Rr e Kavajes

it's me

Primus registratum
Re: Rr e Kavajes

Mos u zini mos u grini se macoku eshte i imi.
Puthjet ishin per mua.
Blendo mos ma bej hoto te qaj se te piu e zeza pastaj :smash: :smash:

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] se mos hash qepe se pastaj do qelbesh gjithe diskon /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash: :kiss: [/qb]
Mos ki dert lal po he se une kam gjithmone Orbit me Vete per ksi rastesh masnej qepen o i shprehje per te ...

Qepen Ne Mengjes HAje vete , Ne Dreke Jepja Mikut , Ne darke Jepja Armikut dhe une se ha asnjehere qepen ne darke sidomos kur do dal per qejf tem... /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] me duket ca si e dyshimte ikja e kesajt mua!! koincidon pikerisht me ikjen e atij qafirit tim!!
eeeeee???!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :mad: :smash: [/qb]
po ti do me vdesesh mua me keto investigimet :smash: :mad: ai qafiri jot s'ka qene fare kur isha une e flisja me it's me. ate une kom per vete nja nje vit pa e pa online. po shif ku t'ka ik burri, kerkoje atje ku duhet se ketu me mua gjen leshin.

I love new york

Primus registratum

po he more popull ku jeni???? nje gjume Tedo dhe It's me huh. kaq shume u lodhet nga kercimi ne disko more sa nuk dukeni fare ketej????
une u shtriqa, bera cik fiskulture (kerceva prape dmth) piva kafen e mengjesit dhe ohohojho thashe t'ju pershendes njehere.
Hotto, na mori malli vajze :wub: :kiss: sa iki une futesh ti.
zIt's me & Tedi juve ju pashe mbreme ne disko (mos tregoni gje per bemat qe beme atje te tre)po prape po ju :kiss:
Blendi long time no see my frind por nuk po te dergoj puthje se nxefet fruaja jote, se ka fillu me dyshu per mu kohet e fundit. :wave: /pf/images/graemlins/frown.gif
ok te dashur, une sonte do dal dhe do shkoj per Greek food.
mbase shifemi nga darka :wave: :wub: :kiss:

TEDI

Valoris scriptorum

Eh HElene . Vallahi u hiku truni robve dje . I pe Ato vashat qe ishin ke ajo tavolina n cep u cane tu na pa ka nahija jone . Apo kur fillum tu kercy siper tavolines nona vet desh rane ato nga karriget ku ishin Ul... Ika dhe erdha une te dal i xhiro knej verdalle ... /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss: :kiss:

blendiys

Primus registratum

Ec atyyyyy,disko modhe paske plas!!
Ju lumte,se mos boni ndonje ftese anonime juve!!
Gruje!! mbreme gjithe naten isha ne shtepi,dhe sot ne mengjes ti bridhje chateve!!! :smash:

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga blendi@be:<br />[qb] Ec atyyyyy,disko modhe paske plas!!
Ju lumte,se mos boni ndonje ftese anonime juve!!
Gruje!! mbreme gjithe naten isha ne shtepi,dhe sot ne mengjes ti bridhje chateve!!! :smash: [/qb]
Ti mos fol se to mush msn vetem me mesazhet e mia qe desha me t lajmru qe n bote se i hap naiher ...

Kur me Kafshon te Gervish

Primus registratum

hi Pershendetje gjithve si ju vete puna me thashethemin mir
po si ju kam i her se me ka marr malli shum per ju
ju puc :kiss: folt Helena.. Hoten Blendi tedi dhe ju te tjret :wave: :wave:

hot

Hotgirl

mace ku je mi ti se je bo ne ti si puna e sandrit!! vje nje dit ene zhdukesh i muj.. :smash: :smash: :smash:

miyuki

Primus registratum

miredita te gjitheve nje here,
ku jeni, keni humb fare,
paskan plas te puthurat ketej
ja pra edhe una,
:kiss: :kiss: :kiss: te gjitheve

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga blendi@be:<br />[qb] ik ore llap!!
nga ty vetem nje mesazh mora une,edhe ai ishte ne Tirane!!! :smash: :smash: [/qb]
NGa e more mesazhin NGa Telefoni . Amc Po Roaming e ke harru qe funskiono ene knej e . Ja miredita iher ene ja kalofshi sa me mire ...Rrofsh Eme ... :kiss: Back

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Miyuki:
[qb] Tedo, po mgjes lal, nje here, :wave: [/qb]
Mjes ene Miredita lal . Si ja kalove ti iher anej ka rruga e Kavajes tate atje le nahija jote . U Knoqe naicik apo jo ...