Re: Thiatro baby thiatro, imagjinate pa kufi...

Kordelja

Valoris scriptorum
Re: Re: Thiatro baby thiatro, imagjinate pa kufi...

Une e dua te me mbaje zgjuar /pf/images/graemlins/laugh.gif

Jepi /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

beshbossi

Primus registratum

imagjinoj vetem veten!!
po jo vetem
s'dua te jem vetem po edhe kur une s'jam vetem ndjehem keq
se nuk kam prane ...
kushedi se ke!
dike!!
e imagjinoj!!!
ne gjume,fle e une aty
e shikoj
ai fle!!!i qete e une e ngacmoj duke e puthur lehte!!
pse eshte vetem imagjinate??

renea

Primus registratum

C'jemi ne shqipot, dhe dashurine e miksojme me politike. /pf/images/graemlins/laugh.gif

bengu

Primus registratum

me falni per nderhyrjen po une mezi po pres te shof me cfare do te pergjigjet kordelja /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga sailor:
Qelbesire te rente flama
t´lyft me boj Edi Rama
t´hikshin dritat, njelsh erresire
deri neser me te gdhire

t´u fanitte Fatos Nano
t´uj te knu i kong me piano
t´njelt syni hap si pisha
t´ligjeroft n´vesh Sal Berisha

T´hikt ujti, t´shplaft shiu
t´hudht ne Lan Fatmir Mediu
govat u bofsh e njelsh legene
t´kapt Fiksi si kongresmene

t´hongert macja, t´pift miu
t´putht ne b... Alfred Moisiu

/pf/images/graemlins/laugh.gif
:lol:

Suma se c'te krruhet
po t'numroj katruvet
mos ma luj mo bishtin
mos ma drejto gishtin

s'ka mo vickla
as bagazh me lecka
kendo cajup'ne
s'te ngrejne mo drute

tollonin ta prene
s'ta kane mo ngene
je bo si kandari
s'je mo ai i pari

te mbyt'te dushmani
rrshtore ke bari
qe ka ngri si tel
rafsh si halim xhel'

te sekuestrofshin batanijet
edhe bollakt me gjithe lidhse
kepucet t'i cafshin
te te hyje aklli

te prefshin gaveten
ta grisshin xhaketen
ma shume klor ke caji
mos tu ngrefte kurre kandari

te me qash me oji
mos gjetsh rrugen per shpi
dalc frankeshtejn
ne vend te kokores, legen

breket t'i arrnofte era
mos tu mbyllte sonte dera
c'te bjere jashte brenda te hyfte
mos i mbyllc kurre syte...

:cool:

Danae

Primus registratum

Danae pa ate qe ish me e bukur se kurre,nje sharm,elegance qe nuk i kish pare kurre nje femre,as vete alinosit kur vishte taket e saja te holla,(jam koshinte se po i hy ne hak e po bej krim)
Ajo ish riperterire,mbase idea e re i pulsonte gjakun furishem,ne syte e saj lexoheshin shkendija jete e ne te njejten kohe ish e embel aq sa duhet per te dominuar zemren e cdokujt.
salua i shkrete se nga kish humbur,skenari i penelkes do e kish trembur pak,ai nuk dinte se ajo ish nje nga ata skenaristet e Horrorit,po qe kur i tekej te xhironte skena te tjera i qante me lot.
/pf/images/graemlins/smile.gif akoma po kujtoj dhuraten e vitit te ri une,ta hap a mos ta hap,e hap dot ti ktu?? :kiss:
/pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

albana

Lara Croft

Sapo u zgjova...e clodhur..ka lezet /pf/images/graemlins/smile.gif Sa bukur qe ia thenkeni aman, si Salua dhe Kordelja me kenaqet :lol:

bebi

Primus registratum

Banke, du nji love story se m'ka marre malli me dashuru fuqimisht /pf/images/graemlins/laugh.gif
Po jo drama eeeeee?

Ps: perqafime edhe nga une Blend /pf/images/graemlins/smile.gif
ate :wub: hiqe se na fute ne ngatrres mu e penny-n /pf/images/graemlins/blush.gif

gjekec

Primus registratum

Antari kto kohe e ka shoqken me sherbim.Ah Zenepe qe kam qelluar i ndershem,vetem na af te tradhetoj.Thiatro e ka fajin.

bebi

Primus registratum

gjeke, i paske fillu terci-vercit edhe ti eee?
af si fillim, kuptohet gjithmone fillohet me teori /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Kordelja kishte nja trecerek dite qe priste me kot te futej ne skene. Ishte e lodhshme pritja. Kihs hyre e dale sa here ng aajo skene, pak mbante mend te kish qene merzitur si me sot, askush nuk kish trokitur sot per te blere bileta.Duhet t'i kish rreshkitur ndonje informacion se ndryshe ajo bardhesi e heshtje qe ish jashte, nuk kish se si te reflektohej aq perfekt edhe brenda Thiatros. Boh, kushedi se ku kishin humbur te gjithe.
U mendua....
E c'mund te luante vetem, cilen pjese :confused:

Plakun e detit s'e bente dot se nuk kishte ndonje peshkaqen atje rrotul /pf/images/graemlins/laugh.gif

As Princin e vogel se nuk kishin mbetur as harabela andej, i kish ngrire acari i papare.

I mbetej...i mbetej vec Monologu i vagines /pf/images/graemlins/laugh.gif

E luante dot vallle /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Pikerisht ne ate moment kur Kordleja po mendonte gjera te tilla, gri, kur ne piken e deshperimit te saj ishte gati edhe te luante me veten, ishte gati te fillonte e te conte deri ne fund ate te famshim monolog, qe nuk po ja them emrin, hyn ne sken LR. /pf/images/graemlins/laugh.gif

I hedh nje veshtrim Kordeles, nga koka ke kembet, dhe ja lexon te tera mendimet ashtu sic te tjeret lexojn gazetat mbi ngjarjet e dites.

Hmmmm, thot LR. Si mendon ti Kordele, a eshte e mundur ti bashkojm bashk, ti nderthurim thell ate monologun tend me kete timin, dhe keshtu te arrim ekzaltimin final, piken kulminante te nje pjese thiatrale, te arrim ne dialog?!

Kordelja

Valoris scriptorum

E c'a ofron ti per dialog /pf/images/graemlins/laugh.gif ta kam fjalen c'kushte specifike per mirekuptim /pf/images/graemlins/laugh.gif

S'te le njeri vetem o jooooooooo /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

Duet Duet!!!

Biiiiiiiiiiiiiisssssssssssssss!

Thirrej nga salla!
Kordja ktheu koken dhe pa Alinos, ndersa LR nuk u kthye dot se kishte hall mos thyhej, por e pa shkelqimin e Alinosit ne xhamat e syzeve te Kordeles!
"Mos!" - kujiti me deshperim! Do me ngrije nga te ftohtit!

Le_Routard

Forumium maestatis

E c'a ofron ti per dialog ta kam fjalen c'kushte specifike per mirekuptim

Une ofroj nje arritje te gjitheanshme, ne te gjitha drejtimet, nje larmishmeri te kendshme qe monologu yt nuk mund ta arrisi kur pa nje dialog me monologun tim, dhe si perfundim nje realizim qiellor, orgazmik me i llaf /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Aaaaaaaaaaaa /pf/images/graemlins/laugh.gif

Menage a trois... po deshe ta bojme tri-log /pf/images/graemlins/laugh.gif alinos /pf/images/graemlins/laugh.gif nuk jemi tu dhone shfaqje te personalizume ketu /pf/images/graemlins/laugh.gif

A mos te duket sikur ke ble gjithe biletat e thiatros ty hah /pf/images/graemlins/laugh.gif

disku

UNI

kordelja luan koken ne shenje pohimi..apo ishte mohimi apo pohim apo mohim??? :confused:

Nejse varianti 1
(shenje pohimi)
kordelja merr laps edhe leter ..LR ideja i duket sa abstrakte edhe e cuditshme ..cka ndermend te beje kordja?
LR-- Tani un se mbaj veten per gjeni por ama per cfare jemi nisur te bejme letra sna duhet as lapse..dmth lapsi mund te na duhet po jo ai laps ..
Kordelja--- rrugac ..lapsi na duhet edhe na duhet i mprehur mire.. plus po marr ca letra plus se si dihet...
LR-- ok tani qe kemi letren....edhe Lapsin..me drejto kordele se un jo vetem qe humba rrugen por po me shkojne djerset litare..
Kordelja --- tani a kami leter edhe laps?
LR -- po.
Kordelja-- shume bukur merr e hudhe monologun ktu /pf/images/graemlins/laugh.gif
LR i hutuar merr letren edhe lapsin edhe nis monologun..(boje monologun vet robo)

Varianti 2
(Shenje mohimi)

"Kjo skene eshte censoruar per permbajte explicit /pf/images/graemlins/laugh.gif "

Kordelja

Valoris scriptorum

Une ofroj nje arritje te gjitheanshme, ne te gjitha drejtimet, nje larmishmeri te kendshme qe monologu yt nuk mund ta arrisi kur pa nje dialog me monologun tim, dhe si perfundim nje realizim qiellor, orgazmik me i llaf

Ca te dalin ty re tentakula apo gjemba :lol: qe ma ke rritjen e gjithanshme :lol: mua edhe nje rritje e njeanshme me kish mjaftu :lol:

Nejse pa he iher :lol: ne pritje jam una ....te detajeve :lol:

alinos

Forumium maestatis

ehe!

Un jo vetem kam ble gjithe biletat, por dhe gjithe spektatoret! :devil:

Ju lutem vazhdoni, LR eshte i "frymezuar", me kete te ftohte ka nevoje per fryme te ngrohte!

By the way, Cilindri do shfaqet se shpejti ne Tirane. Komendi me nje akt, skena dikush qe e njof mire :rolleyes: