Rr e Kavajes

Blendi

Primus registratum
Re: Rr e Kavajes

Ik futja nje te pime ti, boj qef, une e kom mas vapes se eshte dhe prag fundjave sonte....

Kordele, si nuk qellove ora e lojes ti mi dreq? /pf/images/graemlins/smile.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Ik se jam bo me nerva :mad: Sa shkarkova Hostage dhe me jep Error kur du me e dekompresu :mad: ngela pa film sonte, gjithe te tjeret qe kam jane thrillers :mad: and I want to see something else in stead /pf/images/graemlins/frown.gif

:smash:

Blendi

Primus registratum

se kom pa ate film, me bruce willis. po pse hostage nuk te duket si thriller ty?
Nga emri dhe nga aktori se kshu nuk di me teper. po si thriller tingellon

Kordelja

Valoris scriptorum

Kam pershtypjen qe Hostage te jep pershtypjen action dhe i atille eshte. Alternativa tjeter eshte The serpent and the Rainbow /pf/images/graemlins/laugh.gif

I'd rather take the book with me in bed /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi

Primus registratum

Sigurohu qe te jete liber i mire, si Sophies World apo Secrets of the millionaire Mind qe po kam une...lol ose ose, ka nje film shume intresant me Ellen DeGeneres ne Klan qe po e shoh pikerisht tani.

blendiys

Primus registratum

hola gals and guys /pf/images/graemlins/tongue.gif
Po Delja c'ne nga kjo rruge /pf/images/graemlins/laugh.gif
Blend (2) /pf/images/graemlins/laugh.gif
Nga i bie Sabaudini,mos eshte shkolla tetevjecare perballe ati parkut te vogel?

(mos qeshni ju lutem) /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

O Krokodili logel /pf/images/graemlins/laugh.gif mu me ka dale nami qe shtremeberoj me keq-dashje pseudonimet /pf/images/graemlins/laugh.gif vetem masi me kane picku /pf/images/graemlins/laugh.gif kshu qe don't krruj tina se kushedi ca amalgami te boj /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendo me bone lomsh :cry: Filmat jane ne .rar format dhe duhen dekompresu....filmi osht me mbi 80 skedare dhe une kaq te gjate s'kam pa naiher /pf/images/graemlins/frown.gif ...dekompresimi deshton pikerisht ke fila 40 e ca...filmat ne pergjithesi kane rreth 40 skedare rar...ky m'duket o shume i gjate....ose ku di una....

P.s.m'sqaro dhe iher ca ishin ato gjojnat qe sugjeroshe ti...une po shkarkoj Desperate Houswives nderkohe, all seasons /pf/images/graemlins/laugh.gif nothing personal /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Blendo (1)..ske pru gjo me i qeras keto eee.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi

Primus registratum

you mean DESPERATE houswives

You are gonna love it! Eshte pa tallje seriali i vetem qe mund te haet me Sex and the City, kuptohet i xhanrit ku 4 aktoret kryesore jane femra.

keto te katerta jane kater here me interesante se samantha, kerry, miranda dhe Charlote. Yes i am man enough to admit it, i 've seen sex and the city lol. who doesn't love to watch babes anyway

Seriozisht ama, po qe puna per produkt te mire TV, "Desperate" eshte sh.i arrire.

Shiko edhe "LOST", per mua akoma me i bukur se Desperate houswives. ABC i nxori te dyja premiere ne nje sezon, dhe te dyja dolen me sh sukses, kur 80% e shows te reja falimentojne dhe nuk zgjasin me shume se kater seri.

blendiys

Primus registratum

Jo vallai se mbreme isha ne bowling dhe lash leshte /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dele apo Korde,zgjidh e merr ( e maj tastjeren me kimet une) /pf/images/graemlins/laugh.gif

ceshtja Sabaudini akoma nuk u zgjidh,I think ika per lesh /pf/images/graemlins/tongue.gif

Blendi

Primus registratum

ta zejm se je mu ke mesi i 21dhjetorit me fytyre nga kombinati dhe me kurriz nga rr kavajes. Tetvjecarja s. gabrani ndodhet vetem nja 200m ne te majte, pra ne rr. m. Gjollesha, simetrikisht e kundert me hotel modial, ose Rrajonin e policise numer 1 (kur bosht eshte rr kavajes) lol

Kordelja

Valoris scriptorum

Klokodili /pf/images/graemlins/laugh.gif rri urte te thashe /pf/images/graemlins/laugh.gif

E Blendo ate thashe ne una, una SATC s'e vej me gjo ne bote, panvaresisht se ishte shume qyrravites seriali i gjashte, te pakten mu me preku /pf/images/graemlins/laugh.gif po dhe ky me kane thone qe premton...kete Lost s'e kam degju po do e shkarkoj medoemos...mos m'pyt pse du me i pa paradhenie DESPERATE Houswives...ta thom na i her tjter /pf/images/graemlins/laugh.gif

I'll look for Lost now...my USB disk is out of space .......anyway has to wait /pf/images/graemlins/laugh.gif 8 GB each lol...takes lost of time and space...imagin 80 GB ....80 GB and no space :smash:

blendiys

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb] ta zejm se je mu ke mesi i 21dhjetorit me fytyre nga kombinati dhe me kurriz nga rr kavajes. Tetvjecarja s. gabrani ndodhet nja 200 ne te majte, pra ne rr. m. Gjollesha, simetrikisht e kundert me hotel modial, ose Rrajonin e policise numer 1 lol [/qb]
still don't get it,qenkam llahtar per adresa :cry:
Dmth i bie te jete perballe ish-tregut (zgjerim ballkoni) /pf/images/graemlins/laugh.gif

blendiys

Primus registratum

I'll look for Lost now...my USB disk is out of space .......anyway has to wait 8 GB each lol...takes lost of time and space...imagin 80 GB ....80 GB and no space
Paske fillu dhe informatiken me thane /pf/images/graemlins/laugh.gif
C'film te duhet,mbase ta gjej dhe ta nis.No fee /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi

Primus registratum

Mos harro ta shkarkosh
Lost eshte me ca veta qe shpetojne nga nje avion qe rrezohet ne nje ishull, 10,000 milje ajrore jashte kursit. Askush nuk i kerkon atje ku jane, as ata nuk e dine ku jane, jane LOST. Por ishulli eshte i magjepsur, dhe duket se asnjeri prej atyre qe i shpetuan rrezimit nuk eshte ne ishull rastesisht. Dicka e mistershme i ndjek te gjithe...

ne ishull ka sende te jashtebotshme, dhe seriali behet me i parrezistueshem me kalimin e serive

LOST FAQE ZYRTARE
fullcastshot.jpg

Blendi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Blendi@:<br />[qb]
Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb] ta zejm se je mu ke mesi i 21dhjetorit me fytyre nga kombinati dhe me kurriz nga rr kavajes. Tetvjecarja s. gabrani ndodhet nja 200 ne te majte, pra ne rr. m. Gjollesha, simetrikisht e kundert me hotel modial, ose Rrajonin e policise numer 1 lol [/qb]
still don't get it,qenkam llahtar per adresa :cry:
Dmth i bie te jete perballe ish-tregut (zgjerim ballkoni) /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
bravo, ka qen tregu i katnarve dikur aty perballe, ne rruge, pastaj me thelle ne rrugice. Zdryp pri gamorit ere shejton!!!!!!!! kshu na e bojshin ato pri ndroqit qe shisnin qep t'njioma ne damote zemrrkau pra moooooooo