Rezistenca!

loaded

Primus registratum
Re: Rezistenca!

Hec te lutem...!!! /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

E di pse mu kujtu.Me tha mbreme,merr i film ne videoteke ta shohim.Shkova mora nje komedi:"Mr.Deeds" se di ne e keni pare.Ishte nje fshatar qe i lene 40 milard $ pasuri ne trashgimni.Film limonate do e qunte Lara.I lezetshem mo.Ne nje moment kishte kolone zonore ket kengen...po vetem strofen e pare te fillimit.Nja 15 sec.E kam kthyer nja 15 here ate 15 sekondshin.

Blendi

Primus registratum

Po qe fimi me Adam Sandler une e shof, gjithmone.
Po doni nje film tjeter limonate qe me pelqen mu shifni ket, ka dale ne video. Rob Schneider dhe Adam Sandler gjithmone lujn te filmat e njeri tjetrit, gjithmone. Kur eshte njoni protagonist, tjetri ka nje rol te dores se katert, dhe anasjelltas. Ky filmi eshte me qesh fort. Vishni mbathje te reja.
hot_chick.jpg

loaded

Primus registratum

Xingaro ta thashe njehere robi ne plazh clodh trupin dhe shfrenon trurin...

Blendo foli mer foli,ca jane kto teorira qe na nxjerr kjo ne.Pse me degju pop te lehte qenka me frenu trurin kshu e?
Ta thashe kenge ideale,xhiro anes detit ne mbremje,hena,yjet,flladi....muzike enderruese ne sfond.Dore per dore.
Ca ka ktu me frenu trurin a me u lodh iher?

jula

Primus registratum

Kam ardhur te barazoj cike...1-1! Vota ime s'ka shume peshe me duket, duke njohur edhe gustot e mia te tmerrshme, po demokracia keshtu thote: 1 koke(ne kuptimin mbi qafe), nje vote...c'ka brenda koka nuk na intereson!

O yje, c'eshte ky Morrisoni qe po ju vjen verdalle juve?

Merrni dhe ca karamele :kiss: :kiss: :kiss:

Blendi

Primus registratum

kater koncertet e fundti qe kam qen:

Red hot Chilli Peppers
Ozzy Osbourne
Guns n' Roses (kom qen mu te komet e Axl, e nxora merakun e gjimnazit)
River rave (kolazh grupesh heavy)

loaded

Primus registratum

Do e kemi parasysh Blendo,se knej s'ka ardh akoma.Te Blockbuster s'para shkoj.Ajo videoteka viktime qe jam anetar une,filmi me i ri qe ka nxjerre eshte "Minority report" me Tomin.He Lara thuj içik dhe per Tomin qe o portokallate tani!

jula

Primus registratum

Jo, mos u mundoni, mos mi ktheni puthjet, beni sikur s'jam...Flm, jeni shume te dashur

Blendi

Primus registratum

Xingu, sa i dhim eshte ai spanjolli sherbetor te filmi. Qe dilte mceftas dhe ia bote: "I'm very, very sneaky (skuth) sir!"
Ose ai qe late prapanicen me sapun te dushet.
/pf/images/graemlins/laugh.gif

loaded

Primus registratum

Fillimisht postuar nga jula:
[qb] Kam ardhur te barazoj cike...1-1! Vota ime s'ka shume peshe me duket, duke njohur edhe gustot e mia te tmerrshme, po demokracia keshtu thote: 1 koke(ne kuptimin mbi qafe), nje vote...c'ka brenda koka nuk na intereson!

O yje, c'eshte ky Morrisoni qe po ju vjen verdalle juve?

Merrni dhe ca karamele :kiss: :kiss: :kiss: [/qb]
Ty te quhet vota 0,5 edhe e ke teper.Njerez qe me mbajne firme batute te Zelig,ti dhe Eliani jeni ktu ne forum.Une e di qe ju doni me e çu muhabetin prape tek Meshkuj Vs Femra ngaqe ju dogji qe ju beme me fol me vete atehere.

Blendi

Primus registratum

Une du me kercy Baila morena me julen.
Me bo dhe ca veshtrime sexy groteske si me qen tu lujt film me adam sendler.

jula

Primus registratum

Jevgu vockel, une s'di gje per firmen e Elianit, po imja eshte per gallate, erdhi vera, limonatat vete nise ti ofroje.

Pastaj e ke parasysh...jemi njerez pa komplekse, kenaqemi duke treguar se biem viktima te Zelig.

/pf/images/graemlins/smile.gif

jula

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb] Une du me kercy Baila morena me julen.
Me bo dhe ca veshtrime sexy groteske si me qen tu lujt film me adam sendler. [/qb]
Keshtu me supozim e kam, po une dhe ti po te kercenim nje here Baila morena...ne polici do shkonm, une e lidhur pas kembes tende (te majte), ti duke me hequr zvarre e duke i thene policit:
-Eshte nimfomane, nderhyni!

loaded

Primus registratum

Pse kush eshte me komplekse ktu brenda. /pf/images/graemlins/laugh.gif Lara kur bo xhiro anes detit degjon Prodigy-Firestarter. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Pastaj Julo mos na bo si ftyre e bukur ti ne,se ti me degjon ate mu,se ja harrova emrin,ate komshiun,tenorin...ça e kishte ai.Mos me trego mua komplekset ti qe fle me foton e Bertinotit poshte jastikut.

Blendi

Primus registratum

Hahahaha julaaaa /pf/images/graemlins/laugh.gif

Barry White:
I believe in miracles
where you from, you sexy thing?

"Na Vllora, na Vllora vllaaa!"

jula

Primus registratum

Ah xemla, une kam perparuar...Bertinottin qe kur e takova "a quattr'occhi" nuk e ve me poshte carcafit (fle pa jastek, shih sa intime po behem) dhe, me e rendesishmja, tani **shuroj /pf/images/graemlins/laugh.gif nje fringo fare... /pf/images/graemlins/laugh.gif

*Blendi, une flas PA theks krahinor! /pf/images/graemlins/smile.gif

Blendi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga jula:
[qb]
*Blendi, une flas PA theks krahinor! /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
ma theve zemren. lol. Po s'ka problem se as une nuk fol tironçe te trashe si ktu ke rezi. Fol si lara une se e kom n'gju qe fol bukur ajo dreq.