A thu?!Fillimisht postuar nga albana:
[qb] Une kam vendosur te shenjterohem Alinos prandaj nuk ndjehem po ja sikur kam ardhur te t'i shkul njehere floket prej verteti.[/qb]
AaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaFillimisht postuar nga albana:
[qb] Kur Albana hapi deren e thiatros nje dallge me ere te tmershme iu perplas ne fytyre.Kapi hunden fort dhe gjynjet iu drodhen teksa stomaku perpelitej nen shtrengime ndoti qe i paraprinin te vjelles.Muni qe e vuri re u shkeput nga mesi i salles me nje kercim fantastik dhe e kapi Albanen qe gati sa nuk u perplas pertoke.
-Zbrit qe nga tavani maskara-degjohej Alinosi tere nerva.
-S'du-pergjigjej Salo duke u gajasur.
-Na helmove zorre qelbur.
-Me marsh te ligat e zorreve.Brrrrr!
-Salo vdeksh.
-Ja te vjen.Andej nga Borigat e Gjonomadhit Alinos.Brrrrr!
-Renc dhe thefsh qafen!
-Brrrrrr.
Alinosit i sosi durimi.Rendi dhe mori nje shkop bilardoje nga cepi i thiatros.Terhoqi nje tavoline nen trarin ku rinte i hipur Salua.Hipi mbi tavoline,hapi sa mundi krahun me shkopin e bilardos ne dore dhe i dha Salos nje te goditur ne fundin trupor qe e beri ate te hubte krejt ekuilibrin e ti dorezohej forces terheqese te tokes e te behej nje me te me nje Bam te fuqishem. [/qb]
Fillimisht postuar nga hanini:
[qb]Kjo do shkruar tek theniet me te bukura te forumit. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif-Ku e ke mo?!- kujisi alinos me nje ze qe te kepuste shpirtin. - S'paska mbetur asgje! /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Fillimisht postuar nga *Penelat e van gogut*:
[qb]Fillimisht postuar nga hanini:
[qb]Kjo do shkruar tek theniet me te bukura te forumit. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]-Ku e ke mo?!- kujisi alinos me nje ze qe te kepuste shpirtin. - S'paska mbetur asgje! /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]![]()
/me m'ka ngel qefi!Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] -Shikoni mos me beni te filloj vete tashi- uleriu Lara pas turmes qe ishte mbledhur rreth sailor gjithe perkujdesje dhe frike
-Se po fillova une nga pordhet e dini vete ju pastaj. Se s'keni dhe ca te me thyeni jo per gje....
Ne nje fragment seonde turma me aktore u kthye ne forme dallge nga lara qe kishte vene duart ne ije dhe kishte ulur mjaftushem syzet e errta mbi hunde. Nje ahhhhhhhhhhhhh frymembajtes u degjua ne ajer.
-Mos te lutem mos filluan te flisnin te gjithe njeheresh. S'ka as shtreter mjaftushem spitali. Mos he xhan i tha Albana-ti e di une te dua shume mos fillo me pordhe...
Ata e mbanin mend pjerdhjen e fundit te lares. O nene o nene. Tre dite me anestezi, nje jave me pas terapi intensive per te pranuar realitetin. Thiatro i shkuar per lesh per 3 jave. Pushime ne spital..... [/qb]
Ne fakt un pa allatet e Salos s'kam ku vete, sapo bera vetevrasje virtuale /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] Ti je akoma duke kerkuar neper dysheme te ,mbledhesh copat e thyera te shkerrmoqura. Do duroje gjithcka vetem kete brerje ndergjgje jo. E ke kuptuar dhe vete qe nxitohesh dhe i meshon dores fort me teper se c'duhet... /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif
[/qb]