LOL, a s'keni zdrukth fare ju anej Penele, cop i lshoni kshuuuuuuuuuFillimisht postuar nga *Penelat e van gogut*:
[qb] Qeka dashuru Muniiii....![]()
![]()
[/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
[qb]Zbertheje ne pak kemishen se na terheq me shume kshu... [/qb]Fillimisht postuar nga Isabelle:
[qb] T'ju qis i cik gjuhen te gjithve /pf/images/graemlins/tongue.gif kshu nga larg se tjetersoj nuk po di si me ju terheq vemendjen!!!... [/qb]
Pse mi, per limuse druni me kujton ti muve?!Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb]LOL, a s'keni zdrukth fare ju anej Penele, cop i lshoni kshuuuuuuuuuFillimisht postuar nga *Penelat e van gogut*:
[qb] Qeka dashuru Muniiii....![]()
![]()
[/qb]
[/qb]
Ptu lanet! Mylle gojen se na flliqe para gocave, me siguri do menojn 'ja paska dredh ky Munit' /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
[qb]Po te merresh me Routardin ke me ja bo vetes ket pytjen içik si shpesh.. /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Kordelja:
[qb]![]()
![]()
![]()
![]()
P.s.A ka ngel nai fije burrni ktu apo s'ka ngel![]()
[/qb]
[/qb]
Ajo osht mrapa qamet Banke.. Ka njel ke kemisha zberthym kurse un kom arrit ke boxer-at. Nuk kena te njejtin hap e kom llafin. Shif mase e zbertheni ju anej dhe pak se trash u ka vesh..Fillimisht postuar nga albana:
[qb] Muni ti dhe Izi e paskeni periudhen e shumimit si macet![]()
Sfide fatit,kemishe te zberthyera /pf/images/graemlins/blush.gif [/qb]
Xhan, e di e di /pf/images/graemlins/smile.gifFillimisht postuar nga Ofelia:
[qb] Kordelke me yll, me rafte pika qe te harrova!
puç [/qb]
.. edhe nje guide turistike do t'bej.. /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Ofelia:
[qb] .... Muno, po erdha andej nga Firenze, a ma ben nje guide turistike?
[/qb]
Ti shko ne pune se vij une ja boj guiden Ofelis! /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
[qb].. edhe nje guide turistike do t'bej.. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga Ofelia:
[qb] .... Muno, po erdha andej nga Firenze, a ma ben nje guide turistike?
[/qb]
Ca u bo ktu re telebingo qe te bin numrat e.. Masnej Zabellen un se meritoj lal. Non è pane per i miei denti.. /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga *Penelat e van gogut*:
[qb]
... Nje puthje dy-faqore per Kenushin .. ( duku mer duku).
Izoooo alamet kallupi po t'bi per rrisk... /pf/images/graemlins/wink.gif
[/qb]
Fillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
[qb]Lene torten tina , se je i omel vete.... /pf/images/graemlins/wink.gifDo dukem seshpejti me kismet. Do ju bi ene nji torte se heren e kalume ka xitimi erdhm me dur bosh. Me thuj te vi vetem apo i shoqerum..?
[/qb]
Nime , po pate nder mend me more Putrakun, s'jam kondra une , s'jam kondra.... /pf/images/graemlins/laugh.gif
S'e mos na vjen cift ky reeee...., ehe shaka shaka ... po mgja se kaloi nga nahija tjeter ....
P.S: Per Izin , usa la dentiera , kot s'mahet n'xhep ajo....
Hikaaaaaaaaaaaaaa, po me pate me bo naj postim tjeter mas ketij, me shani roncem qe te zhdukem ...