Rr e Kavajes

miyuki

Primus registratum
Re: Rr e Kavajes

ehe,
faktikisht kam shume kujtime te mira dhe nostalgi per rrugen e Kavajes,
boll tani se do :cry:

Kur me Kafshon te Gervish

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] mace ku je mi ti se je bo ne ti si puna e sandrit!! vje nje dit ene zhdukesh i muj.. :smash: :smash: :smash: [/qb]
<ul type="square">
[*]ja mi gjith andej her ne mesim her n'msim e her ne AF ça do bej ashu e kam orarin e mesimit
pranaj tash me duhet te shkoj se t'ju gjej neser prap ju le me shendet dhe ti tedi
si ja kalon me Mykun mir ku e keni blendin
apo wua kan vjedhur se shohim as ate

hajt pra shent ju uroj te gjithve :wave: :wave:
[/list]

miyuki

Primus registratum

o Mace, po Miyukin pse se pyt se si ja kalon me Tedin ti??? /pf/images/graemlins/laugh.gif :thumbsup:

hot

Hotgirl

eeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrddddddddd dddddddhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaa /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

he grupi..............ku jeni????
qenkan shtuar faqet si kerpudhat mbas shiut huh? jo per gje po ketu bie nje shi me gjyma dhe eshte nje kohe e ndyre qe rrihet vetem ne shpi afer nje vatre, duke pire cosmopolitan dhe duke qene nje grup shoqnie per muhabet, play games etc.
ok then po ju fus edhe nga nje te :kiss: :kiss: :kiss: mqs u be si komt e dhise kjo e puthmja, s'ngeli njeri pa puthje. /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

na e cpifi shiu!!!!!!!! :smash: :smash: :mad:
kur do vi veraaaaaaaaaaaa??????!!!!!!!!! :rockband: :rockband:

blendiys

Primus registratum

Mirembrema te gjitheve :kiss:
hiihihi,qenkan te gjitha dallaveret online!!
ose te pakten nje pjese!!

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga blendi@be:<br />[qb] Ashtu them edhe une Helen,po per c'games behet fjale se je pak intrigante ti!! :smash: [/qb]
hmmmmmmmmmm nga ato games qe te fusin ne mendime dhe te sfidojne ndergjegjen dhe te testojne . :wub: /pf/images/graemlins/wink.gif

I love new york

Primus registratum

he pra pipell, sa vi une ikni juve. edhe Hotti dhe Blendi ishin online, u dergova nga nje mç per t'ju thene hello, por aha i ka zone frika nga mu me duket se sa vi une zhduken ata. :smash: :cry:
p.s apo shkut ke dhoma e gjumit dhe boni gili-vili juve :kiss: :kiss:

blendiys

Primus registratum

Hi Helen,une per vete nuk mora asnje mc nga ti!!
edhe une kur u futa dje me dolen te gjithe online,por si perfundim vetem Hot dallaverja ishte :smash:

miyuki

Primus registratum

o hoto, po i shkallove fare çunat mi goce, lene mos e pyt burrin pastaj :wink: :wave:

miyuki

Primus registratum

po se shef vetem burri ama,
he re Tedo te pelqen e? ( e di qe s'eshte ktu por kur t'vi m'kthe pergjigje)