sic duket e ka fajin avatari :tipsy: :wave:Fillimisht postuar nga too too Nice:
[qb] po nga ke qene mi hote, se me verte sesi duket kur s'vjen, si bosh, ja psh kur s'vi una s'para i bie ne sy njeriu, ndersa ty t'a ndjejme mungesen [/qb]
sigurisht pse ca kujtove tiFillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] :lol: :lol: PO MUVE CKENI QE ME MERNI NEPER GOJ? apo ndiHEt mungesa ime kur plas sherri eee?? :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
mos me thuaj qe kete nuk e shkruajte ti!! /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] epo tashi haje dhe ti te bish rehat se eshte bo si doze ajo molla e shkrete sidomos kur vje Doktorri /pf/images/graemlins/laugh.gif :devil:
se jo per gjo po shprehja "An doctor a day keeps the apple away" nuk ka dale kot :devil: [/qb]
Po ne un e kisha me tallje se blendi osht ke rruga e zotit ne ku ta gjej tna fuci i cik dhe neveFillimisht postuar nga rambla:
[qb] une e kisha me tallje me /pf/images/graemlins/tongue.gif
po shif se mos ndjek dhe ti rrugen e blendit se te çoka ke ato te keqijat ai /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
po ne un e kisha me kuptimin fihurativ duke nenkuptuar qe nga cfar do te heqesh dor po dole ke "rruga e zotit". cfa do te kushtonte? Mua psh do te me kushtonte beqarllikun ne asgjo tjeter.Fillimisht postuar nga rambla:
[qb] ore ti :smash: :smash: :smash: , une e kisha ne kuptim figurativ, lidhur me konceptet e mia fetare po lene fare se paskam gabuar teme /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]