Rr e Kavajes

Kordelja

Valoris scriptorum
Re: Rr e Kavajes

LD, si e kam dhendrin :wub: po kruthkun /pf/images/graemlins/smile.gif

Kondra s'i do robt' e administrates /pf/images/graemlins/laugh.gif eshte nga ata skematiket qe mendojne qe administrata eshte e zymte, e krimbur, e thate dhe mbi te gjitha e ngushte :lol:

ladouce2005

Primus registratum

Korde thx for asking, shume mire te gjithe dhe me mall per pjesen tjeter te familjes :wub:
i love firmen e jote :devil:

Kondrapedali

Kondrapedali

Për rob që e mer zonin borxh shum e harxho ti Korde. Ke hy naiher n'administrat ti /pf/images/graemlins/tongue.gif ? Jo se si shum përshkrim të gabum po jep. Megjithse ti je në krahun e keq të administratës /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Kordelja

Valoris scriptorum

Deri tashi kater kome te kam qit Kondre, ene kater te kane ngel po te jesh okptaopd prej verteti /pf/images/graemlins/laugh.gif

LD, send me some pics plz, I'll keep posting some new once too, plz :wub:

P.s.Sa paske pas akumulu mer dreq :devil:

Kondrapedali

Kondrapedali

Mund t'jem edhe oktapod ... (sa ters që dalin llafet /pf/images/graemlins/laugh.gif ) mutant dhe të kem akoma më shumë këmbë. Imagjino sa punë do të duhet ty atëherë e sa do lodhesh prej meje /pf/images/graemlins/tongue.gif .

P.S. Imagjino t'hash 1 kile peshk /pf/images/graemlins/laugh.gif .

ladouce2005

Primus registratum

nuk e di a te cova ndonje foto nga ato te celularit. per momentin jane te vetmet qe kam se e kam prish pc ne shpi /pf/images/graemlins/frown.gif
me co ndonje tek puna se heren e fundit qe u mundova te te nis nje chain e-mail (you lucky one /pf/images/graemlins/laugh.gif ) m'u kthye mbrapa :shrug:
:kiss:

Kondre, ka mundesi mos ma ngacmosh Kordelen, as me shaka, as seriozisht :smash:
ke Fanten, Helenen :devil: etj etj /pf/images/graemlins/tongue.gif Kordja eshte e imja :wub:

Kondrapedali

Kondrapedali

Upssss. Duhet me ngrjt durët nolt tashti apo me nejt gati-tu /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif ?

I love new york

Primus registratum

po e hake i kick in the balls KOndre :lol:

moj, ke ve ne rradhe ti mi :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif

I am exlusive :devil:
THE Helen of Troy - not just Helen of Troy :goofy:

Kondrapedali

Kondrapedali

/pf/images/graemlins/laugh.gif Juve për içik do kapni për flokësh.

Lenke, jan solid balls ato e s'dun me dit (varet se kush gju p.sh /pf/images/graemlins/laugh.gif ).

ladouce2005

Primus registratum

:devil: hajde t'a provojme Kondre, se ua them une rezultatet ketyre :devil:
jam e mire ne futboll, t'a dish /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

A ka naj electricist around se ket shoqen po e ze korenti :lol:

457.jpg

Kondrapedali

Kondrapedali

Fillimisht postuar nga SHIRAZ:
[qb] :devil: ku t'dush /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Po erdha un atje do duhet të më strehosh e t'm'ushqesh deri sa të mor veten (if do e mor naiher) /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Lenke, mjafton që të mos fusi spinën (gishtin që ka ngrejt) ke priza (...ta spjego Kordelja kte pjesën e funit /pf/images/graemlins/tongue.gif ).