Re: Thiatro baby thiatro, imagjinate pa kufi...

Le_Routard

Forumium maestatis
Re: Re: Thiatro baby thiatro, imagjinate pa kufi...

Hik o Gjergj Elez Alia, hik dhe lufto me Balozin e detit! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb] Hik o Gjergj Elez Alia, hik dhe lufto me Balozin e detit! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
sa plage mori ai L-r, se ka fillu tu me lone kujtesa muve... /pf/images/graemlins/tongue.gif , 7 i mori Jakupi me duket, po ky sa mori , 9 apo 11? :confused:

Kordelja

Valoris scriptorum

Uuuuuuuuuu Gjeke qeke bo protagonist eeeeee, ik re se po te futi penelja ne shenjester ke me ngel viktime e holokaustit.... :eek:

Ma ka pa njeri Munin :eek: muuuuu, Muni s'ma vare se te kisha perhendet me konge dje, i poshter, kam nji surprize per ty neser qysh me mjes /pf/images/graemlins/tongue.gif

Izzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz dil ku je fut :eek: :confused:

Guest

Fillimisht postuar nga *Penelat e van gogut*:
[qb]
[qb] Hik o Gjergj Elez Alia, hik dhe lufto me Balozin e detit! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
sa plage mori ai L-r, se ka fillu tu me lone kujtesa muve... /pf/images/graemlins/tongue.gif , 7 i mori Jakupi me duket, po ky sa mori , 9 apo 11? :confused: [/qb]
69 baby /pf/images/graemlins/tongue.gif

I love new york

Primus registratum

three-way plagë baby............. gjergj elez alia type of plage.
po motern e ka na icik cute gjergji? elez alia i mean /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ofelia

Forumium praecox

Gjesi thiatro!!!
Njitash jam ca pergjumesh. LR/ja me ka lene pa gjume dje /pf/images/graemlins/wink.gif ... Keshtu qe shkruhena ma vone. A t'ju puth içik ke faqja t'gjitheve. Perveç LR-se, qe me vjen ta kap, ta fus ne dhome, ta... e nejse, se do thone qe shfrytezova postin pastaj.
Hajt shnet

H

harap

Guest

o LR ca paske qene ti mer daje
i tmerrshem fare sle goce pa i ngrit fustanin. /pf/images/graemlins/smile.gif

Ofelia

Forumium praecox

lene mo LR-ne ti se o si shpirt. /pf/images/graemlins/laugh.gif Ashtu duket si i parritur mire, po eshte nje tiger i vertete /pf/images/graemlins/wink.gif

H

harap

Guest

Fillimisht postuar nga Ofelia:
[qb] lene mo LR-ne ti se o si shpirt. /pf/images/graemlins/laugh.gif Ashtu duket si i parritur mire, po eshte nje tiger i vertete /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
edhe ti sje me keq jo /pf/images/graemlins/smile.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

[qb] Gjesi thiatro!!!
Njitash jam ca pergjumesh. LR/ja me ka lene pa gjume dje /pf/images/graemlins/wink.gif ... Keshtu qe shkruhena ma vone. A t'ju puth içik ke faqja t'gjitheve. Perveç LR-se, qe me vjen ta kap, ta fus ne dhome, ta... e nejse, se do thone qe shfrytezova postin pastaj.
Hajt shnet [/qb]
Leje amon mos ja kallxo te gjitha se do thone qe jena te pangopur masenj. Pastaj kto spektatoret kon pagu vetem i bulet dhe majaft e kon skenen e djeshme me komen tat te gjat reth belit tim te holl e muskuloz. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Pastaj boshin edhe sikur duartrokitshin po dhembet i kishin te shtrenguara nga cinoti dhe xhelozia, cunat mendonin 'kur u bo dhe ky LR turi pasticja te mori rolet me te mira me Ofelin' kurse gocat mendoshin 'Amoooon kur u bo dhe Ofelia me dal me LR' /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga HaRaP:
[qb] o LR ca paske qene ti mer daje
i tmerrshem fare sle goce pa i ngrit fustanin. /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Shi kush flet! PO ti mer, na trego i her sa martesa ke prish mbasi ke bo muajin e mjaltit? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Une te pakten i ngrej fustanet nga halli, nuk osht faji im qe me japin kshu rolesh gjithmon. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

[qb] Harapo, po m'gjun e? [/qb]
Mos e pyt fare po bjeri n'shpull me te paren, shpulla pare gjymsa fitores thot poplli. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Me nigjo mu se ai ta ka me t'futme! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ofelia

Forumium praecox

Iiiiii, shi kush paska hy ktu!!! Shpirti ime...
LR, mer vagabond qe me ke lene t-vdekme... /pf/images/graemlins/wink.gif Nuk kam fuqi te punoj sot.
po ç'paske qene mor tu mbyllte... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

H

harap

Guest

po se ke marr vesh ???
me gur si fillim me dore
pastaj me llastiqe
e pastaj me bomba

Ofelia

Forumium praecox

[qb]
po se ke marr vesh ???
me gur si fillim me dore
pastaj me llastiqe
e pastaj me bomba [/qb]
Bej si t'dush po e ke kot. Lol /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

H

harap

Guest

[qb]
[qb] o LR ca paske qene ti mer daje
i tmerrshem fare sle goce pa i ngrit fustanin. /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Shi kush flet! PO ti mer, na trego i her sa martesa ke prish mbasi ke bo muajin e mjaltit? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Une te pakten i ngrej fustanet nga halli, nuk osht faji im qe me japin kshu rolesh gjithmon. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
po te iku jeta pas fustaneve mer i uruar /pf/images/graemlins/smile.gif
vallahi ue sjam martu ndonjehere vetem bahskejetesa.
si besoj grave tu ndaja gjysmen e pasurise /pf/images/graemlins/smile.gif

H

harap

Guest

[qb]
[qb]
po se ke marr vesh ???
me gur si fillim me dore
pastaj me llastiqe
e pastaj me bomba [/qb]
Bej si t'dush po e ke kot. Lol /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
kshu thu ti po po te zuri ndonjehere per spital kam per te te bo. /pf/images/graemlins/tongue.gif

Ofelia

Forumium praecox

Nuk ma mendja /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif