Re: Thiatro baby thiatro, imagjinate pa kufi...

albana

Lara Croft
Re: Re: Thiatro baby thiatro, imagjinate pa kufi...

Une kam vendosur te shenjterohem Alinos prandaj nuk ndjehem po ja sikur kam ardhur te t'i shkul njehere floket prej verteti. :rolleyes:

jula

Primus registratum

OK, une e di qe p****a eshte boria e m***t ne kthese...e ndiej dhe vete qe e dhjeva, kaq shume nga keto popullorcet s'kisha shkruar ndonje here. Se te shkruara se si duken mor jetooooo..... /pf/images/graemlins/tongue.gif

albana

Lara Croft

Kur Albana hapi deren e thiatros nje dallge me ere te tmershme iu perplas ne fytyre.Kapi hunden fort dhe gjynjet iu drodhen teksa stomaku perpelitej nen shtrengime ndoti qe i paraprinin te vjelles.Muni qe e vuri re u shkeput nga mesi i salles me nje kercim fantastik dhe e kapi Albanen qe gati sa nuk u perplas pertoke.
-Zbrit qe nga tavani maskara-degjohej Alinosi tere nerva.
-S'du-pergjigjej Salo duke u gajasur.
-Na helmove zorre qelbur.
-Me marsh te ligat e zorreve.Brrrrr!
-Salo vdeksh.
-Ja te vjen.Andej nga Borigat e Gjonomadhit Alinos.Brrrrr!
-Renc dhe thefsh qafen!
-Brrrrrr.
Alinosit i sosi durimi.Rendi dhe mori nje shkop bilardoje nga cepi i thiatros.Terhoqi nje tavoline nen trarin ku rinte i hipur Salua.Hipi mbi tavoline,hapi sa mundi krahun me shkopin e bilardos ne dore dhe i dha Salos nje te goditur ne fundin trupor qe e beri ate te hubte krejt ekuilibrin e ti dorezohej forces terheqese te tokes e te behej nje me te me nje Bam te fuqishem.

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga albana:
[qb] Une kam vendosur te shenjterohem Alinos prandaj nuk ndjehem po ja sikur kam ardhur te t'i shkul njehere floket prej verteti. :rolleyes: [/qb]
A thu?!

Jo per gja po un jam si kalamajt paradite, ngaqe s'me del gjumi kollaj i besoj c'me thuhen /pf/images/graemlins/wink.gif :rolleyes: /pf/images/graemlins/laugh.gif

p.s. /pf/images/graemlins/smile.gif

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga albana:
[qb] Kur Albana hapi deren e thiatros nje dallge me ere te tmershme iu perplas ne fytyre.Kapi hunden fort dhe gjynjet iu drodhen teksa stomaku perpelitej nen shtrengime ndoti qe i paraprinin te vjelles.Muni qe e vuri re u shkeput nga mesi i salles me nje kercim fantastik dhe e kapi Albanen qe gati sa nuk u perplas pertoke.
-Zbrit qe nga tavani maskara-degjohej Alinosi tere nerva.
-S'du-pergjigjej Salo duke u gajasur.
-Na helmove zorre qelbur.
-Me marsh te ligat e zorreve.Brrrrr!
-Salo vdeksh.
-Ja te vjen.Andej nga Borigat e Gjonomadhit Alinos.Brrrrr!
-Renc dhe thefsh qafen!
-Brrrrrr.
Alinosit i sosi durimi.Rendi dhe mori nje shkop bilardoje nga cepi i thiatros.Terhoqi nje tavoline nen trarin ku rinte i hipur Salua.Hipi mbi tavoline,hapi sa mundi krahun me shkopin e bilardos ne dore dhe i dha Salos nje te goditur ne fundin trupor qe e beri ate te hubte krejt ekuilibrin e ti dorezohej forces terheqese te tokes e te behej nje me te me nje Bam te fuqishem. [/qb]
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
C'i bera vetes!!! - uleriu alinos e trembur.
E lash pa gje! - dhe me lot ne sy ju afrua Salos duke e prekur lehte me gishta per te pare nese kishte thyer ndonje gje. Dora i rreshkiti drejt fundit te barkut, ndersa syte sa vinin e i shqyheshin nga tmerri.
-Ku e ke mo?!- kujisi alinos me nje ze qe te kepuste shpirtin. - S'paska mbetur asgje! /pf/images/graemlins/tongue.gif

Goca

Primus registratum

Muni kur osht gjeth, s'duhet lone pa lemu nga flladi...sot e paska kap me t'shajtmet, apo me anglezet?! :confused: s'e mora vesh mire?! /pf/images/graemlins/tongue.gif

Salioro, nuk po du me te bezdis se po te nderpritet procesi i p*******. :rolleyes:

albana

Lara Croft

Albana rendi prane trupit qe dergjej pa ndjenja.
-Vertet?-pyeti Alinosin.
-po moj iu thye meduket.
-nuk besoj.
-po te them.
-hapja pantallonat te hedhim nje sy /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

LOL Hahahahaaaaaaaaaaaaaaaaa....

P.s.Pordhet e mia s'majne ere, KAQ :cool:

alinos

Forumium maestatis

-Une pervete jam me zemer te dobet, po ta shof cope cope me behet kompleks! Zbertheje ti se e ke dhe byrazer! /pf/images/graemlins/tongue.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga hanini:
[qb]
-Ku e ke mo?!- kujisi alinos me nje ze qe te kepuste shpirtin. - S'paska mbetur asgje! /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Kjo do shkruar tek theniet me te bukura te forumit. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

OK, une e di qe p****a eshte boria e m***t ne kthese...e ndiej dhe vete qe e dhjeva, kaq shume nga keto popullorcet s'kisha shkruar ndonje here. Se te shkruara se si duken mor jetooooo..... /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kjo qe pergjigjia popullore. Pergjigjia intelektuale eshte: "Tentativa e bythes per te folur"

Hahahaaaaaaaaaaaaaa dy percaktimet me te bukura qe kam degjuar ndonjehere.Keni qellu ne shenje /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Rambla

Primus registratum

ciao. skam shkruar ndonjehere ketu, e di eshte turp perderisa paska kaq shume postime, keshtu qe thashe po shkruaj dhe une njehere.
komplimente, goxha muhabet interesant qeka! Shume i thelle! /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga *Penelat e van gogut*:
[qb]
Fillimisht postuar nga hanini:
[qb]
-Ku e ke mo?!- kujisi alinos me nje ze qe te kepuste shpirtin. - S'paska mbetur asgje! /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Kjo do shkruar tek theniet me te bukura te forumit. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
pendu.gif

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] -Shikoni mos me beni te filloj vete tashi- uleriu Lara pas turmes qe ishte mbledhur rreth sailor gjithe perkujdesje dhe frike
-Se po fillova une nga pordhet e dini vete ju pastaj. Se s'keni dhe ca te me thyeni jo per gje....

Ne nje fragment seonde turma me aktore u kthye ne forme dallge nga lara qe kishte vene duart ne ije dhe kishte ulur mjaftushem syzet e errta mbi hunde. Nje ahhhhhhhhhhhhh frymembajtes u degjua ne ajer.
-Mos te lutem mos filluan te flisnin te gjithe njeheresh. S'ka as shtreter mjaftushem spitali. Mos he xhan i tha Albana-ti e di une te dua shume mos fillo me pordhe...

Ata e mbanin mend pjerdhjen e fundit te lares. O nene o nene. Tre dite me anestezi, nje jave me pas terapi intensive per te pranuar realitetin. Thiatro i shkuar per lesh per 3 jave. Pushime ne spital..... [/qb]
/me m'ka ngel qefi!

Po une /pf/images/graemlins/frown.gif

alinos

Forumium maestatis

Harrova me vu ket e hiku messazhi /pf/images/graemlins/laugh.gif

lepuvushe

Primus registratum

pupupupu c'ere qe mban ketu!!!!!
po na qelbet o njerez!!!
ske nga te vesh se muhabet zorre gjithanej/` /pf/images/graemlins/frown.gif

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] Ti je akoma duke kerkuar neper dysheme te ,mbledhesh copat e thyera te shkerrmoqura. Do duroje gjithcka vetem kete brerje ndergjgje jo. E ke kuptuar dhe vete qe nxitohesh dhe i meshon dores fort me teper se c'duhet... /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif
[/qb]
Ne fakt un pa allatet e Salos s'kam ku vete, sapo bera vetevrasje virtuale /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nashti po shkoj te marr veten. Talk to you in a bit honey, fillo e kruaj zerin /pf/images/graemlins/laugh.gif

Rambla

Primus registratum

tani, te them te drejten, ketu ndjehem si peshku pa uje! /pf/images/graemlins/laugh.gif

albana

Lara Croft

Ketu per peshqit mjafton fantazia.Uji eshte vec kur ju bie robve te fiket.