Rr e Kavajes

FIXHI USA

Primus registratum
Re: Rr e Kavajes

working_hard.jpg

SHUQYR KONDREN E ZUNI GJUMI :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
:lol:

Blendi

Primus registratum

Po mu qe po me ze megjithmen - duke ik per lunch ai shoku na ndezi bar.

Harold and Kumar go to white castle une me kenin

/pf/images/graemlins/laugh.gif

sweet eda

Primus registratum

mua definitivisht po me ze gjumi ne karrike :sleep: , do shkoj te blej nje Mountain dew, se nuk shtyhet kshu deri ne 5

Kondrapedali

Kondrapedali

Un edhe içik do hiki se nuk po hecën puna fare. Po më djegin edhe sytë e koha u dhie fare ashtu si edhe goja ime /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Kondrapedali

Kondrapedali

Se s'kom takat me e majt mo. O gati me i shpraz të shajtmet rresht. Shyqyr që forumi nuk o me zo se do kisha lon koqen e nomit /pf/images/graemlins/laugh.gif .

sweet eda

Primus registratum

:lol: :lol: me shkrive, shyqyr qe nuk le ndonje koqe tjete pa ate te namit s'ka problem :lol: :lol:

I love new york

Primus registratum

:lol: :lol:

edhe una tani sa erdha nga lunchi dhe hengrem Thai po une po plas :mad:
vdiqa duke pi pelegrino, po kjo s'paska gaz fare :smash:

sweet eda

Primus registratum

e kam vene re edhe une keto pelegrinot e maerikes, nuk jane si ato qe pinim neve ne shqiperi ne "kohet tona"(sikur jemi shume te vjeter po hajt mo), mbase i del gazi duke ardh per ne amerike :lol:

Kondrapedali

Kondrapedali

Uf uf /pf/images/graemlins/laugh.gif . Ktu ka 2 lloje S. Pelegrinosh. Nji me e nji pa gaz. Ju ju shkoka dora ke ato pa gaz /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Kondrapedali

Kondrapedali

Ku t'kesh qef ti. Frizzante t'gudulis, nuk do me thon me t'gudulis. Ku e ke perfeksionu shqipen ti Nice? /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Mroma t gjithve knejna . PO tani jom ke RR E KAvajes Tamom MU ke SIar Ke Samsungu Diagonal Me SHpin e LLapit ... dmth nja 200 M me ne tutje per nga kombinati ...