Rr e Kavajes

Kordelja

Valoris scriptorum
Re: Rr e Kavajes

Ca t'i boj qe una kom i far simpatie te kushtezume per robt :wub: qe i pelqen peshku :devil: se ta kishe pa kerthizen tina :devil:

P.s.S'ta kom ziline fare se kam honger dy kile karkaleca mrome me i ver' t'baardhe franceze mrome qeeeeee :wub:

Kondrapedali

Kondrapedali

:lol: :lol:

Mrom ne un kom hongër fruta deti me ven të bardh. Si ka mundësi që të ndodhin këto lloj koençidencash /pf/images/graemlins/laugh.gif ?

D.m.th un qekom me fat? :devil:

ladouce2005

Primus registratum

:kiss: Korde t'a nisa pergjigjen, por do te nis nje e-mail te dyte me foto se nuk e di pse s'po me ecte heren e pare /pf/images/graemlins/frown.gif

Kondre, ti pa ardh mire dhe qeke i lodh...kur them une qe ke raaaaa shuuuume :devil:

Kondrapedali

Kondrapedali

Fillimisht postuar nga SHIRAZ:
[qb] :kiss:

Kondre, ti pa ardh mire dhe qeke i lodh...kur them une qe ke raaaaa shuuuume :devil: [/qb]
:lol: :lol:
Un po qajsha hallin e shkelmit në fakt po paskom qen tu lon kokrrën e nomit :idea: . S'ke turp, je ne gru e martume ti /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif .

Kondrapedali

Kondrapedali

Kush tha që ka problem? Publiku mund të shërbejë për diçka, apo jo :tipsy: . /pf/images/graemlins/laugh.gif

FIXHI USA

Primus registratum

Kondre :idea: Mos valle Partizani ishte vesh si partizon qe ta kujtojshim ne per gjermon :idea:
:lol: :lol: :lol:
jom i gezume qe te kam njoft se do me ikte jeta pa taku nji njeri qe ka dale prej anej ka paske dale ti :lol: :lol: can nuk na ndigjojne syte dhe cfar nuk na shofin veshet ne kete bote :shrug:

Kondrapedali

Kondrapedali

Içik si fell shum kjo Pllaqo /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Dhe jom i sigurt që ke njoft sa të dush mu.tna po vetëm se nuk e ke mor vesh :devil: . Kshuqë mos u gzo shum se fillo e ma er muhabeti masnej /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif .

FIXHI USA

Primus registratum

mos ki hall jo se kom nji metode timen una qe e maj eren e keqe away :shrug: :lol: /pf/images/graemlins/laugh.gif

FIXHI USA

Primus registratum

jo bre jo metoda ime osht shume e sostifikume :shrug: ene mos try kot se sta them :book: e kom vetem per vete :lol:

Kondrapedali

Kondrapedali

Good for you /pf/images/graemlins/wink.gif .

Rruga Kavajës, un tashti po hiki anej ka Bulevardi Neilson masi t'boj i xhiro deri ke Avenue Myrand.

Not'n e mir t'Gjithve.

Guest

:rolleyes: Cfare entuziazmi..

Mu kujtua nje kenge,e cila i pershtatet k´saj Teme..

Ahh,kjo eshte cudi
Teme ti..
Teme ti..
me ben Magji..

(Perpunim /pf/images/graemlins/tongue.gif )

P.s I rash iher,gozhdes.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

/pf/images/graemlins/laugh.gif Bjeri fort se nryshe nuk ngulet /pf/images/graemlins/wink.gif .

Paskena qen tu bo xing :kiss: :kiss: .

I love new york

Primus registratum

Hello everyone /pf/images/graemlins/laugh.gif

une jam ngrit me idera sot :devil: - Te bejme grusht shteti :devil: dhe te bojkotojme njohjne e kryeministrit si i pa afte /pf/images/graemlins/tongue.gif ( too busy per popllin) :goofy:

si thoni :lol:

coupdetat.jpg