Lara, ajo ishte nej foto e che-se po keta mizerjet me akuzojne qe u vjedh sinjalin dhe qenkam edhe kanceroz pale. Prandaj del ajo tabela ne vend te fotos, po jo se kam shkruar per ty une ate. /pf/images/graemlins/laugh.gif
O Ndrikulle ka qejf me qene relike fallco tjetra po nejse thuj /pf/images/graemlins/laugh.gif amon boja qejfin se e ka nga dhimbja /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kohet e fundit nuk e di pse e kam vrare shume mendjen ne lidhje me te ardhmen dhe evelimentet e panjohura qe ajo sjell.sa here me tulat frika i them vetes se c'eshte shkruar nga Zoti do te behet dhe se ne nuk kemi gje ne dore. ose Asnje fije floku nuk bie pa vullnetin e Zotit. Por nga ana tjeter te gjitha keto me bien ne kundershtim me konceptin e vullnetit te lire.C'kuptim ka te zgjedhim kur te gjitha i vendos Zoti dhe kur asgje3 nuk mund te ndodhe pa vullnetin e tij.A jemi vertet te lire te zgjedhim apo jemi vec lodra ne nje skene teatrale?Sa perqind e fatit varet vertet prej nesh?
Ndrikulle, nganjehere e bejme vete fatin ne ndersa kur "pertojme" ta sfidojme themi mbase qe shkruar dhe kjo na ben te besojme ne ato qe thua.Une nuk mohoj kushtet dhe rrethaant perfshi ketu edhe ato personale por them qe duhet sfiduar vetvetja. /pf/images/graemlins/smile.gif
Keshilla per tu ndjere sa me mire (vetem per femnat)
Nje femre ne jete i duhen kater kafshe: 1. nje Jaguar ne garazh
2. nje Bizon ne trupin e saj
3. nje Tiger ne krevat
4. Nje gomar qe ti paguaj te gjitha kafshet e tjera
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Si te duket ndrikulle do dalim njehere nga Peqini kur te vish me /pf/images/graemlins/laugh.gif
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.