Rr e Kavajes

TEDI

Valoris scriptorum
Re: Rr e Kavajes

Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] qyqe dashka me i morr burrnine Tedit kjo, dashka me i pre koken :devil:
per ke kok e llafin mojjjjjjjjjj /pf/images/graemlins/blush.gif :tipsy: :smash: [/qb]
Ska cere t m boje mu ajo po ho se nese nuk shqitet fjongo e shpartalloj una ...

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] Tedo qeka bo keq puna eee :devil:
Shote e ke liru shume spangon keto kohet e fundit ti :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Aaaaaaaaaa skom faj una . Vete Deshi ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

po mire more Tedi, te tere mund te duan ndonjehere po nuk e lereon njeri spangon aq kollaj :lol: :devil:

Shote mos zej koken e spangos mi kalamo pistrec se masanej nuk e ma premtimin dhe na ik koçka e spangos per lesh dhie :tipsy:

I love new york

Primus registratum

me mire futi nji t'lidhme ti lal per ca kohe derisa te morresh vedin e te sqarohesh se kta forumistat kaq dune, mos e gjen hap se futen si demi mbas copes kuqe /pf/images/graemlins/laugh.gif :devil:

hot

Hotgirl

:lol: se mos me bohen tverdha perpara e kafe na mrapa si brekt e kicit e mo mi vjedhin /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol:

I love new york

Primus registratum

jo moj e permjere nuk kam
edhe e hengra e mbarova te gjithe si goc e mire qe jam nga inati jot dhe i atij Kicin whatever his name is /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy:

I love new york

Primus registratum

hic e re
sesi me duket emri i atit si trap zalli (vetem emri flasim eeee s'e nuk kam gje me kicin si individ) /pf/images/graemlins/laugh.gif
hote pusho se te nordha /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

:lol: po si thash atija una ta shofesh ti!! te ta padisim emrin ne ke fletrrufeja masnej :smash: