o gjergjiiiiiiiii hahaha kush jan kto re na thuj icik /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga Gjergji.:
[qb][/qb]![]()
xxx rated /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Ofelia:
[qb] Nuk e sheh si jam gdhire?!! Me mengje te keqe... /pf/images/graemlins/wink.gif Le qe te kalosh naten me LR-ne, nuk ke si gdhihesh ndryshe /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
si mi s'ta varim, un psh. sa shof nikun tend marr ate gjene me akull nga frigoriferi dhe e mbaj ne preher /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] Ja arrin? Une e kam difektin me te madh ne te batuar...
Sa per spazimantet mua s'po ma var njeri per vete. Lejen nga une e ke sidoqofte....hudhu se tani s'ka as ndonje verdalle... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ehe, un jam.. mir je ti.. /pf/images/graemlins/smile.gif kujdes tastjeren se esht prej plastiku, prishet shpejt /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif shaka eeee /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Ofelia:
[qb] Gjergji = Space? [/qb]
yyyyyyy thankyouz, 8 mars , ladies' man right here /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif edhe dashnoren ledi ma quajn /pf/images/graemlins/laugh.gif shkon eeee.Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] Me thuaj kur e ke ditlindjen Numratori (e di ti qe me pelqen te therres keshtu) dhe do te te dergoj nje DVD te Lady Croft /pf/images/graemlins/tongue.gif
Pashe Tomb Rider para dy ditesh dhe pa shaka me dukej sikur me therrisnin mua kur i permendnin emrin /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
po pra, kshu esht kur i ke administratoret shok pune ne tavoline /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] Ofelia e dashur. Kur shkruan nje postim gabim ke 45 min kohe per ta ndrequr duke klikuar te ndrysho. Dhe e korrigjon. Nuk e ke pare qe ne forum anetaret jane = me moderatoret dhe adminet?? Kjo eshte demokraciiiiiiiii [/qb]