Shko mshi hunet i her mire e mire se mos te ka njel noji cik ere nga temat e tjera /pf/images/graemlins/laugh.gif Ktu vje vetem era trendelin, dhe nigjo vetem kong! /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga lela929:
[qb] pupupupu c'ere qe mban ketu!!!!!
po na qelbet o njerez!!!
ske nga te vesh se muhabet zorre gjithanej/` /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
Po te jesh e gjinis femerore te fus une ke akuarjumi im, po te jesh cun do te hudh me qef ke Lana! /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Rambla:
[qb] tani, te them te drejten, ketu ndjehem si peshku pa uje! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Shi shi shi, u mbyska me i garuzhde uje dhe dashka Oqean! Shko shko, te te haj ndonje peshkaqen ose te ngelesh me noji rrjet!Fillimisht postuar nga Rambla:
[qb] une jam peshk i lire, akuariumi me mbyt, kam nevoj per oqean. /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Rambla osht nje tjeter sardele durrsi si Zevi, durrsakja, munlajtja etj.... Lind ne hekurudha e rrit ne Iliria, ujin e don te kripur dhe jo te embel, ndaj akuariumi i L-R i merr frymen.Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] O Rambla po ti je peshk apo peshke??? [/qb]
Hahahaaa! E paskemi bo shkollen ke e njejta tetvjecare /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] O Rambla po ti je peshk apo peshke??? [/qb]
Qe kur me ke premtu ate kafen ne Tirane, nuk me bohet me komuniku perslargu. Mezi pres te te qasem ca dhe te pershnetemi iher e mire..Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] ...Ti qe ndihesh gjeth as ciao s'na thua a jetofsh ne vjeshte perhere e te rencin gjethet pertoke... /pf/images/graemlins/tongue.gif
[/qb]
/pf/images/graemlins/blush.gifFillimisht postuar nga TEA:
[qb] she she she paska ardh dhe L_R n'Thiatro....dhe si gjithmon i gatshme me i prit me krah hap antaret e reja /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Drejt e ke, m'duhej nji fllad pranveror sot...Fillimisht postuar nga *Penelat e van gogut*:
[qb] Muni kur osht gjeth, s'duhet lone pa lemu nga flladi...sot e paska kap me t'shajtmet, apo me anglezet?!s'e mora vesh mire?! /pf/images/graemlins/tongue.gif
[/qb]