Rezistenca!

loaded

Primus registratum
Re: Rezistenca!

*Blendi, une flas PA theks krahinor!

Mos e beso Blend.E kam degjuar live.Ate..."ore"...e ke ne ç'do fund fjalie.Njelloj si ata vlonjatet qe takon ne Bari dhe i shpjegohen punonjesit te doganes:"Ho preso permesso dalla questura...ore! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

jula

Primus registratum

Une po iki. Ju mos u ...therrni.

Lara :kiss:
Xingu :kiss:
Blendi :kiss: & :smash: (raport sadomazokist i prenotuar)
Rezi :wave: :rockband:

Kordelja

Valoris scriptorum

Sa per me puth cik Julen kom ardh :kiss: :kiss: :kiss:

O Lara s'ma ndjen hic mi tashi do e myll /pf/images/graemlins/wink.gif

Kush o ky grupi qe e bote kaq te famshem ju iher :confused: nuk er njof me emer mbase kongen e kam nigju :confused: ku ta shkarkoj mer mos me boni me hap Kazaa-n tashi se me hy nai hacker ne PC e kushedi ca gjen /pf/images/graemlins/laugh.gif

a-alket

Primus registratum

na nxiu ky mot m*ti..apo c'kena dhe nje "pool party" ... me duket do e bejme ke YMCA /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Blendi

Primus registratum

eshte me verte per te shkul floket. Go to Bally's Fitness they got a pool full of porto ricans. /pf/images/graemlins/laugh.gif

a-alket

Primus registratum

mahh...tallem per YMCA..se atje nuk lejohen drinks /pf/images/graemlins/wink.gif s'kena nevoje per pishina publike mer se jetojme buze detit papapa /pf/images/graemlins/tongue.gif

*oqeanit dmth

alinos

Forumium maestatis

Pershendetje rezistenca!
Si ja bani me gjith ket vap qe e mani rezistencen hap ju e dini /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Blend avatari i ri po me pelq qamet, asht, si te them, shume piktoresk /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

Laraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

te kam gjet pamukun!!!
:kiss:

a-alket

Primus registratum

kot qahena ne ne fakt, se te mendosh ca moti kane kto eskimot...te vje me shku ne plazh /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

Mua me pelqen kjo fotua e Blendit e reja.......te nxjerr ne pah ate qe ti strive for kushi.....rebelim /pf/images/graemlins/laugh.gif

BS gjithnji i have wonder per foton tende.......ce ke ate ne goje bibiron? /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

çao! mu m'kan msu qe jan ca emocjone qe duhen nda me shoqnine. shifni tashi ça Mç-je me dergo Xingu, lavdia e Rezit /pf/images/graemlins/laugh.gif : "Fotoja jote eshte tamom per te ajo fushata 'Non abandonateci' per qente e braktisur".

edhe te ngrihet nanji nga opozita e te vere ne dyshim vlerat karizmatike te ktij subjekti po ja majti turra.

/pf/images/graemlins/laugh.gif

ps: ta morim me te qeshme budallikun e shokut tim.

Dolores

Primus registratum

Duti s eshte kopesht ktu rrushi......perleshuni andej nga antirezi se ka hapesire :kiss: /pf/images/graemlins/laugh.gif