Rr e Kavajes

ladouce2005

Primus registratum
Re: Rr e Kavajes

:lol: ah more Kondrapedal. c'te bej qe s'kam kohe sot, se t'a tregoja mire une ty :devil:
pas nja nje ore kam kohe plot :devil:
pervishni menget :devil: :goofy:

Kondrapedali

Kondrapedali

:eek:
Ça ke nërmen me bo ti goce? Masnej mund të share flavors? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Guest

Kam ble shume gjona..po s´mund ti tregoj, se m´bertasin.. :rolleyes: /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.s Uhhh,na rane veshet rehat,sa iku ky Kondra..
Gumezhijne keto te Uses..
I ka fal zoti, Evropiont.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

091101usa.jpg

/pf/images/graemlins/laugh.gif :wave:

FIXHI USA

Primus registratum

ne europe eshte mire se te jep shteti me ngrone :lol: ene rroba /pf/images/graemlins/wink.gif ke karitasi :lol: ne amerike duhet me punu :idea:

Kondrapedali

Kondrapedali

E ka Bles sidomos tashi s'funmi /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Fante, nuk e disha që kisha efekt zhurmusi /pf/images/graemlins/laugh.gif . Boj autokritik. Nuk e përsëris mo. Edhe pse mund ti njeli hatri nanjonës nuk prish pun /pf/images/graemlins/tongue.gif .

Peshku ishte fantastik (salmon Paqësori) ne kom hongër gati 1 kile. Tashti po plas. u ka fry kaceku për qef /pf/images/graemlins/laugh.gif .

FIXHI USA

Primus registratum

iiiiii kondra kriminel :smash: mendoni sa i lumtur ishte peshku ne ujerat e oqeanit dhe tani gjendet ne barkun e kondres :idea: e me plot gjera te tjera qe ka ai ne bark :lol: :lol:

Kondrapedali

Kondrapedali

Mu*t ka ke barku im. Ke nai objection ti? Se na bone ne me prish fjalorin n'orar dreke /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif .

Pllaqo, pse me kaq ironi për Europën ti mre? Masnej sikur shqiptarët nryshojn ka Amerika n'Europ. T'gjith prej i bire kon dal (prej Shqipnis e kom llafin /pf/images/graemlins/tongue.gif ) po rastisi që ishte ka mrapa /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Kordelja

Valoris scriptorum

O Kondre s'ma merr menja qe pllaqi te pranoje si ti qe ka dale ka mrapa /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ndersa sa per mua, di te them qe ti je i pari qe takoj te ketij lloji /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mos gjuj /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Nuk gjuj Zonjëza me gjemba un Korde /pf/images/graemlins/tongue.gif .

Dhe un, hakshe hakshe, kom dal 2 gisht mo posht po sikur ajo që thash mo nolt i shkojte mo shom shumicës së shqiptarve. Tashti le ta cilsoj secili veten se ku bo pjes, ke shumica apo ke pakica!

Kordelja

Valoris scriptorum

Une distancohem nga shumica, edhe LD-ja do distancohet direkt mas meje /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.s.Une kuptoj mire ato qe lexoj.

Kondrapedali

Kondrapedali

Kujdes Korde se po u distancu shumica nga shumica merret vesh pazari /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif .

Dhe mbi të gjitha Korde, mos fol asiher në emër të tjerve veç në qofsh zëdhënsi i tyre. Ti je gjë zëdhënësja e Shiros? :rolleyes:

Kordelja

Valoris scriptorum

Mu ka kriju pershtypja qe Shiro ty te ngre gati-tu /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ca dhenese mer, une s'kam zo per vete :rolleyes: shef si keqkuptohem kshu shkarazi :rolleyes:

ladouce2005

Primus registratum

Korde o shpirt si me kupton :wub: :kiss:
Kondre, t'i paskan fut me nji kepuce me sa shof. s'po t'lej mo vetem :devil:

Kondrapedali

Kondrapedali

E shkreta ti që e merrke edhe zonin borxh. Nejse se edhe keqkuptimet jan pjes e jetës /pf/images/graemlins/smile.gif .

Shiro, si ishte ai muhabeti i kpucës? :rolleyes: