Rezistenca!

AnaBlue

Forumium maestatis
Re: Rezistenca!

Lene mo! Hyna e dola... ne territorin tuj, e Muni po me dyfek ne dor ngleli e nuk mori vesh asigjo!

Isabelle

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga AnaBlue:
[qb]Lene mo! Hyna e dola... ne territorin tuj, e Muni po me dyfek ne dor ngleli e nuk mori vesh asigjo![/qb]
TRADHETI BURRA (shoke dhe shoqeni /pf/images/graemlins/wink.gif !!!

Muno te paskan marre kalane nga brenda. Po e ka fajin dyfeku ne dore, ndersa armiku lot valle nen hunden tende.

TURP shoku MAJMUN !!!!

ps. /pf/images/graemlins/laugh.gif - e keni vene re qe kam gjithe javen qe them TURP une... /pf/images/graemlins/wink.gif !!!

tutu

Primus registratum

dave%20with%20gun.jpg

O Ana, ec, ec dhe i here /pf/images/graemlins/laugh.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga tutu:
[qb]bobo, sa doli, carcaf...sorry...editoje pak kush te mundet...flmd[/qb]
qyqa qyqa na shkelyve temen !!!!

/pf/images/graemlins/laugh.gif

tutu

Primus registratum

me rafte i pike ishallah...po desha me tremb ate tjetren....editoje me pra mo njoni, c'paskan qene

tirana

Primus registratum

Kush armike kaloj mreee se na bat çythen qe me sabah!! Kush le armike t'vej komet ne tok, direkt n'ajer e asgjesoj. Edhe kujdes ere se njelet tu m'zon m'goj dyfekun. Ca u bo dyfeku im e , thashethem, goj m'goj gjith diten!!

Tutu, ti mir bo qe gju me tartalloz, vetem se si shum je perkul para. Amon ere se mos te mori armiku shpatllat. Qasju içik tartallozit.

tutu

Primus registratum

Fillimisht postuar nga AnaBlue:
[qb]Lene mo! Hyna e dola... ne territorin tuj, e Muni po me dyfek ne dor ngleli e nuk mori vesh asigjo![/qb]
Kjo me pra hyni...muno me patralloz je vete, se une jam femer, keshtuqe ate te bythes mbrapa mbaje vete...

Isabelle

Valoris scriptorum

Tutu c'jane keto shprehje revizoniste ketu ? E di ti qe ta rapotortojme postimin kshu fiflake ????

Bej autokritike sa pa u marre vesh nga shtabi !!!!

tirana

Primus registratum

Si mi qeke femer..! Atje ke fotoja u dukshe si çun! Nejse mo, luft hesapi s'merret vesh. Po pse xefesh per ate punen e b***** (shkruje me pika her tjeter). Po t'erdh armiku mrapa nuk shef mo se je çun a goc, pranej kujdes gjithmon lal.

(pik e zez, ksaj ju ka mush menja qe nuk i vje e keqja ka mrapa)
liebe076.gif

tutu

Primus registratum

Zabele, zdu te bej auto-krikri-tike...Muno. s'ke faj ti, une tu u bo copash ketej kur t'i kishe qit b*** ( /pf/images/graemlins/laugh.gif ) pazarit...
Auuu, ika per ca pergatitje "ideore" se ushtarake u ngopa per sot...ec shnet
huepfen013.gif

p.s. shyqyr qe e qitet muhabetin te kjo faqja e re pa e pare ata te udheheqjes carcafin te faqja tjeter...rrofshi mo

Isabelle

Valoris scriptorum

Mun, shyqyr qe na erdhe ti ne gjirin tone se na hape syte per tu ruajtur nga mbrapa. Tani te pakten e dime qe rreziku sic te vjen nga para mund te vije edhe si qen nga prapa. Po ne do ti hapim syte, e do ti bejme kater. Dyfekun ti e dime do ta mbash ngrehur per cdo rast, per cdo nevoje per cdo te papritur: mbushur gati per shkrepje si nate si dite.

Armiku kete do; ne te veme gjume ne sy dhe te na sulmoje. Se ti e di qe lumi fle po hasmi edhe armiku synojne te flene me ne /pf/images/graemlins/laugh.gif !!!!

tirana

Primus registratum

E paske zon merak me b***time m'gja!! Ik mi boj yzmet tates.
Per ideal te Partis dhe per 1 MT KUB vepra te Leninit qe kam ne shpi, do te bej qepaze tek ata lart!!

Isabelle

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
[qb]E paske zon merak me b***time m'gja!! Ik mi boj yzmet tates.
Per ideal te Partis dhe per 1 MT KUB vepra te Leninit qe kam ne shpi, do te bej qepaze tek ata lart!![/qb]
Muno je gabim !!!! Ne Parti thyba shokut = thyba jone !!!!!

ps. vetem aq ama !!!

tirana

Primus registratum

Shoqja Zabby. Tek tema Love Forum kam nxjerre lajmerimin qe te gjithe prisnin me padurim.

Sa per dyfekun, drejt e mbajm (jo tamam, 25°), dhe plumbin ne goje e ka. Vetem kembeza ka ngelur per ty terhequr dhe paaammmmmmmmm.

tutu

Primus registratum

jeni tu na qit nom'n e keq te armiqte....cere boni kshu? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Fillimisht postuar nga tutu:
[qb]proto, u ain't getting any apo si?

Hirko dyfeqet i mbajme bashke...imperialisteve tu behet fleterrufe[/qb]
IHIHIHI /pf/images/graemlins/laugh.gif e forte kjo /pf/images/graemlins/laugh.gif
ni i am getting but i just need some more /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

AnaBlue

Forumium maestatis

Tata... erdhi armiku prap, e boni nji berdaf kur juve ishit duke u zi me njoni-tjetrin se kush e ka dyfekun ngref dhe kush e ka ckref! /pf/images/graemlins/laugh.gif
:rockband: