Rezistenca!

tirana

Primus registratum
Re: Rezistenca!

Fillimisht postuar nga Isabelle:
[qb] Pse nuk te pelqeu ritmi Muno ?

/pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Jo! Me duket shume besnik ndaj porcioneve te rregullta kohore, pa shperthime te paparashikushme /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe shum ripetitiv si tekst. Ti e di qe un merzitem kshu /pf/images/graemlins/wink.gif noioso!!

Blendi

Primus registratum

Une ne shpi lejoj vetem versionin e edituar

Burn Mother-----, burn!

Pjeses qe i kam heq vijen e vazhoj ke lavamani.

tirana

Primus registratum

Ne lavaman lahen enet dhe gjynahet... paguhen borxhet .. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ika se m'lat pa pune /pf/images/graemlins/smile.gif
Mirupafshim me vone dhe me ide te reja.

ciao gente simpatica e divertente

Isabelle

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
[qb] Me duket shume besnik ndaj porcioneve te rregullta kohore, pa shperthime te paparashikushme /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe shum ripetitiv si tekst. Ti e di qe un merzitem kshu /pf/images/graemlins/wink.gif noioso!! [/qb]
... vallaj edhe nuk e di se me ty nuk kam gatu as edhe nji gjys here /pf/images/graemlins/laugh.gif !!!!

Une s'te maj men' as lavamanin ty /pf/images/graemlins/laugh.gif !!!

Blendi

Primus registratum

[qb]
Une s'te maj men' as lavamanin ty /pf/images/graemlins/laugh.gif !!! [/qb]
Kshu do thush ti tashi qe e bone per ta hudh...

sinkbroken.JPG

Isabelle

Valoris scriptorum

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

LOL Blendo na duhet edhe me ble hidrosanitare tashi, a thu e merrni perCiper anen financiare ju mAshkujt apo iu duhet edhe e ngrofet ka xhepi ajo kingia e ondrrave /pf/images/graemlins/wink.gif

Blendi

Primus registratum

Xhepin ta ket si t'doj. As m'bi menia. Sikur edhe me "honger" vetem njoni tjtrin, s'do u qajshim /pf/images/graemlins/wink.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Boll se po me bo me qa !!! Pak mu dridhkan gju-rat /pf/images/graemlins/laugh.gif vetvetiu ! Kaq i omel t'jesh valle dhe se paskemi pas kuptu :eek:

tirana

Primus registratum

LOOOOL e nolt kjo..

Me gjith ato lavamana e lavatrice qe ka qit jash perdorimit nuk ka si e ma men.

.. sikur do dilja un!!ù

ciao ciao me gjithmen. mos replikoni nja pes minuta pls..

Kordelja

Valoris scriptorum

Au sa po m'dhim*a veshiiiiiiiiiii, s'du me i fut hunet mo se nuk i dihet /pf/images/graemlins/wink.gif

Blendi

Primus registratum

5 minuta pushim per respekt te Munit.
Duhet ai intervali pesminutsh, sa me mledh veten, po iki ta pi i cinare o "shok te idealit".

Kordele pyt Zabin se m'njef ajo.

Zabelle ku te ta vej
trash.jpg

lavamanin?

Kordelja

Valoris scriptorum

M'ka hyp fryka ka lavamoni :eek: :eek: :eek:

Iz, o revolucionare hidrosanitaresh :eek: /pf/images/graemlins/blush.gif :rolleyes:

tirana

Primus registratum

[qb] Kaq i omel t'jesh valle dhe se paskemi pas kuptu :eek: [/qb]
Se e ke honger shkel e shko pranej... Do blujt mir e kadal robi qe ti nihet shija.

Isabelle

Valoris scriptorum

Blendo boll se na qite syte venit. Kujtojne robt se po qaj ngaqe me verte kam thy lavamonin sot /pf/images/graemlins/laugh.gif !!!

Megjithate, si i bohet me e vu knej ka pjesa qe nuk duket ? Se edhe ai boshlliku i plenave sikur m'duket me perspektive ne rast emergjencie per te fut njonin dhe qit tjetrin /pf/images/graemlins/laugh.gif ne rast avarie skedulimi.

Kordelina, nuk osht pune hidrosanitaresh - osht pune lageshtire ambjenti !!!!

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
[qb]... Do blujt mir e kadal robi qe ti nihet shija. [/qb]
E kom parasysh ate levizjen rrotullamçe te blujtjes. /pf/images/graemlins/smile.gif