Rr e Kavajes

I love new york

Primus registratum
Re: Rr e Kavajes

apapapapa lere fare lere, edhe une me It's me kena msu i stil qe t'fusim ty n'mes edhe bejm nji t'rrotullum qe te terbohen ata te salles, apo jo kolege /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] apapapapa lere fare lere, edhe une me It's me kena msu i stil qe t'fusim ty n'mes edhe bejm nji t'rrotullum qe te terbohen ata te salles, apo jo kolege /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Jam mese dakort Me Parafoleset .... Ika dhe erdha une sa te bohem gati te karikohem pak anej ka shpia me icik Raki Balle kazani qe te ngre ne ajer dhe per jete masnej...

I love new york

Primus registratum

:lol: :lol: :lol:
Orbit, ok
ose morim nje nga ato hinkat e vogla te shisheve te cocktailit dhe i hudhim Orval nga goja jone direkt e ke gryka e Tedit dhe keshtu ia heqim eren e qepes. /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/blush.gif

it's me

Primus registratum

une po i marr dhe nje pale pranga me vete se ku i dihet ndoshta do jene te nevojshme /pf/images/graemlins/laugh.gif

it's me

Primus registratum

prit te kontrrollojme pak magazinen mos na duhet edhe ndonje gje tjeter. /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

ho ihere................
u e gjeta, mungo jje ashtu qe lidh syte moj, si quhet ajo, blindfold....
te tjerat i kemi me vete, nisemiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ku osht Tedi mi, akom ake rakia ai :smash: :smash:

I love new york

Primus registratum

kolege ika une ihere se do i fus nje dush te ngrohte qe te behem e bukur per darke
ku te vije Tedi me boj celular dhe thrrasim limon edhe per jete pastaj
:kiss: :kiss: :wave:

hot

Hotgirl

:kiss: :kiss: :kiss: helena&it's me :kiss: :kiss: :kiss:

tedoooo do vi ne una..sone e kam una rradhen me dal!! burri ka levri ter javes!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

o rrusho tashi qe do iki une erdhe ti eeeee hajt se ke it's me tashi dhe te informon ajo per planet
e shef ti si une nuk te lej asihere jashte liste ty????
:lol: :kiss: :kiss: bye for now

hot

Hotgirl

me duket ca si e dyshimte ikja e kesajt mua!! koincidon pikerisht me ikjen e atij qafirit tim!!
eeeeee???!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :mad: :smash: