Jo reFillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Izzzzzzzzzzzz kush ta hongri K-ne mi![]()
/pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Korde, mu m'ardh lakuriq ishalla... shum shum me noi pal thongsa te kuqe. Kusuri osht energji dhe deshire lal. M'thyf dhe lavamonin po desht se nuk e kom zakon me ja von ne hesap.Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] LOL Blendo na duhet edhe me ble hidrosanitare tashi, a thu e merrni perCiper anen financiare ju mAshkujt apo iu duhet edhe e ngrofet ka xhepi ajo kingia e ondrrave /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Shyqyr qe si kam hic parasysh ca gjona vete !!!Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb]E kom parasysh ate levizjen rrotullamçe te blujtjes. /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]Fillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
[qb]... Do blujt mir e kadal robi qe ti nihet shija. [/qb]
Jo e mor me qera sa here m'nevojitet !!!Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Po bisht a ke ti mi /pf/images/graemlins/wink.gif[/qb]
Nuk e dijsha qe qeke interesu ne per bishtin tim.. Sidomeqon jina der bujare, nuk lejm conti in sospeso.Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] M'thyf dhe lavamonin po desht se nuk e kom zakon me ja von ne hesap.
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
E kam hesapin e ronde shume Muno, s'ta ma bishti /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/blush.gif [/qb]
Blendo dammi un (a) segno ti se jam tu ardh mu tashi to rock & roll /pf/images/graemlins/laugh.gif me ty mu n'mes t'fushes ...Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb] Noten te parkingu i Home Depot vje i polic edhe ia bo "Guys, you can't stay here, you got to roll" [/qb]
Mos /pf/images/graemlins/frown.gif me te eger se e di qe nuk ma mban shpirti... dhe trupi gjithmone /pf/images/graemlins/laugh.gif ...Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb] Perdor ate LUBE qe te thash se nuk shkermoqesh fare. /pf/images/graemlins/wink.gif - meqe deshe shenje. [/qb]