te vish po pate deshire, gjithkush eshte i mirepritur /pf/images/graemlins/smile.gif

SkErDi

Primus registratum

oooooooooooo pertoj ta lexoj ... shkruaj me shkurt pls se s'kam nerva te lexoj gjithe kete hartim.

TEDI

Valoris scriptorum

O Skerdo cere ke mre se ne un jom ka Rr elbasonit po sdo me thon qe jom n elbason . Masnej un ktuja kom ardh se iher e i kohe rafmet paste kom pas i shpi me qera anej ka rr Kavajes ...

SkErDi

Primus registratum

WOW Helen cfare perfundimi interesant. Por mund te pyesesh Aragorn, Ashley ose Bisou sa pertac jam une "to miss out on the good stuff in life" /pf/images/graemlins/tongue.gif

O Ted ! Po pikerisht ketu qe ideja pra meqe Helen tha "O Kavajsa" tek kjo teme qe quhet RR. e Kavajes. Por e sqaruam kete ceshtje edhe me Helen . Ishte teper e thelle per mua qe ta kuptoja pere cfare flitej ketu pavaresisht nga ato qe thuheshin. /pf/images/graemlins/wink.gif

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga SkErDi:
[qb] WOW Helen cfare perfundimi interesant. Por mund te pyesesh Aragorn, Ashley ose Bisou sa pertac jam une "to miss out on the good stuff in life" /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
une ju referova pertacise tende te shprehur /pf/images/graemlins/laugh.gif

SkErDi

Primus registratum

Po pse une per ke "pertaci" po flisja??
Nejse .. dmth te pertosh te lexosh ate hartimin qe kishe shkrujt ti = to miss out on the good stuff in life !! Wow ...
ncuq ncuq ncuq ncuq ncuq ncuq ... nga mund ta kesh trasheguar kete modesti ti moj ? /pf/images/graemlins/tongue.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Ja MIredita iherna Knejna . Ska gjo Skerdo po ho . KA do jesh masdite per nai caffe ne me t pyt per i program se e di qe ti ke nje mori me kshu gjonash ...

SkErDi

Primus registratum

Ku ta di une ku do jem pasdite mer TED. Une ku jam tani .... ne fakt nuk jam. /pf/images/graemlins/tongue.gif

qeshem

Primus registratum

o skerdo kam nje propozim ta quajme forumin skerdforum ne vend te ALBforum /pf/images/graemlins/tongue.gif
... ca bo kshu 're s'le teme pa dhon men ... :smash:

shko ore puno aty se pastaj ankohesh te s te del koha me na dhone nji kafe :mad:

p.s. per temen, helen sikur ishe andej nga alidemsat ti ??? /pf/images/graemlins/wink.gif

I love new york

Primus registratum

Iren nuk kam c'ti shtoj me shume mesazhit tat /pf/images/graemlins/laugh.gif
i ke thene te tera qe kisha une n'men :tipsy:
Po mi origjinalce, Ali Demse jam una vec kam shoqni t'zgjerume edhe knej ka Rr Kavajes, po c'e do qe po dun me e monopolizu kto kohet e fundit :devil:
iren po ti ne c'lagje aderon /pf/images/graemlins/laugh.gif :wave:

blendiys

Primus registratum

Shiko,rruga Kavajes nuk ka si qellim me mbledhe gjithe horrat e asaj rruge /pf/images/graemlins/tongue.gif ,thjeshte kur eshte hapur tema autori ka qene nen ndikim emocional :tipsy:
Edhe po te ishte hapur nje teme me emer Konferenca e Labinotit ,Skerdat nuk do mungonin /pf/images/graemlins/laugh.gif
lol
A jeni mire njehere,noi lek a e keni mbledh?
-bereqaves!
shyqyr
/pf/images/graemlins/laugh.gif

Sallaku

Primus registratum

Ne kemi ra mire se i prmtojme darka e dreka njeri tjetrit se e dime qe ska per ti ardhe rasti te shkojme per darka e dreka /pf/images/graemlins/laugh.gif