Rr e Kavajes

blendiys

Primus registratum
Re: Rr e Kavajes

Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] boje boje se te bej gjemen pastaj una :tipsy:
Moj po Kollarja ku ka hum mi ti
sec mu kujtu ai tashti :rolleyes: [/qb]
Ne burg eshte laneti /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

[qb] po mire more Tedi, te tere mund te duan ndonjehere po nuk e lereon njeri spangon aq kollaj :lol: :devil:

Shote mos zej koken e spangos mi kalamo pistrec se masanej nuk e ma premtimin dhe na ik koçka e spangos per lesh dhie :tipsy: [/qb]
Ej po mire iher ti thu qe me liru spangon ndersa neve perdorim Litarin se eshte mo i forte ene atje N Currila kom nejt me ca marinare dhe kom msu Nyjen e marinarit qe o zot sa burre none me e Liru ...

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] :lol: se mos me bohen tverdha perpara e kafe na mrapa si brekt e kicit e mo mi vjedhin /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol: [/qb]
Pse mi Bareshe je ti e . Qe rri vetem me dele dhe dhi ...

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]
[qb] po mire more Tedi, te tere mund te duan ndonjehere po nuk e lereon njeri spangon aq kollaj :lol: :devil:

Shote mos zej koken e spangos mi kalamo pistrec se masanej nuk e ma premtimin dhe na ik koçka e spangos per lesh dhie :tipsy: [/qb]
Ej po mire iher ti thu qe me liru spangon ndersa neve perdorim Litarin se eshte mo i forte ene atje N Currila kom nejt me ca marinare dhe kom msu Nyjen e marinarit qe o zot sa burre none me e Liru ... [/qb]
ate e kam pas dit ene una :devil:
jo,per gja po m'currila jam rrit /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

[qb]
[qb]

Ej po mire iher ti thu qe me liru spangon ndersa neve perdorim Litarin se eshte mo i forte ene atje N Currila kom nejt me ca marinare dhe kom msu Nyjen e marinarit qe o zot sa burre none me e Liru ... [/qb]
ate e kam pas dit ene una :devil:
jo,per gja po m'currila jam rrit /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
O ZOT MOS ME THUAJ Q EJE KATUNARE CURRILASH SE QE TANINUK FUTEM MO NE FORUM ...

Do THus ti pse sepse te gjithe Banoret e Currilave jane te ardhur dhe shumica jane jevgj ... Ti ne cilen Kategori Hyn ??????????????????????

hot

Hotgirl

..ne ate te gocave tironce qe shkojshin per plazh n'currila se gjyshja e kishte shpin ke vollga :devil:
po tashti ca ke me thon he? :smash:

TEDI

Valoris scriptorum

[qb] ..ne ate te gocave tironce qe shkojshin per plazh n'currila se gjyshja e kishte shpin ke vollga :devil:
po tashti ca ke me thon he? :smash: [/qb]
Ahere me bo llogarite ti je 18 vjec me t bo qejfin se mund t jesh mo pak ... ne ate kohe Ramet paste qe ti shkojshe ke Gjyshja ke qen 10 12 13 14 Vjece Jo me Teper mesa di une edhe sikur te jete e vertete Vollga nga Brrylli Aktual ne Durres eshte gati 1 km dhe Nga Currilat eshte rreth 2 km e gjysem . Pra cdo Km qe kalon ka Mentualitet te Ndryshem sepse aktualisht po e shof ...

hot

Hotgirl

[qb]
[qb] ..ne ate te gocave tironce qe shkojshin per plazh n'currila se gjyshja e kishte shpin ke vollga :devil:
po tashti ca ke me thon he? :smash: [/qb]
Ahere me bo llogarite ti je 18 vjec me t bo qejfin se mund t jesh mo pak ... ne ate kohe Ramet paste qe ti shkojshe ke Gjyshja ke qen 10 12 13 14 Vjece Jo me Teper mesa di une edhe sikur te jete e vertete Vollga nga Brrylli Aktual ne Durres eshte gati 1 km dhe Nga Currilat eshte rreth 2 km e gjysem . Pra cdo Km qe kalon ka Mentualitet te Ndryshem sepse aktualisht po e shof ... [/qb]
ke gjyshja kam pas shku qe kur linda..3 muj vere fiks rrisha..kom pas alamet lagje..ajo rruga qe shko epr ke spitali /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

she she she paska plas harta durrsit dhe currilave ketej /pf/images/graemlins/laugh.gif :book:
ku e keni pronarin more, ka humbur fare :idea:
ka marre pushimet dhe ja ka mbathur me duket /pf/images/graemlins/wink.gif

I love new york

Primus registratum

:lol: :lol: jo re jo
pronari kiushedi ku osht tu bo qejf me naj rrushe qe ka zone :devil: se keto mungesa te gjata nuku shpjegohen ndryshe /pf/images/graemlins/laugh.gif :angel: