Rr e Kavajes

Rambla

Primus registratum
Re: Rr e Kavajes

ça eshte salampo :confused:

nese e ka nje qime do me thene qe nuk eshte ma beb - qeros, por nese do ta kete nje qime te vetme :idea: them se do jete e zeze, jo bjonde /pf/images/graemlins/tongue.gif

jam akoma içik si pergjymesh /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

kollare qimet e verdha s'ka kujt ti ngjaje qe ti kete ky bebi im, nishan po...une vetem nji kam, baba vet s'ka fare :shrug:
ik se si paske gjo parashikimet :tipsy:

I love new york

Primus registratum

bebuthi do dali me sycka te bukra te errta ne fillim pastaj do i behen sui lajthi si mami i vet
floket do i kete te zeza dhe gojen do e kete te madhe dhe me dhembe te bukra si babi vet :tipsy:

lere lere se jam bo gati me e bo gocen tashi una se shume potent po na del bachelori /pf/images/graemlins/laugh.gif :wub:

Guest

Fillimisht postuar nga Kollarja:
[qb] Beb-qerosi do dali vetem me nje qime te verdh maje kokes, dhe me nje nishan te vogel ne faqe :rockband: [/qb]
kshu i bo kelushat ajo salompo???
po sjane te gjithe te shemtuta si ajo :smash: :smash: ....bebi jone o i bukur :wub:

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga LA DOUCE:
[qb] he pra ky Tedi, ti bi ndonje dite, sa jam akoma peshe e rende :lol:
tedo gallate bejme ore, se ti s'me njef e s'te njof, po po perfitoj meqe t'njofin kta tjeret qe i njof me mire se ty :confused: e bona lesh me duket /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ska gjo mi po ho se sjom Aq Pallange sa te boj 3 Faqe Hartim pse m shate ose Pse do me M ra . Une Ne Tr jom PO deshe me M Rone Hajde mi ste them Gjo une ... /pf/images/graemlins/laugh.gif Masnej ca te bej une sa here qe vij Online sgjej Njeri t shkembej Do Pare MUhabet ... Pranej ja boj Mjes Mroma Ene NAten e Mire ...

sweet eda

Primus registratum

yyyy cu boka ketu per bebin e La douce-it, mos ma shani se ju :smash: :smash: :smash: te gjitheve, bebi po qe cun ka per ti ngjajt mames se vet, edhe po i ngjajti asaj eshte e vdekme qe do jete bebi me i bukur

blendiys

Primus registratum

Ti je e para qe me ktheve nje pergjigje te cilen nuk e prisja,te kishin qene ato dallaveret e tjera online kushedi c'koment kishin bere.
LOL

Kollarja

Primus registratum

po Rama qe fshatar fare mer, nuk lidhte dot dy llafe bashk, e pash ke fiks-fare
çere bohet mer atje, do na qeverisin arinjte dhe kafshet e pyllit tashti se kan more dhe shumicen

blendiys

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kollarja:
[qb] po Rama qe fshatar fare mer, nuk lidhte dot dy llafe bashk, e pash ke fiks-fare
çere bohet mer atje, do na qeverisin arinjte dhe kafshet e pyllit tashti se kan more dhe shumicen [/qb]
Per Nice -n,dicka te tille lal,por duke u munduar per te shphrehur pozitivitetin.

blendiys

Primus registratum

Fillimisht postuar nga too too Nice:
[qb] :lol: :lol: :lol: :lol: ,kaq te dhene pas politikes hee??!! [/qb]
Faktikisht dhe momentalisht politiken e bejne ca njerez qe nuk ja kane haberin fare,por qe duan te bien ne sy si politikane te kohes,dhe qe gabimet e tyre i justifikojne si injorance te opozites.