I love new york
Primus registratum
Re: Rr e Kavajes
:lol: :book: ahaaaaaaaaaaa kushedi ku mcifet ai /pf/images/graemlins/laugh.gif
:lol: :book: ahaaaaaaaaaaa kushedi ku mcifet ai /pf/images/graemlins/laugh.gif
Shhht,mision kombetar.Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] po mire Tedo as na e thua ti njehere se cfare bo ti ke ky veni kaq imisterioz dhe i virgjer, larg skutave te civilizimit /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
e di e di..se anej kam pas shku me bo plazhinFillimisht postuar nga TEDI:
[qb] Gabim Hote . Sepse ke Vollga kur arrin atje nuk ka t boj fare spitali etc ... Atje kujom una jom tutje larg ne Horizont dhe me Makine me shkuderi atje duhet t pakten 20 min ... [/qb]
:lol: :lol: lum si ai qe merr rroge duke shfaros birrat (apo merr lesh rroge ai) :idea:Fillimisht postuar nga Blendi@:<br />[qb]Shhht,mision kombetar.Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] po mire Tedo as na e thua ti njehere se cfare bo ti ke ky veni kaq imisterioz dhe i virgjer, larg skutave te civilizimit /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Me shfaros birrat nga qyteti i Durresit :smash: [/qb]
Mu te me qash Hallin ti se Melcia ime o Tulle Fare . Masnej Sangria o mo e Keqe se ajo ta bo barkun sallate ... ene qe thuj ti Helene une atje marr ene rroge ene pi birra ...Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] me cin me ngatarro mi, me Tedin eeeee :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:cry: :cry: :smash:Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] ja gezuar.. :rockband: megjithse una jam shum down sot /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]