Rr e Kavajes

I love new york

Primus registratum
Re: Rr e Kavajes

Jo mo c'ne e kam per kenaqesi, vdes t'ja ndryshoj mendimin njerezve qe intimidohen nga une virtualisht . :tipsy: /pf/images/graemlins/laugh.gif
Madje kerkova kerkova birren tende te preferuar dhe me duket qe e gjeta
8.gif

Hajt GeZUR !!!

I love new york

Primus registratum

jo po thashe, :shrug:
mgjth ngaqe jam moderatore e fshiva fare ate mesazhin tim te fundit :goofy:
Pse Blendo ma thuaj sinqerisht cfare do beje po te ishe moderator :idea: :angel:

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga blendi@be:<br />[qb] Kush eshte birra ime e preferuar ?? [/qb]
emrin nuk e di une jo s'e c'u bera, por te pashe qe ishe futur brenda tek gota dhe mendova qe do e kesh shume me qejf ket lljo birre. he me thuaj qe ky ketu ke gota nuk je ti /pf/images/graemlins/laugh.gif
8.gif

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga blendi@be:<br />[qb] Sa per fun,do te editoja ty dhe do hiqja temen e Shotes nga Feature Topic!! [/qb]
Po me fut idera interesante ne koke :devil: , une nuk te kam edituar ndonjhere ty per fun, hmmmmmmmmmm
po me uren (dmth SHoten) c'pate /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

edhe une per fun t'a thashe rrusho /pf/images/graemlins/laugh.gif

dmth kur te henen ti hyke ne gote te birres, te prmten i bie
maybe doing this /pf/images/graemlins/laugh.gif
2.gif

sweet eda

Primus registratum

paskeni ik te gjithe, a ka njeri ketej, bertas une asnje s'ma varka si ke kjo tema si ke ajo tjetra, po s'kam ik per fare mi jo, thjesht kur ju thashe mbreme qe ika, e thashe se do fleja gjume, por nejse se mos ju intereson juve se cfare bej una.......una tashi do :cry: se asnjerit nuk i kam miss une.

sweet eda

Primus registratum

oh ja po kjo ka lezet, per cfare jane miqte apo jo?!! edhe une te jap :kiss: :kiss:
ja dhe nje pics tonen kemi dale edhe ne TV pale, personazhet zgjidhini vete:

r1_c2_castimage.jpg

sweet eda

Primus registratum

edhe une fiksim e kam kete Tv show, apo s'jemi edhe nje grup ketu qe behemi fiks si keta, gallata dynjaja....

miyuki

Primus registratum

te preferuarit e mi (edhe pse te gjithe te shkrijne se qeshuri) jane Phoebe e Joey
o zot mbaj barkun me dore sa here e shof, dmth mjes per mjes te France 2 , jane akoma serite e para po s'ka gje ( Ross-it sa i ka lindur kalamani), gallate jane edhe ato...

seria ime e preferuar gjithashtu :kiss: