Rezistenca!

tirana

Primus registratum
Re: Rezistenca!

Ajshnet iher se s'jom tu rezistu mo.

Kordy, ti daro un asegno apena ne sento il bisogno di dover acquistare il piacere. Per ora me la cavo meravigliosamente bene. /pf/images/graemlins/wink.gif

Noten te gjithve dhe grazie per muhabetin e zeletshem.

Isabelle

Valoris scriptorum

Tashi une po ju puth me rradhe dhe po largohem. Kam nje takim infinit orsh me nji Hong-Kongian dhe nji Amerikon puro /pf/images/graemlins/laugh.gif !!!
Kuptohet do diskutojme per paqen ne rajon !!!

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Ciao - Bye belli & cute people /pf/images/graemlins/smile.gif !!!

Isabelle

Valoris scriptorum

Muno jo me ik te dy me nji kohe se kushedi c'spekullohet n'kurriz ton' /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Meqe ra fjala, a ke nevoje per nji perdaf enesh ?

Blendi

Primus registratum

Noten e mire bofshi. Shifna neser. ne e perlame edhe nje bore tjeter sot, u ka qelb muhabeti krejt ket dimer (me i keqi qe kam kalu ketu), erdhi Marsi dhe ne hala tu u meshtjelle me shtresa si qepet.

tirana

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Isabelle:
[qb]

Meqe ra fjala, a ke nevoje per nji perdaf enesh ?

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
T'xhumon masdite

Don't krruj Xixe :mad:

Kordelja

Valoris scriptorum

/pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif

Bora*

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb] erdhi Marsi dhe ne hala tu u meshtjelle me shtresa si qepet. [/qb]
ky paska me lon berthamen e namit me njohurite ne agri-kulture
qepa nuk meshtillet, qepa ajroset vargje-vargje
noshta e ke pas llafin per geshtenjat qe rrine ne kavalete gjithe dimrin...
( e di e di qe pe geshtenjat e ke pas po thuj je natarru ke ngjyra)

a-alket

Primus registratum

Fillimisht postuar nga jula:
[qb]
i-grappajulia.jpg
[/qb]
waste o'money! sikur ta kisha ditur ate shprehjen, mos i shiko gunen...po punen /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

gjekec

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Isabelle:
[qb] Tashi une po ju puth me rradhe dhe po largohem. Kam nje takim infinit orsh me nji Hong-Kongian dhe nji Amerikon puro /pf/images/graemlins/laugh.gif !!!
Kuptohet do diskutojme per paqen ne rajon !!!

Ciao - Bye belli & cute people /pf/images/graemlins/smile.gif !!! [/qb]
Paska ron cmimi naftes anej nga rajoni juj e /pf/images/graemlins/laugh.gif

a-alket

Primus registratum

happy friday everyone!

on friday
dough arrives at
the bank
on sunday
you broke again
on sunday
you work again
the week
is getting shorter
your wallet
will never gain weight
the lesson is
make money not love

ahaahaha...disa njerez i kane prioritetet mbrapsht /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

jula

Primus registratum

Prioritete te ndryshme, jo te kunderta. "Make love, not war" do te kundershtonte "Make money, not love" vetem nqs i beni paret me lufte...ose luftarat per pare.
Dhe kjo nuk eshte e vertete, lufta behet per liri/demokraci/humanizem.....etj. p***** si keto.

Ciao gente bellissimissimissimaaaaa!
Na shkrite me repertorin e shpalosur kohet e fundit. /pf/images/graemlins/smile.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Mirmengjesi!
/pf/images/graemlins/smile.gif

Kush e pa Karla Brunin dhe Sharon Stone mbreme?
Kush ma gje ate poezine e Sharon Stone mua?
Ishte shume e bukur, ne te dyja gjuhet.
Femer klasi.E mrekullueshme.

Kurre nje mashkull nuk mund te kete sharmin dhe delikatesen e nje femre dhe aq me pak te terheqe me shume vemnedje mbi vete se ajo.

/pf/images/graemlins/wink.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Jula, te ka dale 'emri' nga Kshilli Revolucionar goce... /pf/images/graemlins/wink.gif

Lol.Vini re 4000

jula

Primus registratum

O Zot, une nuk dua te behem perhere si "bastian contrario", po Sharon Stone recitoi dje nje banalitet plot "buoni sentimenti" qe kurre nuk e kisha menduar te dilte nga nje goje aq e kendshme.
Korde, betohem qe po e gjeta do te ta postoj. /pf/images/graemlins/smile.gif

More, femer a mashkull jam aty tek Keshilli, se po me corientohet identiteti seksual?

Kordelja

Valoris scriptorum

Pse lal nuk pi limonata fare ti /pf/images/graemlins/wink.gif

E ca kishte keq aty, kot per muhabet eeeeeee /pf/images/graemlins/wink.gif

jula

Primus registratum

Per mendimin tim Sh.Stone ishte 1000 here me "klas" kur gershetonte kembet tek "Basic instict" sesa kur recitoi nje ...te themi poezi te mbushur me shprehje si "jeta eshte perhere e bukur, duhet te jetohet ne cdo rast"...e parapa...perepe...nejse, de gustibus gjithmone.

Po qe se i kapni valet e Radio 2, provoni nje here ta shikoni Sanremo-n pa volum, komentet dhe kenget i degjoni ne radio nga Gialappa's Band. Te ngrihet humori dhe vuajtja sanremese behet me e durueshme. Personalisht e kam heren e pare dhe te fundit. Po mori prape pjese Elsa, ma futi, s'kam c'them. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Lara, Sharon dha nje interviste aty dhe recitoi nje vjershe nga nje autor anonim qe e mbante gjithnji me vete qysh kur qe e vogel, vjersha ishte e bukur sipas meje dhe limonate sipas Jules, une thashe mos ma gjente njeri tekstin se me pelqeu.
Jula thote qe ajo ishte edhe me klasi tek Basic Instict, gje te cilen nuk e kundershtoj aspak.Une e kam idhull dhe sidoqofte ajo me pelqen.
KAQ

P.s.Karla Bruni ma shpifi me ate pamje prej murgeshe. /pf/images/graemlins/wink.gif

Blendi

Primus registratum

Si po shko dreka? Mirmjes qe nga ana tjeter e pellgut.
Paskeni fry syte me Sharon Stone mbreme he? Kurse une u shtriva te shikoja konferencen e shtypit te presidentit Bush mbreme ne ora 8 te darkes dhe me ka zene nje gjume deri ne ora 11 aq sa humba edhe nje takim. Duket Bushi e paska kete dhuntine qe tu mbylle syte njerezve.

Ble ble ble ble ble ble ble ble ble....ble ble...
GJUMË!

Blendi

Primus registratum

Po meson greqisht ti lali? Tani po qe do flasesh pa te marr vesh asnje llaf. na thuj ndonje gje seksi ta shofim si tingellon.