Rezistenca!

Blendi

Primus registratum
Re: Rezistenca!

p
che22.jpg
er laren

albana

Lara Croft

Blendi ti ketu ke rezistenca qenke si veshka ne mes te dhjamit prandaj nuk dukesh askund tjeter.Cudi si nuk e kisha vene re me pare!

Blendi

Primus registratum

Lara, ajo ishte nej foto e che-se po keta mizerjet me akuzojne qe u vjedh sinjalin dhe qenkam edhe kanceroz pale. Prandaj del ajo tabela ne vend te fotos, po jo se kam shkruar per ty une ate. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi

Primus registratum

Albana ti je si veshka mes dhjamit gjithandeja, une nje vend kam. /pf/images/graemlins/tongue.gif

albana

Lara Croft

Blendi ri se nuk jam ne qejf sot.Nuk kam asnji flirt rrotull.Te betohem nuk shtyhet dita.
Lara mos e ndero nick-un aman se nuk ambientohem dot.

Kordelja

Valoris scriptorum

O Ndrikulle ka qejf me qene relike fallco tjetra po nejse thuj /pf/images/graemlins/laugh.gif amon boja qejfin se e ka nga dhimbja /pf/images/graemlins/laugh.gif

albana

Lara Croft

rrofsh ,ta di per goxha nder /pf/images/graemlins/tongue.gif
Blendi po ty lejohet te te theres si me volet? /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

sa e plakur me duket vetja kur ju shoh ju kaq te zellshem ketu.
ca bani mor kshtu, kater faqe kaq shpejt? pupupupuu, punto nero punto nero

albana

Lara Croft

Kohet e fundit nuk e di pse e kam vrare shume mendjen ne lidhje me te ardhmen dhe evelimentet e panjohura qe ajo sjell.sa here me tulat frika i them vetes se c'eshte shkruar nga Zoti do te behet dhe se ne nuk kemi gje ne dore. ose Asnje fije floku nuk bie pa vullnetin e Zotit. Por nga ana tjeter te gjitha keto me bien ne kundershtim me konceptin e vullnetit te lire.C'kuptim ka te zgjedhim kur te gjitha i vendos Zoti dhe kur asgje3 nuk mund te ndodhe pa vullnetin e tij.A jemi vertet te lire te zgjedhim apo jemi vec lodra ne nje skene teatrale?Sa perqind e fatit varet vertet prej nesh?

Kordelja

Valoris scriptorum

Ndrikulle, nganjehere e bejme vete fatin ne ndersa kur "pertojme" ta sfidojme themi mbase :confused: qe shkruar dhe kjo na ben te besojme ne ato qe thua.Une nuk mohoj kushtet dhe rrethaant perfshi ketu edhe ato personale por them qe duhet sfiduar vetvetja. /pf/images/graemlins/smile.gif :cool:

Kordelja

Valoris scriptorum

Keshilla per tu ndjere sa me mire (vetem per femnat) :cool:

Nje femre ne jete i duhen kater kafshe:
1. nje Jaguar ne garazh
2. nje Bizon ne trupin e saj
3. nje Tiger ne krevat
4. Nje gomar qe ti paguaj te gjitha kafshet e tjera

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Si te duket ndrikulle do dalim njehere nga Peqini kur te vish me /pf/images/graemlins/laugh.gif

albana

Lara Croft

Me quani idealiste po une me mir me thes mbi krye e me nje njeri te sakte sesa me gjith te mirat e botes e nje gomar ne krevat.

Kordelja

Valoris scriptorum

O Ndrikulle ne themi tiger ne krevast lal gomarin e ke per kulete /pf/images/graemlins/laugh.gif