:lol: :lol:
Un po qajsha hallin e shkelmit në fakt po paskom qen tu lon kokrrën e nomit :idea: . S'ke turp, je ne gru e martume ti /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif .
Kondre :idea: Mos valle Partizani ishte vesh si partizon qe ta kujtojshim ne per gjermon :idea:
:lol: :lol: :lol:
jom i gezume qe te kam njoft se do me ikte jeta pa taku nji njeri qe ka dale prej anej ka paske dale ti :lol: :lol: can nuk na ndigjojne syte dhe cfar nuk na shofin veshet ne kete bote :shrug:
Içik si fell shum kjo Pllaqo /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Dhe jom i sigurt që ke njoft sa të dush mu.tna po vetëm se nuk e ke mor vesh :devil: . Kshuqë mos u gzo shum se fillo e ma er muhabeti masnej /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif .
une jam ngrit me idera sot :devil: - Te bejme grusht shteti :devil: dhe te bojkotojme njohjne e kryeministrit si i pa afte /pf/images/graemlins/tongue.gif ( too busy per popllin) :goofy:
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.