Rezistenca!

Kordelja

Valoris scriptorum
Re: Rezistenca!

O Lara si mi nuk paskemi industri neve :eek: kemi e pra mo dahoni harrove ti c'i punun iher atij qe i kapen mall "kontrabande" gjasme u shkulen gazetat tu shkrujt per fallsiifikim etj...se sic duket nuk kish pagu "taksat" i ngrati :rolleyes: mjere ne thuj...te tera keto qe jane tani ne treg ketu prodhohen po he /pf/images/graemlins/frown.gif

loaded

Primus registratum

Pershendesim Laren me "Island in the sun-Weezer"

Nese e njeh kte kengen je e madhe,nese se ke degjuar ndonjehere kur do e degjosh do me kujtosh mua.Eshte relaksuse,fantastike fare,te knoq shpirtin!

loaded

Primus registratum

Kur them une ty qe ti je plake,ti s'beson.Kshu eshte kur te eshte rreshk lekura,vetem alkol do ti,gjera te forta.Ke harru ç'dmth me u qetesu nga nervat.
Ajo eshte kenge plazhi mi,kenge mbremje vere te fresket duke bere xhiro ne breg te detit.Robi s'do me kercy gjithe diten.C'do lloj muzike ka momentin e vet.

loaded

Primus registratum

Hec e bojme me vota.Kujt i pelqen vote per mu,kujt si pelqen per ty.Me ça do e vesh bastin?

bebi

Primus registratum

Partecipate anche voi alla giornata mondiale contro le malattie mentali;
manda un messaggio di solidarietà ad un tuo amico ritardato...
...come ho fatto io... /pf/images/graemlins/laugh.gif

loaded

Primus registratum

He Blendo tregoja içik ktyre Grupit "Plakat pa dhembe" ça ehste muzika.Se Lara po s'degjoi boxet tu u ça nga bassi se qun muzike.

loaded

Primus registratum

Shife kur te vij Nazhi tani te shesi pordhe se ngjon muzike metal.I duket evtja i forte se ngjon metallica-t.Te marte dreqi majmunin...

Blendi

Primus registratum

Une e kom qef fort Weezer, kam qen nga ato qe i ka ra CD-ja ne dore qe para se tu boshin famoze.

In an island on the sun,
we'll be playing having fun,
and it feels so great i can't control myself...
dhe po e huma kontrollin del edhe risku jot zemra /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Vota ime per Weezer.

loaded

Primus registratum

Ahahahahhaaaaa....hec aty! 1-0 Lara.
Hej zot,te kam thone,mos u mat me mu.Se me llafe thojne te gjithe po kur vje puna te votimi pastaj e shofin.Ja ku e ke...per mu vota e Blendit ka rendesi,se per kto te tjeret as ja konsideroj fare.
Basti ishte nje kafe te Corneri... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi

Primus registratum

Jom tu e ngju me zonin nolt tashi.

He, he
He, he
He, he
When you're on a holiday
you can't find the words to say
all the things that come to you
and i wanna feel it too

On an island in the sun...

he, he

Blendi

Primus registratum

E kena t'forten tjeterkund.
Robo, une jom kameleon ngjoj edhe madonen, edhe Rage Against, edhe marlin manson. Sot psh jom tu ngju...Weezer.