Rezistenca!

gjekec

Primus registratum
Re: Rezistenca!

Ideologji s'para kemi, po provoj ca Frymezim /pf/images/graemlins/laugh.gif
rezistenca2.jpg

Guest

nje hap para 3 hapa mbrapa /pf/images/graemlins/laugh.gif ecccc

bebivogel

Forumium maestatis

Fiksim ... cili nga ato je ... ?

PS:tutu ke fillu me partira edhe sna ke bo propozime?... :smash: /pf/images/graemlins/frown.gif

tutu

Primus registratum

Nuk ftoj njeri se me akuzojne per "brainwashing" pastaj /pf/images/graemlins/laugh.gif ...sidomos kur ka lidhje me ciliminj /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebivogel

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga tutu:
[qb]Nuk ftoj njeri se me akuzojne per "brainwashing" pastaj /pf/images/graemlins/laugh.gif ...sidomos kur ka lidhje me ciliminj /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ah ti do dru gabeli! /pf/images/graemlins/laugh.gif

tutu

Primus registratum

Fillimisht postuar nga lara croft:
[qb]... se ne mbledhjet apo mini mbledhjet qe jane bere ne ambientet tona eshte diskutuar per bythe dhe dyfeqe. Dhe kjo eshte bere hapur dhe nga individe qe nuk me rezultojne ne dosjet e mia te sherbimit sekret si rekrute te rezistences. [/qb]
Kush nuk te rezulton ne ato carcafet e tu ty re? Une? po ta fus dhe ty nje pauuu se e kam ciften ne dore akoma (s'e le turnin pa ardh Juliana se vetem asaj i besoj /pf/images/graemlins/laugh.gif , ju te tjeret jeni vec per llaka llaka dhe aheng...do na qisni namin e keq si partizaneve njehere e nje kohe /pf/images/graemlins/laugh.gif )

jula

Primus registratum

Sherbimi sekret ben kritike politike duke dale nga kufijte e kompetencave te veta...

:smash:

Keta qe flasin per "prapa-skena" te ndryshme besoj se perdorin shprehje te koduara, kjo eshte dhe nje shprese njekohesisht, pasi ideologjia jone perbuz gjuetine virtuale...dhe mbeshtet dhunen fizike te drejtperdrejte ndaj objektit te deshiruar/urryer.
..........

Pyetje: Kush eshte "Fiksimi"???

ReA

Primus registratum

è Viva la Rezistencaaaa /pf/images/graemlins/smile.gif

PS: qekan hap depot e armeve :rolleyes:

tutu

Primus registratum

Me duket se Lara po perpiqet me me fut "gishtin" (dmth te me perzere nga rezistenca). Para se ta besh te paralajmeroj, per nje muaj e nje jave fiks jam ne Tirane dhe, meqe kthimi nuk eshte i perkohshem, ruhu se kam kohe plot me t'thy xhama e poca shtepie. Nen udhezimet e shoqes Juliana (po me duket vetja si Hysni Milloshi tani /pf/images/graemlins/laugh.gif ), meqe puna nuk ka arritur as ne dashuri as ne urrjetje, kamzhiku do te te kursehet he per he.

Pergjigje: Ni puta de idea!

tutu

Primus registratum

qite, qite llapen, po xhamat e shpise i qave /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Zgjohet robi i frymezuar nga gjethet e vjeshtes e nga shiu qe po bjen pika pika, niset me qef me ardhe n'mbledhje, kur c'te shofi..... :eek:
M'y duk sikur me u pas bo anetare e naj klubi qe merret me gjujtje terthore.... oreeeeeee ... po c'eshte kjo Tutu...( fustanelle mendafshi) /pf/images/graemlins/laugh.gif , qe na ka bere nje lemsh te madh me Majmunin ketu... :mad: , duhet me vone icik rregull.

O milet, ngjoni e merrni vesh:
Per ideal t'partise , kom per ta çu n'internim ate qe do provoje me lekund moralin e Munit... ene jam tu fol seriozisht ket here....
Per kokefortesine time, do ju qis fleterrufe tek sheshi " skenderbeu" me vazhdu gili-vili n'sy te kolektivit... ene ket here e kom seriozisht
Per nder t'organizates, morr vendimin me prit me komet e para te gjithe ato qe do futen ne Parti per qellime personale , e jo per t'miren e popllit ....
( ket here u talla.... /pf/images/graemlins/tongue.gif )

TEA

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga 'Neo':
[qb]Lepurushe dhe ti qenke ber rezistenc :mad: [/qb]
Po ti kapterro ça do tek kjo tem eee :mad: jasht e mos influenzo antaret e rezistences :smash: :smash: :smash:

TEA

Forumium maestatis

hmmmmm Penele paske arrdh me frymzim te modh me sa po shoh /pf/images/graemlins/smile.gif

Te Lumte keshtu te do Partia /pf/images/graemlins/laugh.gif

loaded

Primus registratum

Siç thoshte dhe Beppe Severghini te "Interismi":Abbiamo fatto una scelta che ci rende la vita difficile:ma questo é il bello!

tutu

Primus registratum

Fillimisht postuar nga *Penelat e van gogut*:
[qb]O milet, ngjoni e merrni vesh:
Per ideal t'partise , kom per ta çu n'internim ate qe do provoje me lekund moralin e Munit... ene jam tu fol seriozisht ket here....
[/qb]
Penele, une kam qene e internume (dmth kam pas prinderit), Fushe-Arrezin & Kurbneshin i kam shetit pellembe me pellembe (te dy bashke s'behen gjysem pellembe, po nejse). Tani ti po deshe me co prape se mua aq me ben /pf/images/graemlins/tongue.gif .

P.S. Kush te ka zgjedh ty kryetare te Komisionit te Internim-Debimeve se ketu eshte bere corap i madh (qisni me pra mo "kredencialet" se na bot lesh)

loaded

Primus registratum

Qe ne koherat kur gjuetaret e nje fare klasi e bazonin suksesin e tyre ne moton:"Kamariere...ju lutem..me falni nje buzeqeshje" deri ne ditet tona,ndjenja fanatike e romanticizmit ngelej gjithmone me e preferuara nga vajzat.Secili mundohej te krijonte paralelizma sa me origjinale dhe jo gjithkush e kuptonte se varesia tek te tjeret jo gjithmone perbente nje dizavantazh.Kishte te etur per tu bere barinj por edhe koshiente te lumtur te te qenurit dele.Ca fraza,batuta,thenie te skalitura ne kompleksitetin e tyre krijojne nje tufe momentesh qe ne bashkimin e tyre te krijojne imazhin e nje diçkaje thuajse perfekte.
"A mund t'ju them diçka...-pa pritur pergjigje-Jeni shume e bukur!Mjaftonte nje fraze dhe ajo dite kthehej ne e veçante pa bere sforcon per ta menduar si te tille.Kokteilet e vjedhjeve te veshtrimeve dhe kerkimit te buzeqeshjeve ecnin me nje profum te kendshem nen sfondin e disa dritave te ngrohta...Njerezit shikonin oren...Kaloi dhe 1 sekonde.U be vone...duhet te ikim tani..."Eja te te puth pak...Shifemi neser!"Ata e shoqeronin me veshtrimin e ngulur deri sa dilte nga lokali,buzeqeshnin me syte e ndritshem dhe shihnin njeri-tjetrin ne sy.E dinin qe s'do zgjaste shume...e dinin qe do i kujtonin ato momente kur te ishin vetem.Imitonin nje te qare duke qeshur dhe i binin me nje grusht te pafuqishem tavolines,shanin me fjale vulgare ate iluzion te kendshem qe u krijohej...çlironin ndjenjat...merrnin fryme thelle,e kthenin goten me fund:"Hec shkojme bejme ndonje loje bilardo!"
"Hec shkojme i fusim nga nje bast"-Kane kohe s'jane dukur piratet.Hera e fundit kur ajo vajza gjuajti me shkelm nje kanaçe "Ivi" drejt shkalleve te portes me tabelen:"Mbyllur"."Cfare do bejme?..Cfare do bejme?!...Do presim ndonje te vij te na fusi ndonje plumb pas koke te na hedhi me ndonje kanal..."
-Ku je dake?-degjohej nga ana tjeter i trotuarit nje ze gazmor.Interesante ne sa menyra mund ta interpretonin ate shprehje...te hidhnin veshtrime qe te lexonin mendimet,kishin shprehje fytyre qe thonin:"Te kemi brenda rrethit...".Dikush te shkelte syrin dhe duke tundur koken ngadale i dalloje levizjen e buzeve:"...Mire?...Buzeqeshje spontanisht me veshtrimin "Te kam brenda rrethit" dhe vazhdoje...
Hapje deren,e panjohura pa pritur as nje lloj shenje,kalonte e para me shikimin qe te gozhdonte dhe largohej pa e kthyer koken.Jagermeister.Perche?Perche no?Ata shtremeronin vetullat dhe buzet.Dinin te rezistonin.Lagnin buzet me gjuhe dhe kthenin perseri koken."Ec te lutem...!"