Re: Thiatro baby thiatro, imagjinate pa kufi...

TEA

Forumium maestatis
Re: Re: Thiatro baby thiatro, imagjinate pa kufi...

oaaa po ca si dendur ketej nga Thiatroja me procesin e Poles.

o burra AF-ista lerohuni se paskemi liçencen sote /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga lela929:
[qb] pupupupu c'ere qe mban ketu!!!!!
po na qelbet o njerez!!!
ske nga te vesh se muhabet zorre gjithanej/` /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
Shko mshi hunet i her mire e mire se mos te ka njel noji cik ere nga temat e tjera /pf/images/graemlins/laugh.gif Ktu vje vetem era trendelin, dhe nigjo vetem kong! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sa qef e kam thiatron kur ka vetem goca... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Po Ofelin e ka pa kush re?

Rambla

Primus registratum

Duhet tu jepka provim ketu per tu pranuar! /pf/images/graemlins/laugh.gif eme mire, do mundohemi tja dalim!
Shyqyr qe kisha nje shishe uje me vete sot... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Rambla:
[qb] tani, te them te drejten, ketu ndjehem si peshku pa uje! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Po te jesh e gjinis femerore te fus une ke akuarjumi im, po te jesh cun do te hudh me qef ke Lana! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Rambla

Primus registratum

une jam peshk i lire, akuariumi me mbyt, kam nevoj per oqean. /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Hm /pf/images/graemlins/wink.gif ka ardh ky ngjeruesi i "kafese" ik ere dreq se s'ta ka besen mo njeri ty tashi qe te ka dale nami qe ke qejf gjinine mashkulloRe :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.s.Mu Muni me tha :eek: /pf/images/graemlins/blush.gif , une s'di gjo vete :eek: /pf/images/graemlins/tongue.gif

TEA

Forumium maestatis

she she she paska ardh dhe L_R n'Thiatro....dhe si gjithmon i gatshme me i prit me krah hap antaret e reja /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Rambla:
[qb] une jam peshk i lire, akuariumi me mbyt, kam nevoj per oqean. /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Shi shi shi, u mbyska me i garuzhde uje dhe dashka Oqean! Shko shko, te te haj ndonje peshkaqen ose te ngelesh me noji rrjet!

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Rambla

Primus registratum

Peshke, ...po shqip eshte kjo e shkreta si peshke dhe peshk njesoj i shqiptoj une. mgjth PESHKE jam! ja dhe kjo pune mori fund!

Le_Routard peshke e vogel jam une por di te mbrohem mire nga peshkaqenet, jam e shpejt! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] O Rambla po ti je peshk apo peshke??? [/qb]
Rambla osht nje tjeter sardele durrsi si Zevi, durrsakja, munlajtja etj.... Lind ne hekurudha e rrit ne Iliria, ujin e don te kripur dhe jo te embel, ndaj akuariumi i L-R i merr frymen.

Le_Routard

Forumium maestatis

[qb] O Rambla po ti je peshk apo peshke??? [/qb]
Hahahaaa! E paskemi bo shkollen ke e njejta tetvjecare /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ti pyte a osht peshk apo peshke, une tani do ta pys sa e ka numrin e telefonit! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

ndaj akuariumi i L-R i merr frymen.

1. Hajt ta puth i her faqen se m'ka mor molli.

2. Une jom shume mikeprites dhe Ramblen e pres me buke e kryp, ne akuarjum sigurisht.

tirana

Primus registratum

[qb] ...Ti qe ndihesh gjeth as ciao s'na thua a jetofsh ne vjeshte perhere e te rencin gjethet pertoke... /pf/images/graemlins/tongue.gif

[/qb]
Qe kur me ke premtu ate kafen ne Tirane, nuk me bohet me komuniku perslargu. Mezi pres te te qasem ca dhe te pershnetemi iher e mire..
Kush te ka zef ty qe .... (nuk po e them se osht e ron)

Kordelja

Valoris scriptorum

/pf/images/graemlins/wink.gif Dy me pak ne te ardhmen /pf/images/graemlins/wink.gif

Guest

Fillimisht postuar nga TEA:
[qb] she she she paska ardh dhe L_R n'Thiatro....dhe si gjithmon i gatshme me i prit me krah hap antaret e reja /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
/pf/images/graemlins/blush.gif

Guest

mos hani shume groshe robo se do na cani xhamat e temes /pf/images/graemlins/tongue.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Qe kur me ke premtu ate kafen ne Tirane,

Aiii pse ste ka dhone gjo ty re? Une per vete ja mora me zor ke Corneri, ke inot? /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

tirana

Primus registratum

Fillimisht postuar nga *Penelat e van gogut*:
[qb] Muni kur osht gjeth, s'duhet lone pa lemu nga flladi...sot e paska kap me t'shajtmet, apo me anglezet?! :confused: s'e mora vesh mire?! /pf/images/graemlins/tongue.gif
[/qb]
Drejt e ke, m'duhej nji fllad pranveror sot...
Shaj pri qejfi lal se s'kom gjo... edhe anglezet i du fort..

.. po shqipet e malit i du me fort veç

Rambla

Primus registratum

Shifni ju sa e kapshme pen..van gogut, siduket e paskemi edhe ate nga durrsi. apo jo?
Akuariumin ne kryp po, por jo me buk, nese ke mundesi ndonje karkalec te vogel /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif