Re: Thiatro baby thiatro, imagjinate pa kufi...

Ofelia

Forumium praecox
Re: Re: Thiatro baby thiatro, imagjinate pa kufi...

Ah se harrova...
/pf/images/graemlins/tongue.gif Plateja shperthen ne nje duartrokitje madheshtore qe protagonistet nuk e degjojne duke qene te zene me te embla pune.

gjekec

Primus registratum

applause.jpg

Guest

Fillimisht postuar nga Gjergji.:
[qb]
applause.jpg
[/qb]
o gjergjiiiiiiiii hahaha kush jan kto re na thuj icik /pf/images/graemlins/tongue.gif

Guest

Fillimisht postuar nga Ofelia:
[qb] Nuk e sheh si jam gdhire?!! Me mengje te keqe... /pf/images/graemlins/wink.gif Le qe te kalosh naten me LR-ne, nuk ke si gdhihesh ndryshe /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
xxx rated /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Hahahahahhaaaa! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Gjynof qe nuk qeka dhe Shekspiri ne sall qe te duartrokiste pak /pf/images/graemlins/smile.gif

Ofeli, po vje pranvera me duket, tani po u benkan skenaret shume interesant.

Ofelia

Forumium praecox

Po e pra... Dje me tha qe me donte vetem mua dhe nuk kishte me prek femer me dore perveç meje... sot po ben delikatin...
Le qe, tani qe po i therras mendjes, "nuk prek femen me dore" tha. I bie qe mund t'i preke me tjater gja... me buze pershembell /pf/images/graemlins/wink.gif

Ofelia

Forumium praecox

Pune dreqi... Tani qe me erdhi frymezimi mua, nuk kam asnje disponibel. Lara, duhet te me huash ndonje nga spazimantet e tu, perndryshe do te me denoncojne meshkujt e forumit per abuzime. /pf/images/graemlins/wink.gif
Jam e mbytur ne pune dhe nuk me punohet hiç fare. tani si e trullosur qe jam po bej prova per te matur shpejtesine e te shkruarit pa pare ne tastiere. :cool: :cool: :cool:

H

harap

Guest

ehe ashtu mendo se ska asnje /pf/images/graemlins/tongue.gif

gjekec

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] Ja arrin? Une e kam difektin me te madh ne te batuar...

Sa per spazimantet mua s'po ma var njeri per vete. Lejen nga une e ke sidoqofte....hudhu se tani s'ka as ndonje verdalle... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
si mi s'ta varim, un psh. sa shof nikun tend marr ate gjene me akull nga frigoriferi dhe e mbaj ne preher /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

gjekec

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Ofelia:
[qb] Gjergji = Space? [/qb]
ehe, un jam.. mir je ti.. /pf/images/graemlins/smile.gif kujdes tastjeren se esht prej plastiku, prishet shpejt /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif shaka eeee /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ofelia

Forumium praecox

Po sa zevzek paske qene mer jahu. Nuk gjete ihere kaara me nickun. Nejse... te duam keshtu si je!!! (po filloj te flas me slogane, shenje e qarte qe funksionet e trunit ne ket ore bien dukshem)
C'ke bere Gjergjo?

gjekec

Primus registratum

[qb] Me thuaj kur e ke ditlindjen Numratori (e di ti qe me pelqen te therres keshtu) dhe do te te dergoj nje DVD te Lady Croft /pf/images/graemlins/tongue.gif

Pashe Tomb Rider para dy ditesh dhe pa shaka me dukej sikur me therrisnin mua kur i permendnin emrin /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
yyyyyyy thankyouz, 8 mars , ladies' man right here /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif edhe dashnoren ledi ma quajn /pf/images/graemlins/laugh.gif shkon eeee.

Ofelia: mir lal fare, si esht dilli andej.. ktu po shkelqen per qef t'tastjeres /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

gjekec

Primus registratum

[qb] Ofelia e dashur. Kur shkruan nje postim gabim ke 45 min kohe per ta ndrequr duke klikuar te ndrysho. Dhe e korrigjon. Nuk e ke pare qe ne forum anetaret jane = me moderatoret dhe adminet?? Kjo eshte demokraciiiiiiiii [/qb]
po pra, kshu esht kur i ke administratoret shok pune ne tavoline /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

gjekec

Primus registratum

mbaroi byreku ktu m'duket, e ka rradhen tava kosit... where are you ? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif