Re: Thiatro baby thiatro, imagjinate pa kufi...

Ofelia

Forumium praecox
Re: Re: Thiatro baby thiatro, imagjinate pa kufi...

Hirko kishte dite qe nuk dukej nga keto ane... po ashtu edhe LR. Ofelia nuhati ere tradheti... ashtu siç kishte uleritur Albana perpara se te ulte receptorin. U ul perpara ekranit 19 polsh te kompiuterit dhe nisi te digitoje ne tastiere. Kishte nevoje per ca vetmi, larg planeve A, B dhe rezerve. Kishte nevoje te merrte nje çante te vogel supi me pako gjera dhe ti hypte avionit te pare. E dinte qe ai do ta priste aty, me cigaren nder gishta dhe buzeqeshjen prej maskarai...

albana

Lara Croft

Spaced out u zgjua nga nje gjume i ftohte pa endrra me nje ndjesi te cuditshme diku ne stomak,ne kotke ankthi i merte frymen.
"Dicka do te me ndodhe"mendoi dhe u ngrit i shqetesuar te bente pak kafe qe ta dridhte njehere duhanin e te qetesohej.
Ngriti celularin dhe filloi hetimet sa te behej kafja.

Ofelia

Forumium praecox

Degjonte pa e pasur mendjen atjuardesen tejet te sjellshme qe shpjegonte se avioni kishte kater dalje. Ne rast nevoje, maskat e oksigjenit do te binin automatikisht etj. etj. etj.
U nis... Nuk qenka edhe aq e veshtire te lesh gjithçka pas dhe te nisesh.
:rockband:

gjekec

Primus registratum

Fillimisht postuar nga albana:
[qb] Spaced out u zgjua nga nje gjume i ftohte pa endrra me nje ndjesi te cuditshme diku ne stomak,ne kotke ankthi i merte frymen.
"Dicka do te me ndodhe"mendoi dhe u ngrit i shqetesuar te bente pak kafe qe ta dridhte njehere duhanin e te qetesohej.
Ngriti celularin dhe filloi hetimet sa te behej kafja. [/qb]
:eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Me leje : Une kam nevoje per nje guida-person se nuk po marr vesh se c'behet ktu !!!!

Amon, kush ka sirat te me thot'/kallxoj' se me ke kam flejt un' dhe se ca mund te kem bo !

/pf/images/graemlins/laugh.gif

tirana

Primus registratum

Ier prier ty te kena lon menjan se na duhesh per skena akoma me te xefta. Skena dash vet me t'konsumu, te kena lon per finalen. Fillo e boj nji count down se po t'vje rradha..... /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Isabele Th&Th ne Pm se ka plas xhelosia /pf/images/graemlins/smile.gif
Jo per gja po duhet me majt do distanze se plasin gjaknat! :mad: :smash:

tirana

Primus registratum

Fillun motrat Libohova me PM-ra.. Flisni mer ketu n'shesh te sheshit!

Kordelja

Valoris scriptorum

:rolleyes: /pf/images/graemlins/laugh.gif :rolleyes: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Puuuuuuuuuuuuu ca paska humb une, e trashe s'ke ci thu /pf/images/graemlins/tongue.gif , edhe rri e shfletoj Guiden e Nates ne Tirane per me gjet ndonje menyre argetimi, rrote fare.

Ju lumte, me keni kenaq fare.

tirana

Primus registratum

Kordele, tradita e do qe kush lexo duhet dhe me shkrujt, sipas kohes dhe muncive, pranej boj nji hap perpara dhe qenis noi pjes ne ti. Tema nglet po ajo, "e futmja", dashuria meillaf!!

Kordelja

Valoris scriptorum

O Muni, mos na le pa men' tashi, kujt t'ia fus une mer lal, edhe ca ti fus iher??!! :eek: :confused: /pf/images/graemlins/laugh.gif

te them te drejten e ndiej veten krejtesisht te pafuqishme te terheq vemendjen e ndokujt me shkrimet e mia perpara keture talenteve qe lexova ketu....Dilemma :confused: :rolleyes:
help.gif

tirana

Primus registratum

Po jo mi se nuk e kena me terheq vemenje ket cepin. Gjithkush bi nji cop ka vetja dhe merr noi cop ka te tjeret.. keshtu, cop cop behen dy copa. Mos u druj lal se nuk vejm nota.

E futmja osht ne versionin me te bukur te saj.. jo ashtu si te shko menja ty Kordelka!

Kordelja

Valoris scriptorum

O Muni me jep nji dore se me vje turp mu me ja "fut" nonjonit me ate kuptimin qe thu ti......... :eek:

gjekec

Primus registratum

Kapu me mua po deshe, nuk ka problem :thumbsup: :cool: /pf/images/graemlins/laugh.gif

tirana

Primus registratum

Te kjo klasa ktu Muni osht i prapambetur lal.. Vrej te kapesh noi dore te ngrohte si ajo e Blendit /pf/images/graemlins/wink.gif . Ai po qe ti rradhit menimet ne ti bo frixante si shampanj!

Kordelja

Valoris scriptorum

Jo mer s'jam e interesume se me fut ne simetrine e atyre shkalleve ai mu edhe me bo rremuje korridorin qe kam X vjet qe me zor e kam rregullu per qejfin tim.

:sleep:

P.s.Une jam per noi gjo me smooth, se ndryshe s'ma permban statusi /pf/images/graemlins/wink.gif :rolleyes: .

Diavolessa

Valoris scriptorum

E bete me te futme edhe ketu! :rolleyes: N'teme desha me thene /pf/images/graemlins/laugh.gif

Jazek ju qofte /pf/images/graemlins/tongue.gif

tirana

Primus registratum

Ketu e kena me te dhonme nji dor, jo me te futme.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordele, e per ça te duhet ai korridori 8-tsh qe ke rregullu per qejf.. Lene mi te te zberthej Poeti se osht ilaç..

Na falni po sot nuk qeka dita per krijimtarite e mija... edhe pse skarco!

Diavolessa

Valoris scriptorum

Ketu e kena me te dhonme nji dor, jo me te futme..

Po tash ma ha mendja se dora ndihmon i fije /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Iiiiiiii, po hek dore qe ketu ! Kthem si spektatore shembullore se ju te nxjerrni te kqijat /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

LR dhe Muni po ecnin rruges me duar ne xhepa. Lr dukej i menduar, kurse Muni kendonte:

u nxi qelli
zbriten ret
migroj dielli
ndricuan rrufet

bie shiu pika-pika
u mbushen rruget gjer ke gryka
hec o Muni se je trim
megjithese balta ska mbarim...

Muno, mos ma ngacmo Kordelen, i thote LR duke ja prer kengen Munit.

/pf/images/graemlins/laugh.gif