ket e kam vene re me kohe, partneri yt do ket ba feste /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Jemi çkathtesu shume keto kohe /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Thua do te te ngelet ta festosh me mua o zuzar?(ta thashe se plasa) /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Blendi:
[qb] He mi se e dime qe s'e ben me gjithe mend, c'sqarohesh kot me kot edhe ti?
Mos e vri shume mendjen banke, je ne moshe te rinise yllo, te mira te presin. Qe thoni juve une me banken kemi lindur ne nje muaj ne te njejtin vit, jam vetem ca dite me i madh. ta festojme bashke, si thua? [/qb]
edhe kte e ke berFillimisht postuar nga Agata:
[qb] Degjo
Kur kam punuar para 5 vitesh me ushtaraket [/qb]
Albana God helps those who help themselves, ne baze te kesaj thenies vullneti i lire nuk bie ne kundershtim me vullnetin e Zotit por me vullnetin e keq vetemFillimisht postuar nga albana:
[qb] Kohet e fundit nuk e di pse e kam vrare shume mendjen ne lidhje me te ardhmen dhe evelimentet e panjohura qe ajo sjell.sa here me tulat frika i them vetes se c'eshte shkruar nga Zoti do te behet dhe se ne nuk kemi gje ne dore. ose Asnje fije floku nuk bie pa vullnetin e Zotit. Por nga ana tjeter te gjitha keto me bien ne kundershtim me konceptin e vullnetit te lire.C'kuptim ka te zgjedhim kur te gjitha i vendos Zoti dhe kur asgje3 nuk mund te ndodhe pa vullnetin e tij.A jemi vertet te lire te zgjedhim apo jemi vec lodra ne nje skene teatrale?Sa perqind e fatit varet vertet prej nesh? [/qb]
i thought you work thereFillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] O Lara une po iki te blej i liber ne librari se du me lexu sot /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ja prit icik se do vinte dhe Nelka tashiFillimisht postuar nga AnaBlue:
[qb] Paska mberdhif rezistenca sot! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]