Rezistenca!

Blendi

Primus registratum
Re: Rezistenca!

gezuar festen! Di edhe une ca llafe po jane te pista.
Mouromu me pelqeu
ma thuaj prap.

PS. Jula, ca me tha Lara greqisht? Pse ti kishte bere aq mashkull lleret ai djepi ty? u perqendrova vetem te fytyra se nuk doja te te shihja ne ate derexhe. /pf/images/graemlins/laugh.gif

jula

Primus registratum

Ore ju e kapet qe une aty jam me ...trup mashkulli? Une e kuptova me shume vonese, s'me shkuan syte...
Eshte shume impresionuese, nuk hyj me aty sa te kaloje ajo faqja.
Ate fjalen nuk di ta perkthej, po si e embel duket. /pf/images/graemlins/smile.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Shume plasja me vjen qe se rastisa Sanremon edhe kte vit... /pf/images/graemlins/frown.gif

Me thoni i cik me floke te shkurtra ishte Sharon :eek:

tirana

Primus registratum

Ja mirsejugjeta..
Mbreme me kishin rrethu te bukurat. Ne nje krah kisha Sharon Stone ne TV dhe ne krahun tjeter Kordelen ne MSN. Thash se maroi me kaq kur ja behu dhe Zabella. Aty ika fare se me tre superbomba kisha druajtje te rrija. Ishte teper per tipin e turpshem qe jam.
Perfundova duke pare ftyren e Bushit dhe te Sadomit ne nje emision mbi luften.

Sot jam gdhire pozitiv. Po mendoja qe jetoj ne nje qytet ku ka ardhur pranvera dhe ku nje shishe Chianti Classico Riserva '99 mund te blihet me 12 €uro. A nuk jam me fat..?? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sot kam vendosur te punoj se me vret ndergjegja. Kuptohet pa lene forumin masdore..

a-alket

Primus registratum

I hapi naicik komet Sharon-ka kur po recitonte? /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Blendi

Primus registratum

jula, na yllo...
pistol-jula.jpg

tirana

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Isabelle:
[qb] Shume plasja me vjen qe se rastisa Sanremon edhe kte vit... /pf/images/graemlins/frown.gif

Me thoni i cik me floke te shkurtra ishte Sharon :eek: [/qb]
Sharoni ishte mir fare, me flok te shkutra te njitme mas kaptine me xhel si ai i Putrakut /pf/images/graemlins/laugh.gif Edhe Pipo Baudo mir ishte, nuk ju dukshin rrudhat hiç dhe floket i kishin mbire mbare kesaj rradhe..

Isabelle

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga bscemscs:
[qb] I hapi naicik komet Sharon-ka kur po recitonte? /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Pse pyt per gjona anesore jo te rendsishme /pf/images/graemlins/laugh.gif ?

Une pyta per floket se ka t'pakten icik thellesi pytja /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Mirsejugjeta serish, kam honger i drekeeeeeeeeeeeeeee :cool: por zemren cope e kom. /pf/images/graemlins/frown.gif

Muni lal te paskam pas lone ne dur te sigurta /pf/images/graemlins/wink.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Mirsejugjeta serish, kam honger i drekeeeeeeeeeeeeeee :cool: por zemren cope e kom. /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
Pse mi nuk ta dha numrin kamarjeri eeeeeeeeee ?

/pf/images/graemlins/laugh.gif

a-alket

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Mirsejugjeta serish, kam honger i drekeeeeeeeeeeeeeee :cool: por zemren cope e kom. /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
feed them before you kill them /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] Ho mi qekeni mledh ee? Une sapo piva nje kafe ekspres ne kohe me Alinosin te Korneri...
[/qb]
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...

/pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif

C'thote kingu ?

Kordelja

Valoris scriptorum

Mire e kini se s'me kish shku ne mened me gjet sebepin e merzitjes, /pf/images/graemlins/frown.gif

p.s.Ah si s'kom nji emotikon me thumbsup /pf/images/graemlins/frown.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Goce se ca ke nje bicim dickje ti me k-te :eek:

E drejte, sapo hapa fjalorin edhe e pashe qe kishte shume mundesi, porrrrrrrrrrrrrrrr s'du me i ra kujt n'qafe me k-te aq me shume tastieres /pf/images/graemlins/wink.gif

Blendi

Primus registratum

Ah juve ju ka plas cipa fare mi gocaaaaa!!
Lara shif per Xingun se te pat cu llaf dje qe eshte verdalle ne xhiro me ca baseta te trasha dhe don me pi kafen me ty. /pf/images/graemlins/wink.gif