Rezistenca!

Diavolessa

Valoris scriptorum
Re: Rezistenca!

Xingaro: nje buzeqeshje costa caro /pf/images/graemlins/laugh.gif spè che metto gli occhiali per legere tutto quell' articolo /pf/images/graemlins/wink.gif

Ps: Muahhhhhhhhhhhhh /pf/images/graemlins/wink.gif

Blendi

Primus registratum

Do te te editoja per jashte teme Xingaro. Por do te ishte mekat. Kam frike nga Zoti.

Une e mbaj mend keshtu.
Me ca fytyra gjithmone te perdredhura me buzet per poshte qe hynin dhe dilnin me cigaren e fjetur ndezur ne goje. Gjithmone duke te te pare ne sy me nje levizje majtas djathtas te kokes qe pyet: "He si vajti? Ma kreve ate porosine?" Kurse rrotullimi i paqetes nen gisht tashme eshte bere nje art i tavolines: Only in Albania. C'dreq shpreh ai rrotullimi i paqetes ashtu? ka shume te ngjare te mos te kete asgje per te thene mbi kete ceshtje. Tek e fundit e bej edhe vete pa arsyen me te vogel.
Kurse ngrohtesia e ketyre dimrave te bute behet e plote vetem kur ajo ta shkon krahun. Domosdo. Tironc. Me dur ne xhepa pra mona. Dhe ajo e ka kollaj te ta shkoje krahun, fap. Deri sa degjohet nje zhurme motorri dhe ajo kthehet vertik mbrapsht, sigurisht, eshte i ati. E dyta here qe e takoj. Eshte ca me i shkurter se une por e kam frike tmerr.
Ka ca muaj qe nuk egziston me koha dhe trille te tjera te ketij qyteti. Jemi vetem ne dhe nje turme e murrme pa ndonje karakteristike dalluese. Bie shi, normal, Tirane.
Cmenduria po i kapercen kufijte qe i caktoi Zeusi. Jemi njerez, rrace qe shquhet per ekzagjerime. Se fundi po vriten ne Vlore dhe kjo eshte arsye mjaft qe turma e murrme te filloje te shfaqe fytyra. Nuk eshte me aq e turbullt sa u be kur vendosem t'ia fiknim driten. "Hej!", ngerdheshen ushtaret e realitetit, "Ju Femije menduat se mund te na injoronit pergjithmone ne dashurickat tuaja??"
Ti nuk i njeh fare keta zera alla TV qe flasin per habira pa pike interesi.
-"Ketu ngulet shapata mer daj. Ti knej ajo anej"
-"Njashtu pra mo, emigracion pra. Si bo sikur s'merr vesht. Do ikin n'Amerik ato pra mona, t'gjith si familje!!!"
-"Cuno ti s'ke viz lale, jepi drejtim."
Sa mire qe nuk e keni ju ajrin ne dore. Do na kishit mbytur me marrezite tuaja. Me siguri dikush prej jush do te kishte menduar te na numeronte heret qe marrim fryme ne dite.

bebi

Primus registratum

tak-tak! O i zoti i shpise! si shkodrane e mbaj veten per rezistente, kjo asht prova e vetme bindese si fillim per te fut koken ktu.
he a me pranoni??? :confused:

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb]Do te te editoja per jashte teme Xingaro. Por do te ishte mekat. Kam frike nga Zoti.

Une e mbaj mend keshtu.
Me ca fytyra gjithmone te perdredhura me buzet per poshte qe hynin dhe dilnin me cigaren e fjetur ndezur ne goje. Gjithmone duke te te pare ne sy me nje levizje majtas djathtas te kokes qe pyet: "He si vajti? Ma kreve ate porosine?" Kurse rrotullimi i paqetes nen gisht tashme eshte bere nje art i tavolines: Only in Albania. C'dreq shpreh ai rrotullimi i paqetes ashtu? ka shume te ngjare te mos te kete asgje per te thene mbi kete ceshtje. Tek e fundit e bej edhe vete pa arsyen me te vogel.
Kurse ngrohtesia e ketyre dimrave te bute behet e plote vetem kur ajo ta shkon krahun. Domosdo. Tironc. Me dur ne xhepa pra mona. Dhe ajo e ka kollaj te ta shkoje krahun, fap. Deri sa degjohet nje zhurme motorri dhe ajo kthehet vertik mbrapsht, sigurisht, eshte i ati. E dyta here qe e takoj. Eshte ca me i shkurter se une por e kam frike tmerr.
Ka ca muaj qe nuk egziston me koha dhe trille te tjera te ketij qyteti. Jemi vetem ne dhe nje turme e murrme pa ndonje karakteristike dalluese. Bie shi, normal, Tirane.
Cmenduria po i kapercen kufijte qe i caktoi Zeusi. Jemi njerez, rrace qe shquhet per ekzagjerime. Se fundi po vriten ne Vlore dhe kjo eshte arsye mjaft qe turma e murrme te filloje te shfaqe fytyra. Nuk eshte me aq e turbullt sa u be kur vendosem t'ia fiknim driten. "Hej!", ngerdheshen ushtaret e realitetit, "Ju Femije menduat se mund te na injoronit pergjithmone ne dashurickat tuaja??"
Ti nuk i njeh fare keta zera alla TV qe flasin per habira pa pike interesi.
-"Ketu ngulet shapata mer daj. Ti knej ajo anej"
-"Njashtu pra mo, emigracion pra. Si bo sikur s'merr vesht. Do ikin n'Amerik ato pra mona, t'gjith si familje!!!"
-"Cuno ti s'ke viz lale, jepi drejtim."
Sa mire qe nuk e keni ju ajrin ne dore. Do na kishit mbytur me marrezite tuaja. Me siguri dikush prej jush do te kishte menduar te na numeronte heret qe marrim fryme ne dite.[/qb]
/pf/images/graemlins/frown.gif ty dhe xingaros duhet me ju kap n'dajak , moret vesh, se na turbulluat ...... /pf/images/graemlins/frown.gif

Qe kur reaksionistja TUTU terhoqi trurin e saj labirinthe plote ne selite tona, shkaterrimi ishte i paevitueshem. Ne ishim krijuar per te vdekur para lindjes. Pelltuq, ja se fundmi ra edhe placenta.

Blendi

Primus registratum

Placenta i ngjante me shume gelbazes se nje minatori. Me ate zgjyrren e vet gri prej xhelatine kishte nisur te kolovitej me veten mbi pllakat e erreta te salles.
Infermjerja e re me forma fantastike te kofsheve nen perparsen e bardhe uli koken disi me bezdi per te pare c'fare ishte "pelltuqi" qe kishte leshuar renia e placentes nga se bredi nenes se re.
-Doktor ra placenta!,- klidhi ajo dhe u terhoq pas tavolines ndaj se ciles qendronte. Format u theksuan nen tendosjen e trupit.
-E di,- ia preu thate doktori me nje ze qe dukej sikur vinte nga ana tjeter e xhamave te tij te stermedha te gjyslykeve,- e tha Rrapatushja e para. Tani te lutem me zgjat draprin. Duhet operuar.

Ahh edhe dicka tjeter, me shpertheu nje ide brilante. Te hapim nje kend ku here pas here te jepet nje situate, thjesht me nje fjali, (p.sh. Ne nentorin e 1445 ndersa Katrina, behej gati te emigronte ne itali pika pika pika ndodhi), ku shoket dhe shoqet te shprehen me ane te imagjinates nga kendveshtrime te ndryshme.

Ah kur do dekorohem edhe une ndonjehere per perpjekje te pafundme per kauzen. :rolleyes:

tutu

Primus registratum

c'kam bere (me kane thene kushedi sa here je e papergjegjshme, po kesaj rradhe kur te qaj taten e momen bashke nuk e di c'kam bere)??
Tushe, une iki sic erdha /pf/images/graemlins/frown.gif

me draperin ne dore, aspak e sigurt per perdorimin e tij mekanik ose praktik por me qindra idera per perdorime imagjinare qe shumezoheshin si qeliza ne gjendje mitoze, ajo u drejtua nga lekura e tendosur e barkut. Koha e saj e prendshme, ridhte aspak proporcionalisht me kohen e planetit, keshtu qe ndersa mendonte se me cfare kendi duhet te godiste barkun-daulle, u be deshmitare e faktit se doktori i kishte futur duart ne te brendshmet e leones, ne vrimen qe kishte hapur draperi i saj. Ehhh i njejti draper qe kyci i saj verte ne gjysemajer dhe qe s'kishte prekur as nje maje lekure. Ju lut kohes se saj te brendshme, iu pergjerua, madje edhe i premtoi se ne te ardhmen do ta linte te flinte sa te donte dhe te rrotullohej para e prapa si ti donte qejfi, por jo tani vetem tani te mos ridhte ngadale. Ishte koshiente se dicka po zvarritej jashte vrimes se barkut, dhe asaj i duhej te ecte me kohen e te tjereve, vrima duhej hapur perndryshe....

Fillimisht postuar nga tutu:
[qb]c'kam bere (me kane thene kushedi sa here je e papergjegjshme, po kesaj rradhe kur te qaj taten e momen bashke nuk e di c'kam bere)??
Tushe, une iki sic erdha /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
Je imperialiste/revizioniste c'tjeter do te besh? /pf/images/graemlins/smile.gif Troc muhabetit jam xheloze se ka ca qualities qe duhet te jene ne duart tona dhe jo te armikut.

P.S.

te kam xhan /pf/images/graemlins/wink.gif

esvathi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Blue:
[qb]alooooooooo /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
aloooooooooo
Ty te degjojaaaaaaaa,
Dhe zerin tend te ngrohte,
Une pran e dojaaaaaaa.........
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Blendi

Primus registratum

Ok, pas dy kerkesash Blue pranohet tek Rezistenca sepse fizionomisht eshte teper e bukur. Duhet te kete nje perdorim edhe per kete apo jo? Gjithcka per ceshtjen, ceshtja per te gjithe.

bebi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Pilgrim Eyes:
[qb]
Fillimisht postuar nga Blue:
[qb]alooooooooo /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
aloooooooooo
Ty te degjojaaaaaaaa,
Dhe zerin tend te ngrohte,
Une pran e dojaaaaaaa.........
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
ma ne fund e kapi ky!
ushnjaaa!

bebi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb]Ok, pas dy kerkesash Blue pranohet tek Rezistenca sepse fizionomisht eshte teper e bukur. Duhet te kete nje perdorim edhe per kete apo jo? Gjithcka per ceshtjen, ceshtja per te gjithe.[/qb]
fizionomisht? /pf/images/graemlins/frown.gif
kjo eshte nje nga arsyet pse nuk kam deshire te me shikojne ne foto. dua te vleresohem per gjera te tjera perpara. megjithate nje kompliment nga Blendi (qe per shijen time eshte shkrimtari ma i mir i AF-se) e pranoj me qef. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ok guys... I'm in!
tashi me informoni pak a shume per detyren time dhe do te mundohem te angazhohem ne menyre te rrepte dhe te aplikohem pa kursim!

jula

Primus registratum

Jemi shume te vrullshem, po shuhemi shpejt.....pune e madhe, me pelqen edhe keshtu (kauzes ca me pak!)

In logo parentis, kjo me siper. :sleep:

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga lara croft:
[qb]hajt gjumin e embel....pa direktivat e presidentes ku do te perfundoje ReZiStEnZa??? :sleep: [/qb]
Po mi po, na e shtive friken ti me ate tregimin tat, kom nevoje per psikoooooooooolooooooooooooooog nime.... /pf/images/graemlins/laugh.gif , ( para se te vendos me kriju edhe une, per çeshtjen kuptohet).

P.S: Pusho mi, se na treme me gjithe mend, kena per ta more me frike tani. /pf/images/graemlins/frown.gif

loaded

Primus registratum

Lajthitje kolektive... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

jula

Primus registratum

Lajthitja eshte individuale, mbledhja e lajthive eshte kolektive.

/pf/images/graemlins/tongue.gif