Rezistenca!

jula

Primus registratum
Re: Rezistenca!

:rolleyes:
Epo pati turp Blendi se ngeli ca minuta vetem me mua...jo ore zgjohet turma nga superfu*ia dhe mbushet plot ketu...

Nelk@, me mire syri, edhe une vura nje foto te Galeria e Rezistences ku une dhe ti kemi mbetur pak si menjane...te lutem shume mos me shiko ashtu, nuk ia lejon dot vetes te tilla eksperienca alternative "nena". Po parfumi te shkonte ama... :rolleyes:

gjekec

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb] E mi mos caj koke se nuk eshte shpata po krahu.
Kur shkoj ne palester eshte nje cun, moshatari im, king kshu. Qe e kam pare te puthet me te dashurin e vet para nja nje muaji aty perjashta. Po ka nja nje jave tani qe perkon ta gjej ne palester kur vete, dhe me shikon ne drite te syrit kshu, sikur po me flet. Mbreme isha me Timin "The genious" per stervitje andej nga ora 7, ne hyme ne dhome te zhveshjes, ky doli. I thash timit, "shiko kur te vije prap shoku".
Erdhi i rregulloi edhe nje here floket atje te pasqyra ngjitur. Si bir K&rve i buzeqesha edhe une. Po pastaja timi qeshi me te madhe kur iku ai dhe po pati degjuar do e kete kuptuar qe tallem.

Kjo ishte per solidarizim me Rapatushen [/qb]
aaaawwww, that's so cute /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

gjekec

Primus registratum

Rikthim ne teme.

Gjermanet ishin ankuar mediave se kane frike firmat e tyre nuk kane per te marre asnje kontrate ne post-war Iraq. That's good, y'all european cunts can eat shit and then french kiss each other /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

[qb] E mi mos caj koke se nuk eshte shpata po krahu.
Kur shkoj ne palester eshte nje cun, moshatari im, king kshu. Qe e kam pare te puthet me te dashurin e vet para nja nje muaji aty perjashta. Po ka nja nje jave tani qe perkon ta gjej ne palester kur vete, dhe me shikon ne drite te syrit kshu, sikur po me flet. Mbreme isha me Timin "The genious" per stervitje andej nga ora 7, ne hyme ne dhome te zhveshjes, ky doli. I thash timit, "shiko kur te vije prap shoku".
Erdhi i rregulloi edhe nje here floket atje te pasqyra ngjitur. Si bir K&rve i buzeqesha edhe une. Po pastaja timi qeshi me te madhe kur iku ai dhe po pati degjuar do e kete kuptuar qe tallem.

Kjo ishte per solidarizim me Rapatushen [/qb]
Po e kam thene o e kam thene jemi te mire jemi te mireee. Prizmatik komplet (prize korenti) /pf/images/graemlins/smile.gif
Mu kujtua ajo zonjeza tek stadiumi qe te beri pis me shikime /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

gjekec

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] S'ka nevoje per huligane se ka ardh ky vandali vogel /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
kush o ky me :rolleyes: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Gjekja qeka ameriqenizu dhe s'paska puth alla francezce paska ca kohe /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.s.vrojtim eeeeeeeee /pf/images/graemlins/laugh.gif

jula

Primus registratum

U rritet kunguj, moret gardhin, eh?
Ja te nisim cike hembargon e champignoneve neeeee... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Po u be ndonje lufte USA-UE (per ca vjet), sa qejf...ju do vini te na pushtoni (clironi dmth), keshtu ne te Af-se takohemi... /pf/images/graemlins/wink.gif

Blendi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga NeLk@:<br />[qb] Mu kujtua ajo zonjeza tek stadiumi qe te beri pis me shikime /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
me gjithe mend e mban mend ne stadium? Edhe une. po une e mbaj mend sikur po shikonte ty me shume nga mua ajo.

gjekec

Primus registratum

[qb] Fity te ka mbet gje hatri ty apo ke pire qe ne sabah? [/qb]
tani blendi ti me shoket e tu nuk perpiqesh ti ndash kur zihen, dmth perpiqesh te mos te zihen deri ne momentin final pastaj hudhesh dhe ti apo jo. Ja kshu dhe puna e antarve te natos. Amerika te lere ca ushtare andej nga iraku pastaj kur te mbaroje lufta dergojm ca thase me miser edhe i lame hesapet "P

Blendi

Primus registratum

Bar deshe ti?
che.jpg

[qb]
Fillimisht postuar nga NeLk@:<br />[qb] Mu kujtua ajo zonjeza tek stadiumi qe te beri pis me shikime /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
me gjithe mend e mban mend ne stadium? Edhe une. po une e mbaj mend sikur po shikonte ty me shume nga mua ajo. [/qb]
Sikur te mos kish pas aq shume stola do ta kishim marre vesh. Ndoshta ka pas ndonje plan madhor, na donte te dyve /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif (i dukeshim si te njome te pafajshem)

Dhe dicka tjeter nuk e kuptoje pse tema per ankesa ndaj moderatoreve mbylle. Une kisha shume shume per te thene persa i perket shoqes Jula

Blendi

Primus registratum

per Julen mund te flasesh ketu ku e njohim me mire. Plus, ajo do dezertoje. Sa mire, sa mire!!

Po ta kete pasur me te dy bashke ajo ate dite ne stadium, paskam qene nje fare koqe une qe nuk i dhash muhabet asaja... :mad:

jula

Primus registratum

Ajo tema eshte absurde, une e dashuroj si stil, po ma ktheu ne humoristike Thiu...veteshpallej i vetmi njeri qe ma ka ngritur ...nervin deri me sot...

Kordelja

Valoris scriptorum

Hej Zot na ruj :eek: plasi "cipa" ketej, ne jena bo me u pa me lupe mrapsht miiiiii :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif