Re: Thiatro baby thiatro, imagjinate pa kufi...

Blendi

Primus registratum
Re: Re: Thiatro baby thiatro, imagjinate pa kufi...

Parajsa ishte pakez e ftohte, ndjeu mornica ne shpine. Pas asaj puthjes se dyte te dera, kujtoi se vdiq dhe shkoi ne parajse. Por jo ishte akoma atje, ne koridor duke u puthur. Rreth tyre ishte bere nje rreth i madh qe duartrokiste,
"Go Shawty, It's your birthday#

personazh

Valoris scriptorum

Trano, dukesh si nena shqiponje qe ushqen zogjte e vet me ket firmen /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

disku

UNI

ecja drejt asgjekundit shoqerohej me pikat e gjakut qe i lagrin teshat..
tranofilja sdukej sikur ngacmohej fare nga gjaku qe i rridhte..ama mendja e saj e ngacmuar nuhaste hakmarrje ne horizont ....dike duhej te eleminonte per te perfituar nga hijeshija e puthjes...ecte duke u menduar ..
nderkohe blendi vazhdonte te gjironte filmat me aksion por pa entuziasem ...dicka e ngacmonte

alinos

Forumium maestatis

O dhenderr ku vete kshtu
O dhenderr ku vete kshtu
gjer tek nusja kam ca pune
gjer tek nusja kam ca pune

...Blendi e harroi dhe cakun dhe cut-in dhe filmat. Aroma e trendafilit(es) e terhiqte ne menyre te parrezistueshme perpara!

Uo po c'benet keshtu?!

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi

Primus registratum

Alinos krrojti zerin per tu terhequr vemndjen. Te gjithe heshten ndersa ajri u mbush me akullin e syve te saj. Krushqit jane te ngrire - mendoi me vete dhe buzeqeshi se brendshmi.
Keni mbaruar per sot mund te shkoni foli me nje ze pakez te ngjirur qe blendit i kujtoi thyerjen e nje zilke prej qelqi.
Te gjithe levizen ngutazi per nga dera. Alinos shkoi kemben permbi kembe dhe ndezi nje cigare te gjate te holle. Blendi po e verente tani, ndersa ajo rremonte cantezen per te gjetur cakmak. Gishtat i kishte te holle dhe telikate si cigarja, thonjte te gjate, te lyer me nje te zeze mesnate. Me se fundi e ndezi cigare, flaku cakmakun ne cante, shfryu nje shtellunge te mjegullt prej tymi dhe e pa Blendin ne sy.

-Je placke e vjeter Blend. Je i mbaruar, asnkush nuk do te te shohe me ty kam vendosur te te zevendesoj.

alinos

Forumium maestatis

Blendi nuk e degjoi. Ndersa ishte rehatuar kembe per mbi kembe, Alinosit i dallohej e kuqja e thongsva, qe Blendi e imagjinonte si perkedhelnin vendet e saj me te buta.
-Pse qesh si idiot! - thote Alinos. -Te thash se do te te zevendesoj.
-Po gjete njeri qe te te perserise ashensorin, bujrum! - ia priti Blendi pa nje pa dy, ndersa syte i leshonin shkendija.

Alinos nuk levizi, por ai ndjeu valen qe pershkroi auren e saj. E dinte c'donte te thoshte ajo drithme...

bebi

Primus registratum

e kishte provuar prej kohesh...

Blendi zgjat doren mbi floket e saj. Si karakter sfidues qe ka, nuk cudit me veprimin e tij kesaj radhe. Si per cudi nga Alinos nuk del asnje tingull i vetem. Ne qetesi Blendi afrohet, shtrin gishtat mbi fytyren e saj dhe i peshperit tek mundohet ta ktheje perballe syve te tij ate shkelqimin qe kishte patur dikur.
Alinos ul syte poshte dhe me perkedheli largon floket nga fytyra duke rreshqitur doren lehte neper qafe sikur gjoja po largonte floket.

- Nuk e dija qe prezenca ime te ve ne siklet kaq te madh, thote Blendi per te matur temperaturen.

- aspak, thote alinos, po mendoja se mos doje te dilnim... bashke... deri..tek..liq...liqeni.

Buza i dridhej e mollezat i dukeshin te perflakura nen ate perendim te perflakur...

Hodhen rrobat ne breg, dhe duke vrapuar pas njeri tjetrit, tashme nen driten e henes, u krodhen nen ujin e erret te nates...

albana

Lara Croft

Blendi zyrtarisht ja ku po ta them perpara gjithe thiatros ne te dy kemi marre fund.As mos me fol me me goje jam shume e inatosur me ty :mad:
Ky inat nuk ka per te me dale per 100 vjet. :mad: E doje nje te sharre po nuk po e ul veten.

Ika tani se eshte party time :rockband:

bebi

Primus registratum

Blendi zyrtarisht ja ku po ta them perpara gjithe thiatros ne te dy kemi marre fund.As mos me fol me me goje jam shume e inatosur me ty

ca ke moj ti, merr shembull nga une qe e dashuroj ne heshtje /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Vuri re qe endrra e kishte shpene ne nje pyll te ftohte , te erret , te akullt dhe pa asnje tingull njerezor ne te .. Kishte neperka , gjarperinj te veckel e shum helmues . kafshe te pshtira e te shpifura qe kalonin aty verdalle i ledhatonin gjymtyret , e pickonin , e hanin pak nga pak , te gjitha keto i shihte ishin te zeza dhe te qelbura por prape nuk ndjente ASGJE .. veshet i ishin mbyllur , epsh nuk kishte ne trup prandaj dhe nuk ndjente dhimbje ose te pakten jo trupore , shurdher , lagur , qullur me mire , syte fiksuar ne nje pike , ne gje gjethe qe ishte aty prane , nuk fliste kishte ngrire vetem shihte e asgje si bente me pershtypje , ishte kthyer nje kafshe , por kurre se kishte kuptuar sa bukur eshte te jesh nje e te ndjehesh si nje , njeqind miljarda here se sa te jesh nje njeri , o megjithse thon qe njeriu eshte kafsha me e zhvilluar aha tani e kapi , gjithmone kishte menduar se te tjeret isihn te mire si ai .........

Ja dhe pershkrimi i kaluar i ..

Nje dite ne pyll /pf/images/graemlins/laugh.gif

blendiys

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb]
Te gjithe levizen ngutazi per nga dera. Alinos shkoi kemben permbi kembe dhe ndezi nje cigare te gjate te holle. Blendi po e verente tani, ndersa ajo rremonte cantezen per te gjetur cakmak.
[/qb]
Rregjia te rregulloje skriptin,cigarja nje here ndizet.
P.S ( keni nevoje per dublante? )

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga albana:
[qb] E degjo o djale i mbare ti nuk kenaqesh me asgje /pf/images/graemlins/blush.gif I kam provuar te tera me parsonin tend po ja qe nuk kam nxjere gje ne drite.Nuk po te vij fare se ty sinqerisht nuk t'i kuptoj me shijet! [/qb]
:rolleyes:

albana

Lara Croft

He mi Penele,do filloj te mos shkruaj fare se te gjithe keta maskarenjte jane bere si krokodile.Au u lodha me ligesite qe thone.

Goca

Primus registratum

Shkruj per ndonje tjeter Albane. Fillo e bo thiatro me personazhet e potikes ose te erosit, se keto s`ta dine per ndere.
Na jane bere djemte te veshtire. T`u lutesh nate e dite e s`te japin gje... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ku e di une c`dreqin kerkojne keto nga vajzat e sotme?! :confused:

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Laraaaaaaaaaa :smash: prit una ketej me gjithe florixhiun :smash:

[/qb]
E paska te arte ai moj?! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi

Primus registratum

Ika se kam shkolle per 10 minuta. Albanke ca ke ti mangufke qe te ka mbetur hatËri?

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Blue:
[qb] Blendi zyrtarisht ja ku po ta them perpara gjithe thiatros ne te dy kemi marre fund.As mos me fol me me goje jam shume e inatosur me ty

ca ke moj ti, merr shembull nga une qe e dashuroj ne heshtje /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
E kuptoni tashi si vujsha une eeeeee?! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb] Ika se kam shkolle per 10 minuta. Albanke ca ke ti mangufke qe te ka mbetur hatËri? [/qb]
hik hik.. kujdes ato bjondet e bankes se pare .... :mad:

Blendi

Primus registratum

Hera pare qe shkoj te kjo klasa, di qe presori eshte ne zezak nga Kenia. Mire zemra? /pf/images/graemlins/smile.gif

Bye goca, jam vone.
Preqafime Blue, Penny! :love: