Rezistenca!

personazh

Valoris scriptorum
Re: Rezistenca!

lal, eshte i vetmi ven ku kapet jevgu...ta rraf ke bedeni vet, se kshu i dhem me shume.

si te kom i her? zhaponeja si shkon?

a-alket

Primus registratum

Cfare simbolizon cibuku? Ato qe e kane qejf Frojdin do thoshin qe cibuku simbolizon deshiren per te thithur gjoksin e femrave, deshire qe na ka ngelur qe kur ishim femije dhe pinim qumesht nga nenat...

Une them qe megjithese deshira per te thithur gjoksin e femres eshte shume e fuqishme, cibuku perfaqeson rebelimin tim ndaj trysnise se bashkise per te ndaluar duhanin neper bare.

pini duhan se ju ben mire...menderisht /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Presidenti

Forumium maestatis

e di se s'i thu me zemer te keqe llafet, aq di e aq ben, s'ta kap as ligji!

antirezistenca eshte e hapur dhe per te rinj, mund te behemi dhe kopesht, bejme dhe debate e pijme gjith diten, jemi paqsor e s'bojm sherr, thjesht kur ndokush harron se jemi me te miret, ja kujtojme...dolo!

Dolores

Primus registratum

Zhapone leshi......s lexon me lart ti mer ne akoma me golfe ketej /pf/images/graemlins/frown.gif

personazh

Valoris scriptorum

m'terhoqi ky argumentimi me siper....

...po problem jane drogaxhit kur ja fusin me sheqer pluhur e i bohet paluze ke hunda /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Dolores:
[qb] Zhapone leshi......s lexon me lart ti mer ne akoma me golfe ketej /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
qyqe...kur vje pranvera anej nga ju, se per vere as qe u boka llaf. po filloj te te shof si arushke dolo, me gezof tere kohes /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

Fillimisht postuar nga bscemscs:
[qb] Cfare simbolizon cibuku? Ato qe e kane qejf Frojdin do thoshin qe cibuku simbolizon deshiren per te thithur gjoksin e femrave, deshire qe na ka ngelur qe kur ishim femije dhe pinim qumesht nga nenat...

Une them qe megjithese deshira per te thithur gjoksin e femres eshte shume e fuqishme, cibuku perfaqeson rebelimin tim ndaj trysnise se bashkise per te ndaluar duhanin neper bare.

pini duhan se ju ben mire...menderisht /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Sa gjate i re mer..........ideja e cibukut veka farr...tani do jem me wise ne llogjikim e meshkujve me cibuk....hmm me kujtove shushunjat /pf/images/graemlins/laugh.gif
Une e kisha per foton ca simbolizon tho

Nahara une ve bast qe ti ke dal vet vullnetar te perfaqesosh AntiRezin ktu........te plasi shpirti sa fole /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Per ata qe u pelqen Frojdi shpjegimi do ish hiq nje brinje si Marilyn Manson se te ndihmon me shume... :wink:

Nazhi, lere Dolen me qafsh se s'ka faj po ne po plasim mi Dole 40 grade tenperatura, as shi as diell, jena bo si ne Lindjen e mesme, lageshtia 70% /pf/images/graemlins/frown.gif plasem /pf/images/graemlins/frown.gif

Dit /pf/images/graemlins/smile.gif

Presidenti

Forumium maestatis

te flas ktu s'me plas shpirti yll po diçka tjeter, e lehte per imagjinaten tende!

e ndjen veten pjese e nje klani ee?S'mund te ndihesh mire ndryshe? Une s'shoh bardh e zi!

personazh

Valoris scriptorum

ho mi Dol e shef si flihet me çarçafe te lagem knej nga ne? /pf/images/graemlins/laugh.gif

o Korde ça temperature e ke von kondicjonerin?

a-alket

Primus registratum

dole...do te te fusim police...s'te leka rehat me pytje kjo...foto, ishte foto me e arsyeshme kur regjistrova emrin...

ca ke bo ti i her...edhe andej lageshtia e modhe si ne Lindjen e Mesme? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Presidenti

Forumium maestatis

kan mendje t'gjon qe mund te merren edhe me perverset...

megjithse mendoja diçka shume me normale si psh koka...stafeten e perversitetit mbaje!

llapen jasht sa ra fjala te perversiteti ee?
fashino oriental!!!

Kordelja

Valoris scriptorum

/pf/images/graemlins/laugh.gif

O Dit te morrsha te ligat /pf/images/graemlins/laugh.gif vari teneqen po he se kemi fiskulture per trurin /pf/images/graemlins/laugh.gif me qe ra llafi une nuk e gradoj dot kondicionerin e Nazh se e grado administratori i nderteses /pf/images/graemlins/laugh.gif ai e di sa vape kom una /pf/images/graemlins/laugh.gif s'kam ca me bo e kam ne kontrate /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dole :kiss:

Dolores

Primus registratum

Kordele :kiss:

Ahh edhe kush eshte i interesuar per cfryrje nervash......klasat per "anger managment" nuk fillojne deri javes tjeter.....edhe nuk do jem une kordinatorja....ua kam kaluar stafeten miletit tjeter ......shume wasted time.....me limited brain popull :lol:

Kordelja

Valoris scriptorum

Sa me ka pelqy kjo fjala LIMITED /pf/images/graemlins/laugh.gif Dole, ne fakt ka edhe megallomani te limituar /pf/images/graemlins/wink.gif shkon deri ne nxemje harbute, s'ka rendesi, une i rikthehem me delikatese argumentit perhere /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Presidenti

Forumium maestatis

kush mendoi se po shfyhesha nervash e ka gabim,
shjesht po me plaste fshikza...e mi scappava di "lavare le mani".

:rockband:

a-alket

Primus registratum

me siper kemi nje rast konkret te simptomes "tu ka lidh truni i vogel me sistemin e jashteqitjes"

GOODFELLOW

Primus registratum

nahara ke qef te hysh ne hale shpesh ti vlla /pf/images/graemlins/laugh.gif
po mos rri shum ke halja rezistences se ata rrin nga frika e rrufese /pf/images/graemlins/laugh.gif

hajde ikim shpejt se vika ere e keqe. bbbbaaa

:smash: :smash: