Rezistenca!

Kordelja

Valoris scriptorum
Re: Rezistenca!

Ndrikul;le keto qe bejme ne ke Thiatroja realisht te na paguanin s'do i benim po ti shif te gjesh te mesmen e arte /pf/images/graemlins/wink.gif dhe s'ke pse ta ndash sot kete pune /pf/images/graemlins/wink.gif

Blendi

Primus registratum

He mi se e dime qe s'e ben me gjithe mend, c'sqarohesh kot me kot edhe ti?
Mos e vri shume mendjen banke, je ne moshe te rinise yllo, te mira te presin. Qe thoni juve une me banken kemi lindur ne nje muaj ne te njejtin vit, jam vetem ca dite me i madh. ta festojme bashke, si thua?

bebi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Jemi çkathtesu shume keto kohe /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ket e kam vene re me kohe, partneri yt do ket ba feste /pf/images/graemlins/laugh.gif

albana

Lara Croft

Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb] He mi se e dime qe s'e ben me gjithe mend, c'sqarohesh kot me kot edhe ti?
Mos e vri shume mendjen banke, je ne moshe te rinise yllo, te mira te presin. Qe thoni juve une me banken kemi lindur ne nje muaj ne te njejtin vit, jam vetem ca dite me i madh. ta festojme bashke, si thua? [/qb]
Thua do te te ngelet ta festosh me mua o zuzar?(ta thashe se plasa) /pf/images/graemlins/laugh.gif

olti

Neo

Per leprin e Blus ka thene dikush se ka sex apeal /pf/images/graemlins/laugh.gif prandaj mos ma luaj /pf/images/graemlins/tongue.gif

gjekec

Primus registratum

Fillimisht postuar nga albana:
[qb] Kohet e fundit nuk e di pse e kam vrare shume mendjen ne lidhje me te ardhmen dhe evelimentet e panjohura qe ajo sjell.sa here me tulat frika i them vetes se c'eshte shkruar nga Zoti do te behet dhe se ne nuk kemi gje ne dore. ose Asnje fije floku nuk bie pa vullnetin e Zotit. Por nga ana tjeter te gjitha keto me bien ne kundershtim me konceptin e vullnetit te lire.C'kuptim ka te zgjedhim kur te gjitha i vendos Zoti dhe kur asgje3 nuk mund te ndodhe pa vullnetin e tij.A jemi vertet te lire te zgjedhim apo jemi vec lodra ne nje skene teatrale?Sa perqind e fatit varet vertet prej nesh? [/qb]
Albana God helps those who help themselves, ne baze te kesaj thenies vullneti i lire nuk bie ne kundershtim me vullnetin e Zotit por me vullnetin e keq vetem :rolleyes: /pf/images/graemlins/blush.gif :cool:

gjekec

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] O Lara une po iki te blej i liber ne librari se du me lexu sot /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
i thought you work there :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Gjeke I do not work there but I got the book I wanted anyway :cool:

P.s.I forte fare Lul Mazreku /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Gjeke e di si u thote atyre breckave te Korces se Ndrikulles: Breke heroike /pf/images/graemlins/laugh.gif

gjekec

Primus registratum

pse e njifte ndrikullen ai e?.. po autograf i kishte dhen? /pf/images/graemlins/tongue.gif

gjekec

Primus registratum

Po iki nga shpia e pilgrimit tashi se jepet birra falas andej sot m'duket, po pate kohe duku dhe ti Kordele /pf/images/graemlins/smile.gif