ok LR se po te zevendesoj une /pf/images/graemlins/smile.gifFillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb] Hika i her te shkoj te pij i kafe shpejt shpejt sa nuk osht kthy Lara nga palestra hala. Kushedi sa do i jet bo krahu, naaaaa! Shpatullat kater pllom, gjoksi... leje se nuk po them gjo se e di se do ma morin per ters.
/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Nje erdhi ne ky krye-rrugaci, sa nigjoj qe Lares i ishte bo krahu naaa, erdhi me vrap me ja prek i cik! /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga HaRaP:
[qb]ok LR se po te zevendesoj une /pf/images/graemlins/smile.gifFillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb] Hika i her te shkoj te pij i kafe shpejt shpejt sa nuk osht kthy Lara nga palestra hala. Kushedi sa do i jet bo krahu, naaaaa! Shpatullat kater pllom, gjoksi... leje se nuk po them gjo se e di se do ma morin per ters.
cfaredo problemi qe te kete lara ja zgjidh une /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
ha ha ha ha ... e si i behet punes lara???Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] Si gjithmone fajin e ka "parajsa"
[/qb]![]()
M'puth ktu ne shesh t'grave po kujdes se mos te kapi Izi prej flokesh nga xhelozia!Fillimisht postuar nga Ofelia:
[qb] LR, do ta lexosh PM apo te te puth ne mes te thiatros...[/qb]
As nje here nuk ka pas nishon ai djale! Per 10cm doli huq me Laren! Prit ta provoj une tashti!Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] Hidhet Harapi po bi me hund ne cimento...![]()
![]()
xhan xhan[/qb]![]()
po pra mo po ke kujdes ti llogarit 5 cm me djathtas edhe i bie tamam.Fillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb]As nje here nuk ka pas nishon ai djale! Per 10cm doli huq me Laren! Prit ta provoj une tashti!Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] Hidhet Harapi po bi me hund ne cimento...![]()
![]()
xhan xhan[/qb]![]()
ik e lal se kam bo 36 kokra edhe s'mka zon asigjo /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/blush.gifFillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Izzzzzzzzzzzz ku ishe mcef mi, qeka bo me pas fryke prej teje![]()
![]()
P.s.A t'dhimti re Munoooooo![]()
P.p.s.Gjekeeeee gjalle qeke re[/qb]![]()