Rr e Kavajes

Erison700

Forumium maestatis
Re: Rr e Kavajes

Fillimisht postuar nga Blendi@:<br />[qb] Xander,paske mor PC ne shtepi me duket,apo u Shqiptarizove kaq shpejt,jete note neper internet caffe.
Pershendetje :wave: [/qb]
Un gjithmon kom qen i shqiptarizuar, por vetem i cik si modern. ju te tjerve sju kom zili hic qe qekeni shenderru si prej jasht shteti, ne tani mora nji PC nga ato qe punojn si talavizori, me anten dajti, se nuk po i gjej dot emrin.

blendiys

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Tomahawk:
[qb] tpaska vajt menja per elektrik blu [/qb]
:lol: :lol: ,kur fillon,me gjuaj me ndonje guralec te dritarja ime se mbase me ze gjumi

I love new york

Primus registratum

Mimbrema Kavajsa, :wave: jeni bere shume ethnocentrike kohet e fundit(well disa nga ju anyway :tipsy: )

Inreresante mu duk ajo shprehja me doktorrin dhe mollen, dmth jo shprehja e vertete po ajo e improvizuara /pf/images/graemlins/laugh.gif gjithsesi s'ka si origjinalja :devil:

Ka fillu naj loje ketej qe po mbahen shenim skoret :idea:

Sallaku

Primus registratum

Ktyre lanetve i ka hyp nje sekelldi e modhe dhe nuku dine si te fikin zjarmin qe i eshte nez,sidomos Hotja po percllohet fare /pf/images/graemlins/laugh.gif
Sa per ate lojen,e kan vete ne dore dhe pikt i ndajne simas qefit /pf/images/graemlins/wink.gif

blendiys

Primus registratum

Ketu ja futet kot fare,megjithate jeni afruar pak /pf/images/graemlins/laugh.gif
C'mon guys!

I love new york

Primus registratum

e shof e shof Robo, nje weekend kalon dhe progrse te medha behen kendeja /pf/images/graemlins/laugh.gif
qe piket i bejne simbas qejfit ate e kam kuptu ka kohe una, po puna eshte ca loje po lujn :book: :rolleyes:

blendiys

Primus registratum

Harova te pershendes /pf/images/graemlins/wink.gif , :wave: .
Helene shume e shpejte si gjithmone..

blendiys

Primus registratum

Une po mendoja te njejten gje per ty,edhe thote Dott qe ne urrejme njeri tjetrin,huh /pf/images/graemlins/laugh.gif :devil:

I love new york

Primus registratum

he pra fol ti, se dhe une po mendojea te njejten gje :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif

neve urrejtje????? :lol: S'bo vaki. S'e mos kemi per te ndare ndonje pasuri ose tokat qe te urrehemi. Une keshtu mendoje te pakten :shrug:

I love new york

Primus registratum

ehhhhhhh mollen e sherrit e ka kjo shoqja Helena nen avatar po mos harrojme se deep down une jam vetja ime qe disa here, vetem ne disa aspekte identifikohem me Helenen e trojes /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

ou ou ou paskam hyre ne loje :book:
ma shpjego si funksionon njehere

blendiys

Primus registratum

Sorry,harrova te pershendes kete mikun me rastin e 70 vjetorit,Larry King..
larry.jpg

..e kam patur shok ushtrie!!

I love new york

Primus registratum

ja gezuar per Larryn se jo per gje po s'ka nja 3 vjet qe u be baba, dmth e ke kalamonin nja 3 vjec or something like that.
Edhe qefli i madh dreqi i ka ndare nja 4 gra /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendiiiiii me shpjego lojen :angel:

blendiys

Primus registratum

Ok Helene,loja eshte dicka e pashpjegueshme,po ta tregova mori fund,prit prit edhe ti je ne loje tashme.