Hi, moj komshie :wave: . Une e kam perballe Kinema Dajtit, po jo ngjitur me koshat e plerave. Te pallati mbrapa atij pallati. U be nji 10 kac i kuq. Andej nga fundi, para se te ikja une na qe mbush lagjja me qen, s´kaloje dot, si post bllok, sidomos po te vije ne shpi ne darke si puna ime. Sec qe nje arixhi qe rrinte gjithmone afer plerave tu be zjarr edhe me theshte, kalo kalo se te ruaj une. Shok per koke mú be. :devil:Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb]yyyyyyyyyyyy komshije tjeter ene kjo!!! yhyyyyyyyy!! :wave:Fillimisht postuar nga Yllka shembullore:
[qb] Tani e pashe une kete temen (se jam e re)
Une e kam shpine ke Myslym Shyri. Kaloj neper nji rrugice te vogel edhe dal te rruga Kavajes. Quhet? [/qb]
goce ne una myslym shyrse jam!! hajt pergjigju icik ne mthuj ku ma ke shpin!! una perballe me drejtorine e policise :wave: :wave: [/qb]
ardit! mbaje veten ardit!!Fillimisht postuar nga Miyuki:
[qb] mgjesi mgjesi,
ç'kemi njerez,
e pashe nga shkrimet tuaja qe ju kishte marre malli per mua,
jeni shume te mire, ju dua shume :kiss: , nje duartrokitje per mua( per ata qe ju kujtohet eshte nje pjese tek humori i Koço Devoles e Agron LLakes ne '98 me duket)
meqe ra fjala, e morret vesh qe e nxorren Koçon nga burgu, po me kusht qe te paraqitet ne prokurori çdo jave me duket :lol:
nejse,
ç'kemi ndonje gje
ke kam ktu, ke s'kam??? :wave: [/qb]
nfakt e,kushedi jemi pa nojhere verdalle,Fillimisht postuar nga Yllka shembullore:
[qb]Hi, moj komshie :wave: . Une e kam perballe Kinema Dajtit, po jo ngjitur me koshat e plerave. Te pallati mbrapa atij pallati. U be nji 10 kac i kuq. Andej nga fundi, para se te ikja une na qe mbush lagjja me qen, s´kaloje dot, si post bllok, sidomos po te vije ne shpi ne darke si puna ime. Sec qe nje arixhi qe rrinte gjithmone afer plerave tu be zjarr edhe me theshte, kalo kalo se te ruaj une. Shok per koke mú be. :devil:Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb]yyyyyyyyyyyy komshije tjeter ene kjo!!! yhyyyyyyyy!! :wave:Fillimisht postuar nga Yllka shembullore:
[qb] Tani e pashe une kete temen (se jam e re)
Une e kam shpine ke Myslym Shyri. Kaloj neper nji rrugice te vogel edhe dal te rruga Kavajes. Quhet? [/qb]
goce ne una myslym shyrse jam!! hajt pergjigju icik ne mthuj ku ma ke shpin!! una perballe me drejtorine e policise :wave: :wave: [/qb]
Ndoshta jemi pare ndonjehere po nuk njiheshim si tani /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]