Rr e Kavajes

hot

Hotgirl
Re: Rr e Kavajes

Fillimisht postuar nga blendi@be:<br />[qb]
Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] e ka bo blendi paris!! :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
amonnnnnn kush flet,kjo qe,deri tek Shallvaret ka shku :tipsy: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
kam shku deri ke rruga durrsit se atje kam pas shkollen :devil:

hot

Hotgirl

po najhere kam shku edhe ne laprak!! pse kishe nej gjo ti?! /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

ja futa kot mi ti /pf/images/graemlins/laugh.gif mgjth kam pas njoft nji cun maybe nja 2 vjet me i madh se une Andi qe ka pas nje lokal te lexecem aty

hot

Hotgirl

hmmm.andi..andi..ka pas jetu gjo megjith familjen ai ty?! ka pas ene i vlla ose kushuri me probleme na mushkria?! :confused:
ose masnej do jet ai andi tjeter /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

:lol: :lol: e modhe je per ZOten
tashi ai nje vlla ka me emrin Dori por nuk di te kete pas najproblem nga mushkria. I ka te ndare prinderit ky, po vete eshte cun yll, shum rrob zoti !!

hot

Hotgirl

yes e di per cin boet fjal! andi,pronari lokalit :thumbsup:
e kam ngju,vet se njof personalisht /pf/images/graemlins/laugh.gif
ne thuj po deshe qe sjam dallavere nr 1 :devil:

I love new york

Primus registratum

qyqja none e njef me verte eeeee :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif vallaj nuk ta kalo njeri per dallavere
e kam shume shok, eshte cun flori :thumbsup:

I love new york

Primus registratum

:smash: :lol: :lol:
eh se mos vetem une :devil:
meqe na e kujtove, na jep naj birre te ftohte (mos ki merak se e paguj vete eee, ti vetem bej sikur na qeras :tipsy: )

blendiys

Primus registratum

Ti do birë apo birrë,!?
Me te dyten nuk te ndihmoj dot se nuk me ndodhen,me te paren perseri nuk te ndihmoj dot,personale!!
Sorry :shrug:

I love new york

Primus registratum

:lol: :lol: :lol:
e knofirmove ate qe mendoja :thumbsup:
sa shume te tremb dhe virtualiteti ty mo rrush, imagjino me te taku najhere LIVE ty e me te kerku naj birë oops birrë me verte :devil:
ncncncncncnc

blendiys

Primus registratum

Ne keshtu virtualisht jemi takuar dhe ti shkove dhe me mbylle temen :devil:
Pale te takoheshim live :cry:

I love new york

Primus registratum

epoooooooooooooooooooo
po te ishe sjelle mire ti, konform rregullave te partise se AF athere une nuk ta kisha mbyllur, c'te bej une ty qe ti friksohesh shume o rrush :shrug: /pf/images/graemlins/laugh.gif
Hajt hajt mos qaj, se po u takume LIVE ( :eek: :eek: s'bo vaki po ec)do te t'a blej unenje birre /pf/images/graemlins/laugh.gif